כנסו דחוףףףףףףףף

כנסו דחוףףףףףףףף

היום!!! מאיה בוידאו צ'ט באמ אס אן!!! יאללה לכו תציפו בשאלות וכבר ראיתי כמה שאלות שלבונת מהפורום.. מתוקות אלו שאלו תאישיות מדי לא שואלים את מאיה שאלות כאלו בעיקרון ההנהלה שם קוראת את כל השאלות ובוחרת את השאלות הטובות ואז מקריאה אותםפ למאיה מאיה לא תקרא אחד אחד הרי תחשבו שיש גם תגובות מגעילות מאלו ששונאים את מאיה אז היא לא תקרא הכל !! תכתבו שאלות טובות משו שייצג את הפורום שלנו!!! אני כתבתי שאלות כלליות על דברים שקשורים למאיה יאללה אינ סומכת עליכם!! אני מחכה כברר רק באסה שלא כתובה שעה..!! קיצור לכו תציפו אוהבת , דיקלה

אוקיי כנסוווו!!

מאיה תהיה בוידאו צ'ט של אמ אס אן בשעה 18:00!!! אני מתרגשת!! =) יאללה תהנו אנשים אני אעדכן בהמשך.. אוהבת דיקלה

k a b o o k

New member
יש ש.ח../images/Emo35.gif

כי לא נראה לי אני אהיה בשעה הזאת

דיקוש כנסי ותגיבי

דיקלה זה במסן בהודעה שאני פתחתי נכון? יש שם את הקישור מי שרוצה אבל איפה רואים את התשובות שהיא עונה????? תעני לי מהר

בטח שיהיה שידור חוזר!!!

אחר כך זה יופיע בוידאו של אמ אס אן .. אני אתן קישור בערב.. תיכנסי לפורום של מאיה באמ אס אן ואז תמצאי את מה שכתבת ואת מה שאחרים כתבו תהנו כולם אני זזתי ! !

k a b o o k

New member
ראיתי משש וחצי..

והיא הייתה מדהימה מהקטע שראיתי
אני חייב לומר שהיא כל כך יפה שבא לבכות
, אני כל כך חולה עליה שהיא בלי איפור
- במראה הטבעי
יש לה יופי טבעי, היא יפה בכל מצב
אהבתי ת'תשובות שהיא נתנה.. ענתה ישר ולעניין, כמו שצריך
לפי מה שראיתי, מחלקים לה בראיון ובצ'אט המון אהבה
היא באמת הייתה מדהימה.. מאוד אהבתי איך שהיא נראתה
: מראה מושלםםםםםם
לגבי האירוח עצמו, זה ידוע שמאיה יודעת להתראיין ולענות לשאלות כמו שצריך

מ=ו=ש=ל=מ=ת פשוט מ=ו=ש=ל=מ=ת

אין מיליםםםםם היא היתה מהממתתתת כמו תמיד ענתה על שאלות כמו שצריךךך אין עליהההה

חח מאיוש הייתה מושלמתתתתת!

וחן זאת לא הייתי אני חח למרות ששלחתי להם שאלה והם אפילו לא מתייחסים.. אהבתי את מאיה חבל"ז!! כפרה עליה אם רק הייתה רואה הודעה אחת שלנו זה היה טוב ;) ...

שאלתי שאלה והיא ענתה נקווה שזאת אני

זאת ששאלה ראשונה השאלה היתה מתי יוצא הדיסק והדיסק יוצא לקראת ראש השנה

למעלה