כנסו בקשה

SweetBerryGirl

New member
כנסו בקשה../images/Emo3.gif

אוקיי אז ככה.. ישבתי חיפשתי ולא מצאתי בתפוז שום פורום רגאיי! ואממ.. אני יודעת ששוטי הנבואה זה לא רגאיי אבל אני משערת שחלק מכם שומעים רגאיי, וחוצמזה שזה הכי קרוב שמצאתי (זה עדיף על פורום פאנק או מטאליקה או משו)... אקיצר, אני וחברה שלי עורכות מסיבת רגאיי ורציתי המלצות לשמות של שירים ואמני רגאיי (חוץ מבוב מארלי, יש לנו כבר מלאי שלם שלו).. תודה רבה רבה אנשים! כל עזרה תתקבל בברכה! יום טוב

לא מבין גדול

אבל הלחן של במלון ברבת עמון הוא מהשיר של אמן שנקרא i jahman levi אם אני לא טועה, אז את יכולה לנסות

booly16

New member
זה פסדר אני מבין גדול... :)

קודם כל יש לך פורום מוזיקה שחורה, שרגאיי זה חלק ממוזיקה שחורה.. :) חוץ מזה יש את זיגי מארלי, ג'וליאן מארלי ודמיאן שהם הבנים וממשיכי שושלת המארלי... :) ברנינג ספיר נותן בראש עם ראגאיי ממש חזק וטוב :) תמיד יש את תומר יוסף שמביא לך ברגאיי ישראלי משובח יש את פיטר טוש כמובן שנחשב לאחד אומנים הגדולים והמשפיעים של הרגאיי אם תצטרכי עוד.. תפני אליי באיי סי או שתדחפי פה עוד הודעה, אני התעייפתי.. ויש לי מחוייבויות קודמות, צריך לזוז לכיוון של חבר - בונים עוד דיג' סלאמת אחותי יומטוסט.

חיים לרוז זה חומר משובח

אמן ישראלי עושה מן רגאיי אלקטרוני וכמובן גם האקסנטריקס סאונד סיסטם הרכב של יוסי פיין המלך- לא הכל שם רגאיי אבל יש מקצבים טובים שחלק מהם לקחוים מרגאיי

booly16

New member
באקסנטריק

הם מנגנים דאב, זה לא לקוח מהרגאיי זה פשוט סגנון שונה של רגאיי אם תרצי :) דאב, ויוסי פיין אכן מלך.... :) הוא עוד המלך שזיהה ששבק כישרון מההתחלה, השאר פשוט לא הבינו... נעליים!

SweetBerryGirl

New member
וואי תודה לכולם

איזה חמודים אתם
מה ההסתברות שאתם מביאים לי גם תשמות של הלועזיים באנגלית??? אם אפשר..

falafel1

New member
ye!

אם את רוצה שזו תהיה מסיבת רגאיי מה שנקרא רוטס אז הנה כמה מהשמות שהוזכרו פה באנגלית ziggy marley damien marley julian marley burning spear peter tosh alpha blondi (אולי זה עם Y) israel vibration ואם בא לך דברים יותר מקפיצים במסיבה, לכי לכיוון הדאנסהול sizzla capleton buju banton (שמגיע לארץ!) anthony B ויש עוד מלאאאאאאא חפשי באינטרנט דיסקים של אוספי רגאיי ודאנסהול ותמצאי שם עוד שמות של שירים וזמרים

booly16

New member
כן זה עם Y...

אם תרצי.. בהזדמנות אני אשב לעשות לך רשימון קצר.. :)

SweetBerryGirl

New member
חח האמת היא

שבכיף חח אבל דוגרי זאת הולכת להיות מסיבה בת זונה כבר התחלנו להביא מלנתלפים ספות וכאלה:)

למעלה