כנסו דחוףףףף

כנסו דחוףףףף

יצא לשאקירה דיסק חדש שמאחד את 2 האלבומים האחרונים שיצאו לה+דיוידי????(כנסו לאתר הרשמי shakira.com אפשר להשיג אותו בארץ???

זאת שאלה?

אם כן, אז את צודקת. ויצא לה. אני פעם ראיתי את זה באינטרנט. חפשי בגוגל: "oral fixation 1 & 2"

shakira5

New member
לי יש את הדיסק הזה בבית...

כנסי לקישור הזה,את יכולה להזמין משם את הדיסק...

אני יגיד לך...

אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות דיסקים של שאקירה ויש לי בין מה שכבר קניתי את oral fixation vol 2 ואני רוצה לקנות את ווליום 1 ואז נכנסתי סתם בלי כוונה מיוחדת לאתר הרשמי של שאקירה וראיתי ת'מהדורה הזאת של שני הדיסקים ביחד ואני מתלבטת אם לקנות את המהדורה למרות שיש לי את אחד הדיסקים אולי לקנות ת'דידיוי שלה?? מה את אומרת כדאי לי לקנות את המדורה המיוחדת או ללכת על דיוידי?

shakira fan

New member
את אוספת או שאת פשוט רוצה לשמוע

תראשוו? אם את אוספת[כמוני
] אז תקני כדי שלא יחסר לך כלום אבל אם את סתם רוצה תראשון כדי לשמוע מה היא מציעה שם אז תקני כבר רק אותו
זה יצא לך הרבה יותר משתלם

shakira5

New member
לדעתי זה דיסק חובה לאספנים!

זה פשוט דיסק חובה...תקשיבי,לי יש את כל הדיסקים כולל את OF vol.1 ו- OF vol.2 ועדיין קניתי את הדיסק הזה מהאתר שנתתי לך קישור (אני אתן שוב בסוף...) בגלל שזה כאילו,כמעט כל הקליפים בגירסאות הרישמיות שלהם שהיא הוציאה השנה חוץ מ- illegal ו- la pared שהם מתוך ההופעה אבל חפיף,העיקר יש... אני חושבת שמי שלא מנצל את זה אז הוא פשוט מפספס כי זה כל כך גאוני לדעתי במיוחד אם אתה אוסף...(כמוני!..חח..)אז מאמי,תקני גם אם יש לך כבר כל דיסק בפני עצמו כי זה באמת משהו שחובה שיהיה בבית.! לחצי כאן כדי לרכוש!

shakira5

New member
חחח...בטח...אני מעריצה מושבעת שלה..

אני בת 13 עכשיו ואני מעריצה אותה מגן חובה (גיל 4 בערך),אז איך לא יהיה לי את כל הדיסקים שלה?! חיחי.....כל מהדורה שיוצאת אני קונה..חח...

shakira5

New member
אממ...הכי ישן שיש לי שלה זה:

Peligro כי פעם דוד שלי קנה כשהוא היה בחו"ל ממש ממש מזמן הוא הביא איתו את הדיסק הזה ואז כשהתחלתי להעריץ אותה הוא הביא לי את הדיסק....משם כבר יש לי את כלום אבל ממש הייתי רוצה להשיג את Magia אבל כבר לא מורים אותו יותר...זה כל כך מבאס...מה הדיסק הכי ישן שלה שיש לך..?

shakira fan

New member
אממ..יואוו איזה כיף לך!!!

הלוואי עלי את פליגרו הוא מאיזה שנת 1993 נדמה לי..אין מצב להשיג אותו בארץ
אני לא בטוחה איזה מהם יותר ישן אבל יש לי את דונדה אסטן לוס לדרונס ויש לי את גרנדס אקסיטוס...

shakira5

New member
אממ..

דבר ראשון,דונדה אסטן לוס לדרונס יותר ישן מגרנדס אקסיטוס בגלל שהוא אוסף והוא אפילו כולל את suerte שהוא מ-2001 אז הוא יותר חדש...דבר שני,דוד שלי קנה אותו מקולומביה כי הוא נסע לשם לשליחות ב-1994 והיא הוציאה אותו באמת כמו שאמרת ב-1993 אז היה אותו שם (מן הסתם) והוא קנה כי הוא ממש אהב אותה..חח...שנתיים אחר כך אני התחלתי להעריץ אותה כי תמיד היינו חשופים בבית למוזיקה לטינית-קולומבינית כי אבא שלי קולומביני ואמא שלי ארגנטינאית...אממ...זהו...אז לא רק עניתי לך על השאלות גם למדת עליי משהו חדש..חיחי...ביי ביי!

למעלה