כנסו דחוף!!!

מרב881

New member
כנסו דחוף!!!

מישהו מכם קרא היום את העיתון עם הכותרת " תלמיד נתן אגרוף לסגנית מנהלת"? אז אם כן, ואם לא, אל תאמינו- הכל שקרים. אני תלמידה בבית הספר המדובר בו תלמיד מכיתה י´ היכה מורה. האמת היא כך: אותו תלמיד יש על השולחן בתחילת שיעור שלא שלו, המורה רצתה שיצא מכיתה אך הוא אמר "לא" המורה התחרפנה והתחילה לצעוק עליו ובתמורה התלמיד אמר לה "טפו עליך" וירק לצד!!!!!!!. המורה החביבה "בעדינות" סטרה לו בחוזקה. וכמובן שהתלמיד לא נשאר חייב והרביץ לה בחזרה. אותו תלמיד במעצר בית והמורה כנראה נשארה בבית. למורה יש עבר עשיר במכות בכלללללללל 34 שנות ההוראה. היא הכתה רק בשנה הזאתי לבד 2 תלמידות (שאנחנו יודעות עליהם) ואחת מהם בכיתה שלי. כנראה שלמורה המדוברת יש סף עצבים גבוהה מאוד מכיוון שהיא מכה מהסיבות הבאות: החולצה אינה הולמת את חוקי בית הספר אז מגיע לתלמידה דחיפה לא? עקב רעש שהפריע כנראה למורה אז מגיעה לתלמידה נענוע "קטן" לא? בגלל שהתלמיד החזיר למורה המורים תיכננו למחר שביתה בת שעה . המורים תלו כרזות בכל רחבי בית הספר בהם כתוב "גם המורים בני אדם". כל מי שלומד במקיף ז´ בבאר שבע מתבקש לא להגיע ביום שישי לבית הספר. וכשחושבים על זה, זה יכול לקרות גם לכם לא?

J To The Lo

New member
אני חושבת שחשוב ש..

תפרסמי את זה גם בפורומים כמו אקטואליה וכו´, שעוד אנשים ידעו באמת מה שקרה שם..

טחחחחחחחחחחחח, קטעים

בדיוק עכשיו דיבתי עם ידיד שלי שאני מכירה מהאי סי קיו שבדיוק סיפר לי על המיקרה הזה.... הו אמר לי שהמורה רצתה להעיף אותו מהאישור והוא לא רצה ואמר שירק עלייה, ואז המורה התעצבנה עליוואמרה שתיתן לו כאפה אז הוא ירק עלייה ואז נתנה לה ת´כאפה המובטחת ואז הוא התנפל עלייה מקום... זה מה שידיד שלי סיפר לי, אז אין לי מושג אם זה נכון או לא... אבל נורא הצחיק אותי שידיד שלי סיפר לי את זה עכשיו ואז אני נכנסת לפורום ורואה שמישהי באותו בית שלו מספרת על זה... חי חי חי חי חי

eranmc

New member
היי מרב תוכלי ליצור איתי קשר?

שלחי לי מסר או משהו. בעלה מורה בביצפר שלי לקולנוע והבן שלה מורה לג"ג אצלנו והיה מורה שלי חודשים וסתם רציתי לדעת את האמת.

למעלה