כנסו דחוף!

3נטוש

New member
כנסו דחוף!

א-ל-ן ש-ל-ח ל-י מ-כ-ת-ב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עם תמונה וחטימה..!!!! אני מתה.... בייי

La Vicomtesse

New member
"ח-ת-ימה......./images/Emo54.gif

מגניב. היה נעים להכיר אותך...ביי!

3נטוש

New member
מה את רוצה ממני אני עדיין רועדת..

אני עוד שנייה מתפגרת לך פה... חחחח אני המומה...!

3נטוש

New member
עכשיו אני מסבירה את עצמי...

פעם כתבתי מכתב לאלן ... ומזכירתו החמודה להפליא (ושמה בלונדון: מלאני פארקר) ענתה לי ואמרה שאלן עסוק נורא והוא בצילומים בקיצור בקשתי במכתב תמונה חטומה לי ולעדי (כי היה לה יום הולדת אולי 7 פעמים השנה..) והרי בלי אלן אי אפשר להביא תמונה חטומה.... בכול מקרה אני ועדי אמרנו שנשלך מכתב נוסף יותר מאוחר... כמובן שהמכתב יצא לפעול כמו שאני עכשיו בלונדון..(ואני לא למבני העניין...) והעניין נשכח.. היום לאחר שעתיים של טכנולגיה וסרט לא מעניין(על הנרי "ואט דה פאק" פורד) הגעתי לביתי הקט ובתיבת הדואר מצאתי מכתב אני כמובן לקחתי את המכתב וברגע שהיה רשום עליו נטע אשכנזי באנגלית התחרפנתי.. פתחתי ת'מכתב וראית שתי תמונות חטומות של אלן ומכתב כמובן שקפצתי באושר רב וקיבלתי מכה בראש (אבל זה לא משנה..) ובמכתב היה רשום : נטע היקרה אלן חזר עכשיו מתקופת צילומים ובין לבין בחופשה ביקשתי ממנו שיקרא את מכתביך ויענה לך וכומבן יחטום על התמונות בשבילך ובשביל חברתך עדי.... הוא רצה מאוד לכתוב לך את המכתב ביד אך לא הספיק כי היה צריך ללכת.. הוא חטם לי עם הקדשה איזה ממי אני חולה עליו... ועכשיו תגיבו ... אני עדיין לא מאמינה...

La Vicomtesse

New member
../images/Emo54.gifאיזה פקידה חמודה!!!

תמיד אני שואלת את עצמי לכתוב או לא לכתוב? ז'תומרת, מה אני, עוד מעריצה, יכולה לכתוב לבנאדם שעדיין לא כתבו לו? מה יהיה מספיק מעניין כדי שהוע יעצור כמה דקות כדי לקרוא? ואז אני אומרת לעצמי- "מאיה, את חייבת להפסיק לדבר עם עצמך!!!"

3נטוש

New member
חחחחחח

תכתבי אני ממליצה זה מזה כיף לקבל תשובה! במיוחד עם זה מאלן![מאוהב]

DARK ANGEL14

New member
אהההההההההההההההההההה../images/Emo15.gif

איזה אושרררררר או מיי גוד איי בלדי קאנט בליו איט
... אנ'לא מאמינההההה היא כזאת חמודה הוא כזה חמוווווד כווולם חמודים
... אה..זהו..שלום ביי ביי

inbal145

New member