כנסו דחוף

כנסו דחוף

סורי שפתחתי הודעה לא ידעתי לאן לשרשר מקסימום תקפיצי לי את זה http://www.atzuma.co.il/petition/dana5/1/ עם זה לא נכנס תרשמו בגוגל עצמונה פאניק תיכנסו לאתר עצומות תחפשו את העצומה שלהם ותחתמו

chen010189

New member
כבר היה על זה שרשור ואמרנו שיש...

בטאגליינס של הפורום עצומה באתר בינלאומי...

3has3

New member
../images/Emo112.gif נצלש D: נחשו מה יש לי?

נכון!!!!!!!!!!! את פריטי אוד!! נסעתי עם חברה אחרי בית ספר לקניון והלכנו ישר לצליל [בדרך ערס צעק לי באוזן:"הייייייייי" אז צעקתי לו בחזרה D: אז הוא ענה לי ביי אז עניתי לו גם D:]... חברה שלי שאלה בשבילי אם יש את הדיסק והיא אמרה שיגיע היום!! ופאק, נו, לחכות שעות ;; אז שאלתי מתי והיא אמרה שהיא לא יודעת... כשיבוא הזה עם הדיסקים... היא תתקשר אלינו... הבאנו לה את הפלאפון ועפנו לטאוור רקורדס... המוכרת בכלל לא ידעה שיצא להם חדש X: אז הלכנו לאכול... ואז השתעממנו והלכנו לטייל ברחבי רחובות וראינו את המורה לאומנות X: המשכנו וראיתי את הואנס שאני רוצה לקנות... ואז חזרנו לקניון וגם שם ראינו את המורה הזקנה הזאת XDD היא אמרה לנו:"פעם שלישית גלידה" והלכה לחנות בשם גראס... מוזר XDDD הלכנו להתנחל ליד צליל - ישבנו על הרצפה... ואז אחרי כמה דקות הסתכלתי וראיתי אותה מנופפת לי עם הדיסק()*&^%$ רצתי לשם ולקחתי אותו D: היה שם איזה איש אז הוא כזה:"של מי זה?" היא ענתה לו ואמרה כזה:"להקת אימו ששרה את ~שרה את איי רייט סינס XDDDDDDDDD~ הן צוחקות כי אני מזייפת" XDDDDD קניתי את הדיסק והלכנו DDDDDDDD: יש לי את פריטי פאקינג אוד.
נ.ב התקשרתי ליערה והתחלתי לצרוח לה XDDDD והיא לא הרשתה לי לפתוח הודעה חדשה ;; אז שרשרתי לפה

3has3

New member
../images/Emo112.gif אגב,

הוא סגול כזה גם מבפנים X:

3has3

New member
../images/Emo112.gif אה והמוכרה השניה כזה

"את בקהילת מעריצים שלהם?" אני:"אממ... לא יודעת X:" כי לא הבנתי אותה D: היא:"תביאו אותם לארץ!!" אני:"אנחנו נביא()*&^%$#" לוקחת את הדיסק ומקפצת החוצה D:

MichRanger

New member
אעאעאעא תתחדשי!!../images/Emo185.gif

לא פייר
גמאני רוצה
כמה עלה?

3has3

New member
../images/Emo112.gif ../images/Emo23.gif עלה 70 O:

וזה יחסית זול, לא? כי אם נגיד זה היה טאוור רקורדס זה היה עולה יותר X: ואת תמיד מוזמנת לקנות XD

panci thet i

New member
אממ...מזל טוב D:

._." תסבירו לי למה לבזבז כסף על דיסקים אם יש כבר תשירים באינטרנט? ><

DontWakeMeUp

New member
אויייש חנה כפרעליך ../images/Emo99.gif

אני לא מאמינה שיש לך. תחדשי %^$&^ אז לא הבנתי מאיפה קנית את זה?
אני יחפש בחנויות

3has3

New member
../images/Emo112.gif צליל של רחובות D:

ואם את לא מאמינה, אני אשלח לך תמונה שלי איתו D: פשוט אני לא רוצה להעלות את זה לפה X:

DontWakeMeUp

New member
../images/Emo6.gif

זה היה בצחוק
תשימי תמונה במייספייס ואז אני יגיב לך

למעלה