כנסו! בקשר לחברים

לולונת1

New member
כנסו! בקשר לחברים

תמיד יש שידורים חוזרים בלילה בערך ב1...ופתאום הפסיקו מישהו יודע למה? הם היו אמורים לשדר את החלק השלישי של החתונה של רוס ואמילי ועכשיו אני מתה לדעת מה קרה :[

botten2

New member
מממ

החלק השלישי הוא בדרך כלל הפרק הראשון של העונה ה5 שנקנתה רק כעת.. אני לא יודעת עדין מתי יתחילו לשדר אותה אני יודעת שזה רק בקרוב.. יתכן וזה היום

אוווףףף עד ינואר...

נמאס כבר שהם מחזירים לעונה הראשונה.... אוף עד שאני שמחה שמגיע הפרקים היפים עם מוניקה וצ'נדלר מחזירים את הסידרה שוב לעונה הראשונה....

hadas 5

New member
כן נכון..

זה ממש מבעס.. הם חזרו על העונות הראשונות 3 פעמים
אבל לא נורא.. סבלנות... ינואר זה לא עוד הרבה זמן

זה ממש ממש לא נכון. לביפ כבר יש את

עונות 5-8 של "חברים". הם רכשו את עונות 1-10 לפני שנה. (קשת משדרת אצלה את עונות 9-10, וביפ משדרת את 1-8). בקיצור, עונות 5-8 נמצאות אצלם במערכת, אבל הם החליטו שלהקרין אותם רק בינואר (למרוח ולמרוח את זה עד הסוף). בקיצור- בכל מה שקשור לחברים, ביפ פישלו. ובגדול.

hadas 5

New member
כנס...

לא אמרתי שהם עדיין לא קנו את העונות... אמרתי בסה"כ שיתחילו לשדר אותם בינואר.. ובאמת ביפ פישלו עם הקטע של השידורים.. הגזימו לחזור על עונות 1-4, 3 פעמים..

חחח... אבל זה ביפ- מלך השידורים החו

זרים.
מזל שיש לי גם YES וגם HOT בבית. ככה ב-YES אני יכול לראות את התוכניות המצחיקות באמת: כמו "סטארדי נייט לייב"- התוכנית הכיי קרועה בטלווזייה. שלא תבינו אותי לא נכון- אני מת על ביפ, וכמובן שאני תומך בו. אבל אני תומך בו כבר שנתיים, והוא לא זז. ואני לא מסתיר את העובדה שזה מפריע לי שעם ה-10 מליון ש"ח הוא קנה סדרה כמו "פיני הגדול". זה מפריע לי שהוא לא משקיע, ומשדר את עונות 5-8 שיושבות אצלו עוד מלפני שנה קיבינימט. שיתחילו להשקיע כמו YES, כי אחרי שאני תומך בהם כל כך הרבה זמן- הגיע הזמן שהם יתחילו להזיז את התחת.

hadas 5

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

יש לך גם יס וגם HOT
איך
ת'אמת אני מעדיפה יס.. אבל ההורים שלי.. אחח.. בגלל יצפאן
ויש תוכניות כ"כ טובות ביס, והם כ"כ משקיעים שם בתוכניות וכאלה.. חבל

בטח שאפשר- ונכון, באמת ב-YES יש

שם את התוכניות הכייי מצחיקות בעולם!! ביפ קטן ליד זה. יש שם את "סטארדי נייט לייב", וזה פשוט ענקקק...
ויש גם את "מחלקה אלטרנטיבית", ששם את מחזיקה את הבטן מרוב צחוק.... YES ממש משקיעים בסדרות. למה מה HOT קנו? את סאות'פארק, פיוצ'רמה, ועוד איזה סדרה עלובה שנקראת "הסמויה" שאף אחד לא מכיר. HOT זה די בדיחה ליד YES.... אבל יש לו יצפאן, אז יש לי את שניהם!

למעלה