כנסו דחוף!

Redleeps

New member
כנסו דחוף!

תסבירו לי משהו,איך יתכן שהצבעתי פעמים רבות עבור איתן שיקבל מגבת,אוכל מסויים ונק` ובפועל תמיד מאיה או רז קיבלו את זה במקומו?איך יכול להיות?אני לא אתן לאף אחד להעיף את איתן אתם שומעים אותי?!הצבעתי עבורו לקבל פיצה,מי הבן יונה שהחליט שזה יהיה מאיה הכלבה שאגרום לה לעוף היא הבאה בתור וכול שאר הירקות,למה מה איתן נחות מהם?יקיריי איתן הכי אמיתי שם והוא גם ינצח,חסר לכם אחרת.

loveumaya

New member
חחחחחח כי אין על מאיה ואני מצביעה לה

יש לך בעיה ? כל אחד יצביע למי שבא לו . תצביעי לאיתן אבל אל תלכלכי על מאיה אין כמו מאיה היא הכי חמודה בעולם

חמוד , מאיה לא עוזבת , אני מציעה גם למאיה יש

בעיה ? לא שאני יבין , אני מצביעה לה . ומי איתי ?

Redleeps

New member
ללא נושא

חמוד,אני בת ותתחיל להתרגל לזה שהיא תעוף בקרוב,כי היא דפוקה

טלושית4

New member
כנסוו שתיככןן\\:

א. אין מצב שאיתן פה לא ייתן ת'ניצחוןן ב. מאיה הכי צבועה שם והכי לא מגיע לה לזכותת בעולםם קייצצרר יש פה איזה התערבות של ההפקה כי גם אני תמיד מצביעה לאיתן 800000 פעם כדי שיקבל את הדברים... ביווושש בנתיים...

loveumaya

New member
משהו מסריח בהפקה? הם הורידו לה מלא

אולי מסריח לרעתה לא לטובתה. מורידים לה בלי לעשות שאלות אפילו[ אבל בכל מקרה היא מלכה ! ואין כמו מאיה

טוב חמודם איך אני ידבר לכם את זה בטוב .

מאיה פה מקום ראשון תיהיה , מה אתם דואגייים , .? איתך עכשיו יורד למקום רביעי ,. לעט לעט מאיה מקום ראשון . וכןן הינה התערבות של ההפקהכ הם הורידו למאיה מליון ושתיייים נקודום שהיא לא קיבלה חמודים . והינה היא זוכה בנקודות ואני חישבתי את זה עכשיו , את הנקודות של מאיה ושל כולם שם ,

חעחע חמווד ,

תירגע ומהר . אוהב את איתן ? , תשמור את זה לעצמך , אין על מאיה . ואתה יודע למה ?, כי אותה אוהבים , ואת איתן ? שונאים . תציעה לאיתן, על תעיים על אפחד פה . אין עלל מממממממאיה !

vindiesel

New member
מסכים איתך עם כל המילה!

יאללה איתן לניצחון עד סוף! מאיה עברה את החוקים ולא מתביישת וצריך להעיף אותה כמה שאפשר! אל תנו להצביע עבורה ותחשבו היטב לפני מי היה הוגן ובמעשים האמיתים!

מה ת'אומר , מכוער , |||: מאיה הכי טובה !!

אין אין על מאיה י'מושפליייייים \ : ואי אוי חיייים הסרט אתם , :) - מתה על מאהחיייים שלי היא . - ואני בת , D:

Keren149

New member
מה אכפת לך מה אחרים חושבים?

כל אחד והדעה שלו. אין טוב שם, כולם באותה מידה.

נכוןן! גם אני איך העלו לה כול כך הרבה ?

שתלך לעזאזל היו צריכים להעיף אותה כבר איזה אנשים עיוורים אתם תקלטו כבר שהיא ערסית סנובית ומפונקת ואלימה שחכתם מה היא עשתה ? איכס גועל הכי אמיתי שם איתן ואל תגידו לי לא רק בגלל שהוא חופר לכם אפשר לחשוב זה האופי של הבנאדם הוא היפר מה לעשות

קליקל

New member
מאיהאכן מפונקת, גסת רוח

ו-
ה מבחינתי היא הולכת תיכף אחרי מורן ואיתן!

michael199817

New member
מה את סתומה?!

יש עוד מיליון אנשים שרואים את הסדרה (בערך) הזאת ומצביעים לא רק את אז מן הסתם לא בטוח שמה שאת בוחרת הוא הדבר שיקרה! Stupid Woman חח

קליקל

New member
מיכאל היקר ,

בסך הכל הבעתי את העדפתי ולכן כתבתי 'מבחינתי'. אף לא אמר שזה מה שיקרה (אני רק מקווה). האופן שבו הבנת את הדברים לא מעיד על תבונה רבה !!!!!! בפעם הבאה לפני שאתה קופץ כמו חמור, מומלץ שתנסה להתעמק ולהבין, למרות שבמצב שלך, כמו שזה נראה גם זה לא יעזור.

למעלה