../images/Emo112.gif נצלש D: נחשו מה יש לי?
נכון!!!!!!!!!!! את פריטי אוד!! נסעתי עם חברה אחרי בית ספר לקניון והלכנו ישר לצליל [בדרך ערס צעק לי באוזן:"הייייייייי" אז צעקתי לו בחזרה D: אז הוא ענה לי ביי אז עניתי לו גם D:]... חברה שלי שאלה בשבילי אם יש את הדיסק והיא אמרה שיגיע היום!! ופאק, נו, לחכות שעות ;; אז שאלתי מתי והיא אמרה שהיא לא יודעת... כשיבוא הזה עם הדיסקים... היא תתקשר אלינו... הבאנו לה את הפלאפון ועפנו לטאוור רקורדס... המוכרת בכלל לא ידעה שיצא להם חדש X: אז הלכנו לאכול... ואז השתעממנו והלכנו לטייל ברחבי רחובות וראינו את המורה לאומנות X: המשכנו וראיתי את הואנס שאני רוצה לקנות... ואז חזרנו לקניון וגם שם ראינו את המורה הזקנה הזאת XDD היא אמרה לנו:"פעם שלישית גלידה" והלכה לחנות בשם גראס... מוזר XDDD הלכנו להתנחל ליד צליל - ישבנו על הרצפה... ואז אחרי כמה דקות הסתכלתי וראיתי אותה מנופפת לי עם הדיסק()*&^%$ רצתי לשם ולקחתי אותו D: היה שם איזה איש אז הוא כזה:"של מי זה?" היא ענתה לו ואמרה כזה:"להקת אימו ששרה את ~שרה את איי רייט סינס XDDDDDDDDD~ הן צוחקות כי אני מזייפת" XDDDDD קניתי את הדיסק והלכנו DDDDDDDD: יש לי את פריטי פאקינג אוד.
נ.ב התקשרתי ליערה והתחלתי לצרוח לה XDDDD והיא לא הרשתה לי לפתוח הודעה חדשה ;; אז שרשרתי לפה