כנסו בהמוניכםםם..

מעלFת

New member
כנסו בהמוניכםםם..

שמעו שמעו.. בתוכנית מספר 5... שהיו:שירי מימון,דנה אינטרנשיונל,עופר לוי,רפי גינת ואבי טולדנו.. קודם כל הייתי בהקלטה והיה תוכנית ממש מצחיקה וממש היה כייף להיות הקהל! רפי גינת מקום שני?! ממש ביזיון ובושות לתוכנית.. לעומת זאת לירון לוונאז שחיקה את דנה...היה כל כך מ=ק=ס=י=ם והיה כל כך מגיע לו לזכות באחד מהמקומות הראשונים..תראו לי בן שמצליח לחקות אישה וכל כך יפה?!...אין זה היה ממש ביזיון מה שקרה שם.. מה שאני באה להגיד זה לא רק מי שנבחר הוא טוב.. לירון לא נבחר והיה מעוווולה+ ד.א שירי מימון ועופר לוי הייתם פשוט 10 ולירון כמובן שאתה היית גדוווווול.. תיהיה בקשר..

תקחו הכל כספורט ...

היי זה לירון קודם כל תודה על הבחירה דבר שני מאוד נהנתי ורציתי כמו כולם לכת עד הסוף והכן הלכתי כמו שיראו בתוכנית . אני מבין שאת אוהבת צדק .....אבל מה לעשות לא תמיד יש צדק {יש דברים ניסתרים לא נבין לא נדע} ואי אפשר לדעת מה יוליד יום והרבה אנשים יודעים שבתחרויות שכאלה לא תמיד משנה המקום .... משנה את מי זוכרים ...
נ.ב. איך אהיה בקשר אם אני לא מכיר אותך .... בכל אופן תהנו מהתוכנית .... להיתראות..... לירון לוונאז'

צודקת!!!!!

מה קשור רפי גינת????????????????????????????? עופר לוי ודנה ושירי מימון היו צריכים להיות ב-3 המקומות הראשונים!!

"מכורה לתוכנית" יש לי שאלה אלייך

את בוודאי יודעת מי ניצח בשלוש תוכניות שצילמו יום שני. אים כן תגידי לי מי.... ודרך הגב את פשוט מהממת עם הצדק והפירגון שאת נותנת

למעלה