כנסו דחוף

kfarsabai18

New member
מינסוטה קבוצה יותר טובה

מסקא ואחרי שהם סוף סוף העפילו לסיבוב הבא מאז ומעולם זה יתן להם ביטחון ובבית עם האמ וי פי קיי ג'יי הוא יסחוב אותם ל 1-0 מול סקא שכלל וכלל לא מרשימה בחוץ שלמרות שניצחה 4-1 דאלאס 2 משחקים היא ניצחה בקלאץ' ובכלל לדעתי דאלאס הייתה יותר טובה בסידרה הזאת והיא זאת שהפסידה מאשר סקא שניצחה מיאמי קבוצה טובה וגם אורלינס כל אחת ניצחה בביתה ועכשיו במשחק המכריע הזה אורלינס לא יתנו למיאמי כמו במשחקים הקודמים לברוח להם ויהיה משחק צמוד אני משאר וכשבארון במיטבו גם ניו אורלינס במיטבה וזה מה שהיה אתיו במשחקים האחרונים

kfarsabai18

New member
רק פעם 1 היה אובר בין מיאמי

ואורלינס לכן בהתחשב לזה שזה המשחק האחרון בסדרה והמפסיד עף תהיה יותר לחימה ומשחק איטי כמה שפחות טעויות ולכן נלך על האנדר מינסוטה זה קשה כי 2 קבוצות התקפיות מצויינות ובכל זאת אני מאמין שמינסוטה תקלע את ה90+ שלה אבל תעצור את סקא על פחות נקודות דבר שיקנה לנו גם פה אנדר אבל אני שונא להמר על זה כי זה לא כיף להתסכל על משחקים כשאתה מפצה משחקן להחטיא/לקלוע כל זריקה לסל תהמר על המשחק עצמו

........

נו נגיד אני יהמר על שני המשחקים אני צריך לפחות עוד משחק מה אתה מציע לי?

kfarsabai18

New member
אם ראית את 2 הקבוצות האלה

במהלך העונה לא היית מדבר כך המשולש קאסל ספריוול וגארנט אוכל את רוב הקבוצות סקא לא יציבה הכי יציב שם זה ביבי וובר זה לא אותו שחקן שהיה לפני הפציעה סטויאקוביץ' ירד באחוזים לשלוש ובחוץ הוא קולע פחות מאשר בבית דיבאץ' קשישה כריסטי לא פרמטר בהתקפה

ראיתי בפלייאוף זה הספיק לי !

אין מה להשוות בכלל! מינסוטה אחת הטובות אבל אין על סקרמנטו

למעלה