כנסו דחוף!!!

מרב881

New member
כנסו דחוף!!!

מישהו מכם קרא היום את העיתון עם הכותרת " תלמיד נתן אגרוף לסגנית מנהלת"? אז אם כן, ואם לא, אל תאמינו- הכל שקרים. אני תלמידה בבית הספר המדובר בו תלמיד מכיתה י´ היכה מורה. האמת היא כך: אותו תלמיד ישב על השולחן בתחילת שיעור שלא שלו, המורה רצתה שיצא מכיתה אך הוא אמר "לא" המורה התחרפנה והתחילה לצעוק עליו ובתמורה התלמיד אמר לה "טפו עליך" וירק לצד. המורה החביבה סטרה לו בחוזקה. וכמובן שהתלמיד לא נשאר חייב והרביץ לה בחזרה. אותו תלמיד במעצר בית והמורה כנראה נשארה בבית. למורה יש עבר עשיר במכות בכל 34 שנות ההוראה. היא הכתה רק בשנה הזאת לבד 2 תלמידות (שאנחנו יודעות עליהם) ואחת מהם בכיתה שלנו. כנראה שלמורה המדוברת יש סף עצבים גבוהה מאוד מכיוון שהיא מכה מהסיבות הבאות: החולצה אינה הולמת את חוקי בית הספר אז מגיע לתלמידה דחיפה לא? עקב רעש שהפריע כנראה למורה אז מגיעה לתלמידה נענוע "קטן" לא? בגלל שהתלמיד החזיר למורה המורים תיכננו למחר שביתה בת שעה . המורים תלו כרזות בכל רחבי בית הספר בהם כתוב "גם המורים בני אדם". כל מי שלומד במקיף ז´ בבאר שבע מתבקש לא להגיע ביום שישי לבית הספר, עקב שביתה שמארגנים התלמידים. אלימות בבית ספרנו?- פטרו את המורה. וכשחושבים על זה, זה יכול לקרות גם לכם לא?

EverMan

New member
אולי , אבל עדיין אין זכות

שתלמיד מכניס מכות למורה חזרה. גם ה"טפו" שלו לא מקובל. עם כל הכבוד , אין לו זכות לעשות זאת. היא הכניסה לו סתירה - הוא ילך למנהל ויתלונן , לא יכה אותה חזרה.

CANDY MAN

New member
מה???

תגיד לי אתה חתיכת כוסית? אם מורה הייתה סוטרת לי אני לא הייתי חושב אפילו שנייה ומחזיר לה, מורים באמת עוברים את הגבול בזמן האחרון, את הכעס שלהם על המשכורת הגרועה ועל העבודה הדפוקה שיוציאו על עצמם, הם בחרו במקצוע מכל הסיבות הלא נכונות!

EverMan

New member
אם מורה סותר לי

הייתי פונה למנהלת ודואג שיפתרו אותו. לא מחזיר לו ואז מקבל תיק במשטרה ועף מבית ספר ! הוא זה שהיה לא בסדר , לא התלמיד ! אבל אין כל זכות לירוק/להתחצף חזרה/להכות אדם מבוגר. הוא הכה אותך , אתה פונה לרשויות המתאימות , לא לוקח את הסדר לידיים.

CANDY MAN

New member
בינתיים אנחנו רק שומעים...

איך משעים מורים ולאחר כמה ימים המקרה נשכח. רצלנו בבית הספר מורה קרא לתלמיד "נאצי מלוכלך...!!!" ולאחר שהמקרה אפילו פורסם בעיתון ידיעות אחרונות המורה בסה"כ הושעה לשלושה ימים והתנצל, למרות דרישת כל התלמידים וחלק מהמורים עצמם לפטר את המורה! למשרד החינוך ולמשטרה באמת שאין כוח או זמן לטפל בדברים האלה ולפי דעתי להחטיף למורה יהיה הגנה עצמית ולא תקיפה.

iKilledKenny

New member
זה שהוא לא היה צריך להחזיר לה

בסדר זה ברור.... אבל העניין שגם אותה מורה הייתה צריכה לקבל תיק במשטרה או שהיו צריכים לפטר אותה.

הוא לא נשמע תלמיד נחמד כ"כ,

והוא היה צריך לצאת כשהיא ביקשה ממנו, או להגיב בצורה מנומסת יותר אחרי צעקותיה.

למעלה