כנסו דחוף!!!

oRockGirLr

New member
כנסו דחוף!!!

מזה אני רואה מריצים פה שמועות שלאורית יש צד רוסי זה נכון?!?! אין סיכוי!

../images/Emo12.gif מה רע ברוסים?

רומנית גאה

michalas

New member
חח...מה זה משנה../images/Emo35.gif

עד כמה שידוע לי אין לה צד רוסי....אבל גם אם כן?? כאילו.... אוף... צטערת אם אני מבינה אותך לא נכון, אבל כשאת אומרת את זה, זה נשמע כאילו יש לך משהו נגד רוסים... או שזה משהו "רע" להיות רוסי.... וזה ממש מפריע לי כשאנשים מתייחסים ככה לרוסים.... זו גזענות.... ואנחנו יהודים לא? אז זה כמו שכל העולם מתייחס אלינו... ואנחנו הראשונים שצריכים לעשות את המהפך ולהפסיק להתעסק בשטויות האלה....

סנאפי

New member
רוסיה? איפה איפה? פאקק אז מה!

היא שרה מדהים! ואל תגידו שלא!!! יום טוף:) ה+הוד+ם שולט+ים!

oRockGirLr

New member
מפתאום!!! שלא תבינו לא נכון

אין לי שום בעיה נגד רוסים אבל אורית לא נראית לי רוסיה חוץ מה-ר הזאת כלום לא מוכיח את זה שהיא רוסיה כי גם השם אורית שחף זה לא רוסי לפחות ככה זה ניראה...

תגידו מאיפה אורית?

כאילו, איפה היא נולדה? בארץ? כי יש לה מבטא כזה.. ואיפה תום נולד?

StimpyX

New member
אורית..

גדלה בכפר סילבר...לא ידוע בדיוק איפה זה..היא אמרה את זה בפורום ב ynet

michalas

New member
חח...היא לא גדלה שם...

היא גדלה באשקלון... שזה ליד כפר סילבר- כפר סילבר זה בצפר... רק שזה גם כפר...שם גרים רוב המורים שמלמדים שם ועוד אנשים שעובדים שם... וגם התלמידים שבפנימיה... ואני לומדת שם
וכל המורים שלימדו אותה מספרים לנו עליה בתור תלמידה כל הזמן... הם אומרים שהיא הייתה שקטה ומופנמת כזאת...

StimpyX

New member
וואי....

חח..כפרה על השקטה המופנמת הכוסית הרוקיסטית שלייייי!!!! טיטי את מלכה!!!!!!!!

S H I L G I

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif../images/Emo68.gif

חחחחחחחח....

וואלה רואים שהיא רוסיה..!!! ולזאת שאמרה "יש בעיה עם רוסים? רומניה גאה" כאילו מה קשור?! איזה קשר יש לרומנים עם הרוסים?!?!?! גם אני רומניה!! (ויווניה...חחחח אני דוחפת את העדה שלי בכל חור אפשרי!!) ואני לא רואה את עצמי חלק מהעם הרוסי.... הקיצר לא הבנתי אותךךךךךךךךךךךךךך..וגם הרגע קמתי משינה אז עדיף שאני אחזור לישון!! והיא באמת שרה יפה...יפה?! סוף הדרך!!! כפרה על הקול היפה הזה...!!!!! (זאת מורן!!!!!!!!!!!!!)

S H I L G I

New member
חח אז מה..

ואני חצי עיראקית-מצד אבא וחצי רומניה-מצד אמא בעצם אמא שלי נולדה בישראל אבל ההורים שלה הם רומניה ופולני חח

בנה

New member
לפי כתבה-3/4 תימניה ו1/4 רוסיה!

אורית היא 3/4 תימניה ו1/4 רוסיה!!! בדוק

אישתו של רמי...../images/Emo13.gif

אני מניחה שעד עכשיו הבנת שזו הייתה בדיחה.
חוץ מזה אני חצי רומניה מצד אמא והיא חצי רומניה חצי רוסיה...
מה גם שרוב עולי רומניה הם רוסים...

למעלה