כנסו דחוףףף!!!!!!!!!!!

R o T e M18

New member
מה הקשר לא רצינים../images/Emo35.gif

כול אחד חולק את הדעה שלו האישית ואם מישו לא חולק דעה כמו האחר זה לא אומר שהוא שרוט,דפוק וכול המילים האלו..

אבל אהבת ת'שיר לא? חחח...

ב"חופשייה" כולם נתנו מזל רע, כי כולם ציפו למשהו ענק והצלחה גדולה אחרי כשלון "תצאי מהכלים"... כאן לעומת זאת יש הרבה שלא מרוצים אזל השיר עוד יפתיע, דווקא בגלל שהרוב לא מרוצה מהבחירה. (אני לא מדבר על הפורום...)

gilad music

New member
אמממממממממ../images/Emo26.gif../images/Emo201.gif

"תצאי מהכלים" ו"חופשייה" הם פונטנציאל ללהיטים אבל מספיק שתחתנת רדיו אחת מחליטה לא להשמיע את השיר אז כבר השיר מאבד חלק מאוד נכבד ממאזינים, זאת היתה הפתעה ענקית מאוד ענקית שדווקא שניי השירים האלו שנחשבים למופקים היטב דווקא הם לא הצליחו לעורר רעש, בנוגע ל"נושאת תפילה" אני מאוד אוהב את השיר הזה את המילים והלחן ההרמוני אבל אני חושב שלהוציא את השיר הזה כסינגל לרדיו זאת טעות לדעתי , "המסיבה" הוא שיר עם באז היסטרי והמון אוהבים את השיר מבלי שיצא כסינגל "איתך" קיבל ביקורות מדהימות ונחשב לביצוע הווקאלי הכי טוב של שרית ... אולי באמת השיר יוכל להצליח אני מאמין שרדיו יכול לעשות לעצמו איזה סוויצ' ...נחייה ונראה...

למסיבה יש באזז יותר מהיסטרי...

השיר מצליח בלי שישוחרר כסינגל מלא מלא אנשים שאני מכיר מכירים את השיר וממש לא דרכי אלא כי שמעו אותו וזה אומר שעוד מכירים והוא כבר מושמע באירועים .....אבל גם נושאת תפילה מאוד יפה ומתאים לעונה הזאת מאוד בקיצור אני מחכה לראות מה יהיה איתוP:

לדעתי נושאת תפילה יצליח !

המילים נורא מרגשות ויפות בשיר ( בגלל ששרית כתבה אותם חח ) השיר עצמו יפה, לא צריך להכרייז על כישלון מהתחלה , וזאת גם טעות שחופשייה הוא כישלון . חופשייה מוביל בהרבהה , הוא שיר נורא יפה מלא אנרגייה ועוד כששרת שרה אותו הוא עוד יותר יפה , זה לא אומר שאם ברדיו הוא פסול אז הוא כישלון ...

Music4Life

New member
ווי חברס, להרגיע :)

דבר ראשון, גם אם נראה פה לכמה שהשירים הלא הלא ממש יצליחו, אף אחד פה לא מדיום ולא יכול לדעת מה יקרה... כל אחד יכול אומנם להגיד מה שהוא חושב, וזה לא צריך ממש להעיץ בכם עצבי כאלה, בסדר, שיהיו בדעה שלהם..מה מפריע
להגיד בטוח שמשהו יצא כך או כך זה די שיפוט מהיר שאין עליו בסיס, בואו נחייה ונראה..."חופשיה" שיר מהמם, אני לא חושבת שהוא יכול להגיד עד לידי כישךון, זו הגזמה
אבל בסדר...נראה מה יהיה איתו...
יהיה הצלחה
אבל בלי עצבים. לא כל אחד יחשוב ויגיד משהו שיראה פה לכולם.

gilad music

New member
../images/Emo41.gif"נושאת תפילה" עטיפת הסינגל וביקורת../images/Emo41.gif

ביקורת מפרגנת ביותר לשרית לשיר ולקליפ בנוסף צירפתי תמונת הסינגל אבל כפי שזה נראה לי מדובר בפוטושופ אישי ולא בתמונה הרישמית אבל התמונה יפה... ביקורת מתוך הבלוג המלוכלך

חח אני נתתי לו את הכתבה אני

רואה שחצי מדינה מכירה את הבלוג המלוכלך יפה לוP-: ועד כמה שאני זוכר נושאת תפילה זה השיר הכי יפה בדיסק לדעתו:)

חחח לא זו הייתה כוונתי

כל הקרדיט הוא לו רק סתם אמרתי שאת הכתבה הבאתי לו לא בשביל קרדיט או משהו כי אני ממש לא כזה:) והמון המון תודה בכל אופן

MISS MUSIC

New member
אני ממש שמחה לשמוע../images/Emo13.gif

שמחה שהם משחררים את "נושאת תפילה" כסינגל ואני עוד יותר שמחה שמצלמים לו קליפ
. שיר מדהים ומרגש שיצרו שני אנשים מוכשרים יתר על המידה
, שני יוצרים וזמרים שאני ממש ממש ממש אוהבת
. לדעתי השיר הזה אמור להוות גאווה בעברנו ובעבור יוצריו
כבר הרבה מאוד לא היה שיר כזה עמוק, אמיתי ומרגש. לגבי הוויכוחון הקטן שהיה לכם... לא משנה מה יהיה ועד כמה השיר יצליח... כמובן שרצוי שהוא יצליח אך גם אם לא זה לא אומר שהשיר לא טוב, הדבר היחיד שזה אומר זה שבתקשורת הישראלית לא מעריכים יצירות אמיתיות, יצירות ישראליות שהן מעל לכל תפילה ולא כמו רוב השירי זבל שמושמעים לאחרונה ברדיו... בקיצור אין בכלל על מה להתווכח, השיר הזה הוא יצירת מופת ולא משנה כמה השמעות יהיו לו בתחנות הרדיו וערוצי הטלוויזיה
שריתי
, אבי
, טל
וכל הקשורים בשיר ובהחלטה להוציא אותו כסינגל
- אני גאה בכם ומאחלת לכם ים של הצלחה
. אוהבת המון

למעלה