+~+כנסו דחוףףף נשמותתתת+~+

+~+כנסו דחוףףף נשמותתתת+~+

היי לפורום המדהים הזה! שמי נטלי בת 16 וחצי מאשקלון...אני מטורפת על הזמר ליאור נרקיס והראל מויאל ואני נמצאת בפורומים שלהם (ובקשר אישי עם ליאור). בכל אופן ראיתי את ההצגה מרילו...ודבר ראשון היא מדהימההההההההה על זה אין מילים! דבר שני...יגאל אלקיים...אני מכירה אותו..היינו בעבר מכירים מאוד טוב...הוא היה במלון קלאב הוטל בצוות בידור ואני ובת דודה שלי היינו בחזרות של הצוות בידור...והיינו עם יגאל אלקיים ואורי שוילי כל הזמן חח כמה צחוקים העברנו...אכלנו גלידה השתגענו..חח היו ימים.. בכל אופן שראיתי את יגאל במרילו...הייתי כולי בשמיים מהתרגשות! אמרתי לעצמי גאדדד לאן הוא כבר הגיע...יש לי תמונות איתו ושלו גם שאני צילמתי מתקופת קלאב הוטל...בכל אופן הוא ממש מדהים באופי ובמראה...יש לו אופי של נשמה אמיתית והוא יודע לתת מעצמו...לרקוד ואיייייי בכלל אין מילים..הוא גם שר מדהים...ומשחק מושלם...הוא מאוד מאוד מוכשר...ואין לי ספק אם הוא עוד כמה שנים יגיע יותר רחוק...בכל זאת הוא גם היה אחד הרקדנים של קלוד דדיה ורקד עם שרית חדד בהופעות...למי שלא ידע הוא גם היה שחקן כדורגל בעבר...ובאופן כללי הוא מאוד מאוד קשור לכל מה שקשור לבמה...מאחלת לו את כל ההצלחה שבעולם! ולגביי עוד משו..שחר פרץ...שאלתם עליו ראיתי פה תגובות עליו...הוא גם היה בצוות הבידור בקלאב הוטל ויש לי תמונות שלו לאלו שרוצים הוא מאוד חמוד ויש לו ת'קיק הכי גבוה בארץ...קיק למי שלא יודע זה בעיטה...בשפת ריקוד חחח..הוא מוכשר באמת! אז לכל דבר שתרצו אתם מוזמנים לפנות אליי ואני אשמח להיות פעילה בפורום! אוהבת אותכם ומחכה לתגובות מואהההההההה

LOVEאמיר

New member
תתקני אותי אם אני טועה, אבל...

זה לא הראל סקעת והראל מויאל???

m o r s h

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo13.gif

את מוזמנת לפרסם תמונות שלהם כאן ולשים בגלריות

כנסוו מהררררררר

אנשיםםםםםםם חח איזה טעות..העלתי תמונה של הראל מויאל והראל סקעת ורק עכשיו שמתי לב חחח סורי...אני יעלה שוב ת'תמונה של יגאל חח..

inbalzi

New member
ברוכה הבאה מתוקה!!

גם אני מכירה את יגאל מקלאב הוטל, הוא באמת משהו מיוחד, מקסים! כל שניה היינו באים כל המשפוחה לקלאב הוטל בציפייה לצאת המדהים ;) אבל עכשיו זה כבר לא מה שהיה, מאז שכרמית שחר עזבה (קודמה)... בכל אופן, שמחה שנהנית מההצגה!! בטח גם את, כמו כולנו, תראי אוהת שוב ושוב... קשה שלא להתמכר!! תהני :p

יגאל ושחר ממש מתוקים../images/Emo9.gif

אני מכירה את יגאל כבר מההצגות הראשונות של מרי לו ואת שחר מאז שהצטרף לקאסט לפני שנה וחצי בערך ויש לי המון תמונות איתם

ברוכה הבאה נטלי../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

אני פרנץ או בשמי האמיתי יעל בת 23 רשמית בעוד שבוע וחצי בערך אבל מי סופר.ראיתי את מרי לו פעמיים כמעט עם אותו קאסט של שחקנים מעולים. שלצערי רובם פרשו מהמחזמר.
.שמחה שנהנת מרי לו זו באמת הצגה יפה. ולגבי יגאל אלקיים אחלה שאת מכירה אותו לפי התמונה ששמת הוא באמת נראה טוב
.אני לא ראיתי את יגאל אלקיים עד כמה שאני זוכרת ראיתי את מרי לו לפני שנה פעם ראשונה וכבר לא ממש זוכרת כל שחקן.ואגב את מי משחק את יגאל? אני ממש לא זוכרת שראיתי אותו.

למעלה