כנסו 'בקשה...

כנסו 'בקשה...

זה ממש דחוף לי אז תענו בהקדם: טוב, אז הסניף שלי (המושלם
) לא יוצא למסע (כללל הסניף) אז החברות שלי מזכרון הציעו לי להצטרף לסניף שלהם...אבל זה יראה ...נו...קצת נדחף כזה לא? מה אתם מציעים? ללכת איתם או לא? (אני רוצה ללכת למסע בעיקר כדי לראות את החבר'ה מהפורום ואת יאיר שאף פעם לא זכיתי לראות...)

קודם כל מה שלומך????

וברורררר שתצאי יאללה יש לך שם חברות אז למה שתרגישי תקועה- זה דבר ממש מקובל- חוץ מזה שיהיה לך סתם באסה לא לצאת!!!

נורית ג

New member
לכל חברי פורם בני עקיבא...

רק רציתי לאחל: שנה טובה, וחיתמה טובה.. אני יודעת שרובכם אינם מכירים אותי עדיין אבל בהמשך אני מקווה שתכירו.. אז לאלה שמכירם אותי- סליחה שפגעתי..
ואלה שלא מכירים ונפגעו- גם סליחה.. שנה טובה ומיוחדת.. נורית...

נורית ג

New member
לקרן.. תגובה..

היי קרן... ברור שכדאי לך לצאת עם זכרון, הסניף שלך לא יוצא אז תצאי עם זכרון.. זה לא שאת נדבקת עליהם[זה רק קצת...]סתם.. תצאי איתם, כדאי לך,אבל את עדיין יכולה לשלם???

קרן!

תבואי למסע סוכות כי רק אני שירה ושרה יוצאות ולא הרבה יוצאים!! וחוץ מזה יהיה כייף ביחד ועם את תפסידי את בטוח תצטערי! ואת יכולה לשלם רק בכרטיס אשראי כי היה אפשר במזומן עד מוצ"ש. אז הקיצר אני רוצה לשמוע ממך תשובה חיובית!! ד"א ניראה לי שהתמכרתי לפורום! לאאאאאאאאאאאאאאא!! :)

שרוך

New member
את יוצאת קרן

בס"ד הי קרן מה קורה? את חייבת לצאת אפשר לשלם עד יום חמישי !!! נו קדימה !! אני חייב לראות אותך!! אבל אני לא מציא לך לראות את החניכים שלי!! שנה טובה שרוך

היי אחי!

מה המצב ? אני גם רוצה לצאת אבל נראה לי שאני יוותר-אבל כולכם מוזמנים לבית שלי בפרדס חנה... אבל שרוך-תבטיח שאתה מצלם תמונה של יאיר, סורק ושולח לי... אז בסוכות אם לא יהיה מפגש-כולכם אצלי בפרדס חנה בעז"ה טוב?

ולנו יש חצר ענקית וסוכה גדולה..אבל:

גם הבנים מוזמנים
(אני לא סנובית כמוך..) מה את בוכה? זה היה בצחוק...

shadow dancer

New member
היא לא... אני הייתי פעם אצלהם בסוכה

בס"ד וקרן.... נראה לי שכדאי לך לצאת!!!

ashkeloni

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

ומה אני? קוף?

למעלה