כנסו דחוף!

Redleeps

New member
כנסו דחוף!

אני ואתם בדחיפות לפעול להעיף את מאיה ומהר,אעשה הכול כדי להעיף אותה היא דפוקה פסיכוטית בדיוק כמו הבהמה מירב,טוב שהעיפו אותה אני חוגגת פה,אך הפרה מאיה שמשתיקה כרגע את איתן ששמח לו כי הטיסו את מירב משם,מי היא המאיה הזאת מי היא שתסתום לו ת`פה?זאת מדינה דמוקרטית חופש הביטוי שמעת על זה?זכותו המלאה ומול הפרצוף הצבוע שלך,להעיפה ומיד!

Redleeps

New member
ללא נושא

הוא שרק וחייך לו להנאתו,בחור עם שמחת חיים והפרה מאיה אומרת לו לשתוק כי היא עצובה המפגרת

xOrAn

New member
היא איתה עצובה ואיתן היה טיפה שמח זה מרגיז

אין מה לעשותתת ובחיים אל תחזוב להעיף את מאיה למה נעיךף לכה תצורה

Redleeps

New member
ללא נושא

מותק קודם ללמוד לכתוב עברית נכונה אחכ להגיב

נעם90

New member
ממממששש לא

איתן לא שמח הוא סתם ניסה להסתיר את הרגשות שלו ...יש שלב כזה שכשאתה מאבד מישו יקר אתה מדחיק זה מה שהוא עושה ...הוא לא שמח בכללל..הוא מנסה להעסיק את עצמו כדי לשכוח

rony113

New member
יש פה אנשים ממש חכמים יחסית..יפה עליתם על משו

יפה משו שאני לא עליתי עליו חשבתי שהוא לא שם עלייה...

loveumaya

New member
היא הכי לא צבועה והיא פשוט הייתה עצבנית זה הכ

הכל. והיא לא אמרה שאין צדק כי איתן לא הלך היא אמרה כי מורן לא הלכה היא פשוט הייתה עצבנית אז היא יצאה עליו ועכשיו הם בסדר. תפסיקו לרדת עליה מאיה היא הכי אמיתית והכי מדהימה שייש

מה הקשר??

מי היא שתצא ככה על איתן?? היא עצובה? סבבה, כולם עצובים מה לעשות? למה שתתנפל על איתן בצורה כזאת? הוא עצוב.. למה אבל ככה לדבר מה הוא עשה לה? עכשיו החליטו לתת למאיה ארוחה "משודרגת" ושוב- למההה? למאיה???? בכוונה כאילו?!

Redleeps

New member
ללא נושא

הפקה סתומה,זה בכוונה זה מכור בטוח,הם מתגמלים את הלא נכונים,מדוע את הבהמה מירב הוציאו לבית מלון?ועוד אחרי שתקפה את איתן,כי זה משחק דפוק.

למעלה