כנסו בבקשה!!

hilamoon

New member
כנסו בבקשה!!

אני תמלידה שלומדת סוציולוגיה ואני חייבת שימלאו לי את השאלון הזה.. אז אם אתם יכולים- אני אודה לכם מראש!!! 312560382- אי סי קיו [email protected]

hilamoon

New member
ולמי שיותר נוח כאן..--->

שאלון: מה גילך? - 13-15 - 16-18 2.מהי תנועת הנוער שלך? - צופים - חצ"ב - הנוער העובד והלומד - השומר הצעיר 3.האם אתה מכיר את ערכי התנועה שלך? - אני מכיר את רובם - אני זוכר רק חלק - אני מכיר ופועל לפיהם. - אני לא זוכר אותם. 4.למה הצטרפת דווקא לתנועה בה אתה חבר? - בגלל הערכים שלה, ומה שהיא מייצגת - בגלל שכנוע החברים שלי. - בגלל השם שיש לתנועה. 5.מדוע בחרת להמשיך בתנועה שלך? - התנועה מעצבת אותי ומשפיעה עלי. - אני מוצא בזה הנאה משותפת עם החברים שלי. - היא מייצגת משהו שאני מזדהה איתו ורוצה להעביר אותו. 6.איך אתה רואה תנועות נוער אחרות? - התנועה שלי היא תנועה, וכל שאר התנועות הן לא תנועות כלל. - לדעתי כל אחת מעבירה משהו אחר. - כל תנועות הנוער בעיני אותו דבר. בהחלט כן כן אולי לא 7. ישנה הפגנה למען איכות הסביבה, הפגנה זו בעלת השפעה רבה, האם תלך? 8. מורן ומיכל הלכו לראיון עבודה , שתיהן מוכשרות, רוצות לעבוד וחכמות, אך את מורן דחו ואת מיכל קיבלו לעבודה בטענה כי מראה החיצוני של מיכל טוב ממורן- בשביל עבודה עם קהל. טענה זו מקובלת לדעתך!? 9. רון ודניאל הקימו יחד חברת עסקים, הטיפול בעסק מחולק בין שניהם וכך גם השכר והניהול. חברה אחרת באה והציעה לרון לעבוד בשבילם,והוא יקבל משרה מלאה, הטבות ושכר יותר גבוה אך הדבר אומר לעזוב את החברה שאותה בנה יחד עם דניאל. האם רון צריך לקחת את העבודה החדשה? 10. אירע פיגוע לא רחוק ממך, המון אנשים פצועים לידך, ומבקשים ממך עזרה אתה תבוא לעזרתם, ותנסה להציל חיי אדם? 11. אתה תבחר לברוח מן המקום, ולהציל את החיים שלך ? 12. הגיעה בקשת עזרה מעמותת "פתחון לב" העזרה בהתנדבות. האם תלך לעזור? 13.סדר את הערכים הבאים לפי סלם הערכים הפרטי שלך: - שוויון הזדמנויות. - שוויון בין המינים - הצלחה - כסף - עזרה לזולת. - חיי אדם. 1. 2. 3. 4. 5. 6.

אם את חייבת אז בבקשה :)

שאלון: מה גילך? -17 13-15 - 16-18 2.מהי תנועת הנוער שלך? - צופים - חצ"ב - חצב יש רק בחולון חחחחח מן הסתם.... הנוער העובד והלומד - השומר הצעיר-זאת תנועתי השולטת! 3.האם אתה מכיר את ער כי התנועה שלך? - אני מכיר את רובם - אני זוכר רק חלק - אני מכיר ופועל לפיהם. אני מכירה את כולם אך לא פועלת על פי כולם - אני לא זוכר אותם. 4.למה הצטרפת דווקא לתנועה בה אתה חבר? - בגלל הערכים שלה,ומה שהיא מייצגת - בגלל שכנוע החברים שלי. - זה הכי קרוב... המדריכה שלי בשנה שעברה הגיעה ודיברה על התנועה ובחרתי בה למחוייבות אישית וככה המשכתי! בגלל השם שיש לתנועה. 5.מדוע בחרת להמשיך בתנועה שלך? - התנועה מעצבת אותי ומשפיעה עלי. - אני מוצא בזה הנאה משותפת עם החברים שלי. - אני נהנת ממנה עד מאוד!!!! היא מייצגת משהו שאני מזדהה איתו ורוצה להעביר אותו. 6.איך אתה רואה תנועות נוער אחרות? - התנועה שלי היא תנועה, וכל שאר התנועות הן לא תנועות כלל. - לדעתי כל אחת מעבירה משהו אחר. - כל תנועות הנוער בעיני אותו דבר.בעיני כל תנועות הנוער יש מסר ברור (לחנך את דור הצעיר אך הערכים שונים) בהחלט כן כן אולי לא 7. ישנה הפגנה למען איכות הסביבה, הפגנה זו בעלת השפעה רבה, האם תלך? כן 8. מורן ומיכל הלכו לראיון עבודה , שתיהן מוכשרות, רוצות לעבוד וחכמות, אך את מורן דחו ואת מיכל קיבלו לעבודה בטענה כי מראה החיצוני של מיכל טוב ממורן- בשביל עבודה עם קהל. טענה זו מקובלת לדעתך!? לא 9. רון ודניאל הקימו יחד חברת עסקים, הטיפול בעסק מחולק בין שניהם וכך גם השכר והניהול. חברה אחרת באה והציעה לרון לעבוד בשבילם,והוא יקבל משרה מלאה, הטבות ושכר יותר גבוה אך הדבר אומר לעזוב את החברה שאותה בנה יחד עם דניאל. האם רון צריך לקחת את העבודה החדשה?רון צריך לעשות אך ורק מה שהוא אוהב ורוצה לעשות ולא ישעממם אותו 10. אירע פיגוע לא רחוק ממך, המון אנשים פצועים לידך, ומבקשים ממך עזרה אתה תבוא לעזרתם, ותנסה להציל חיי אדם? ברור שאלה רטורית מבחינתי 11. אתה תבחר לברוח מן המקום, ולהציל את החיים שלך ? לא אני לא אברח 12. הגיעה בקשת עזרה מעמותת "פתחון לב" העזרה בהתנדבות. האם תלך לעזור?כן אני מין בן אדם כזה שאוהב להתנדב לכל דבר שמציאים לו 13.סדר את הערכים הבאים לפי סלם הערכים הפרטי שלך: - שוויון הזדמנויות. - שוויון בין המינים - הצלחה - כסף - עזרה לזולת. - חיי אדם. 1. חיי אדם 2.שוויון בין המינים 3.שוויון הזדמניות 4.עזרה לזולת 5.כסף 6. הצלחה

jast

New member
אני אעזור בכיף:]

מה גילך? - 16-18 2.מהי תנועת הנוער שלך? - השומר הצעיר 3.האם אתה מכיר את ערכי התנועה שלך? - אני מכיר ופועל לפיהם.["לפיהם"- לפי מה שאני מסכימה...] 4.למה הצטרפת דווקא לתנועה בה אתה חבר? - בגלל שכנוע החברים שלי. 5.מדוע בחרת להמשיך בתנועה שלך? - התנועה מעצבת אותי ומשפיעה עלי. - היא מייצגת משהו שאני מזדהה איתו ורוצה להעביר אותו. 6.איך אתה רואה תנועות נוער אחרות? - לדעתי כל אחת מעבירה משהו אחר. בהחלט כן כן אולי לא 7. ישנה הפגנה למען איכות הסביבה, הפגנה זו בעלת השפעה רבה, האם תלך? בהחלט כן. 8. מורן ומיכל הלכו לראיון עבודה , שתיהן מוכשרות, רוצות לעבוד וחכמות, אך את מורן דחו ואת מיכל קיבלו לעבודה בטענה כי מראה החיצוני של מיכל טוב ממורן- בשביל עבודה עם קהל. טענה זו מקובלת לדעתך!? אולי 9. רון ודניאל הקימו יחד חברת עסקים, הטיפול בעסק מחולק בין שניהם וכך גם השכר והניהול. חברה אחרת באה והציעה לרון לעבוד בשבילם,והוא יקבל משרה מלאה, הטבות ושכר יותר גבוה אך הדבר אומר לעזוב את החברה שאותה בנה יחד עם דניאל. האם רון צריך לקחת את העבודה החדשה? אולי 10. אירע פיגוע לא רחוק ממך, המון אנשים פצועים לידך, ומבקשים ממך עזרה אתה תבוא לעזרתם, ותנסה להציל חיי אדם? בהחלט כן 11. אתה תבחר לברוח מן המקום, ולהציל את החיים שלך ? לא! 12. הגיעה בקשת עזרה מעמותת "פתחון לב" העזרה בהתנדבות. האם תלך לעזור? בהחלט כן 13.סדר את הערכים הבאים לפי סלם הערכים הפרטי שלך: - שוויון הזדמנויות. - שוויון בין המינים - הצלחה - כסף - עזרה לזולת. - חיי אדם. 1. חיי אדם 2. שיוויון הזדמנויות 3. שיוויון בין המינים 4. עזרה לזולת 5. הצלחה 6. כסף

יאלה אני העזור

מה גילך? - 13-15 - 16-18 2.מהי תנועת הנוער שלך? - צופים - חצ"ב - הנוער העובד והלומד - השומר הצעיר 3.האם אתה מכיר את ערכי התנועה שלך? - אני מכיר את רובם - אני זוכר רק חלק - אני מכיר ופועל לפיהם. - אני לא זוכר אותם. 4.למה הצטרפת דווקא לתנועה בה אתה חבר? - בגלל הערכים שלה, ומה שהיא מייצגת - בגלל שכנוע החברים שלי. - בגלל השם שיש לתנועה. 5.מדוע בחרת להמשיך בתנועה שלך? - התנועה מעצבת אותי ומשפיעה עלי. - אני מוצא בזה הנאה משותפת עם החברים שלי. - היא מייצגת משהו שאני מזדהה איתו ורוצה להעביר אותו. 6.איך אתה רואה תנועות נוער אחרות? - התנועה שלי היא תנועה, וכל שאר התנועות הן לא תנועות כלל. - לדעתי כל אחת מעבירה משהו אחר. - כל תנועות הנוער בעיני אותו דבר. בהחלט כן כן אולי לא 7. ישנה הפגנה למען איכות הסביבה, הפגנה זו בעלת השפעה רבה, האם תלך? בהחלט כן 8. מורן ומיכל הלכו לראיון עבודה , שתיהן מוכשרות, רוצות לעבוד וחכמות, אך את מורן דחו ואת מיכל קיבלו לעבודה בטענה כי מראה החיצוני של מיכל טוב ממורן- בשביל עבודה עם קהל. טענה זו מקובלת לדעתך!? לא 9. רון ודניאל הקימו יחד חברת עסקים, הטיפול בעסק מחולק בין שניהם וכך גם השכר והניהול. חברה אחרת באה והציעה לרון לעבוד בשבילם,והוא יקבל משרה מלאה, הטבות ושכר יותר גבוה אך הדבר אומר לעזוב את החברה שאותה בנה יחד עם דניאל. האם רון צריך לקחת את העבודה החדשה? לא 10. אירע פיגוע לא רחוק ממך, המון אנשים פצועים לידך, ומבקשים ממך עזרה אתה תבוא לעזרתם, ותנסה להציל חיי אדם? בהחלט כן 11. אתה תבחר לברוח מן המקום, ולהציל את החיים שלך ? לא 12. הגיעה בקשת עזרה מעמותת "פתחון לב" העזרה בהתנדבות. האם תלך לעזור? כן 13.סדר את הערכים הבאים לפי סלם הערכים הפרטי שלך: - שוויון הזדמנויות. 1 - שוויון בין המינים 3 - הצלחה 5 - כסף 6 - עזרה לזולת. 4 - חיי אדם. 2 1. 2. 3. 4. 5. 6.

hilamoon

New member
זה לוקח כמה דקות ואני חייבת עזרה...

יש לי רק כמה ימים להגיש את זה...

יאללע גם אני אעזור לך!!

מה גילך? - 16-18 2.מהי תנועת הנוער שלך? - השומר הצעיר 3.האם אתה מכיר את ערכי התנועה שלך? - אני מכיר ופועל לפיהם. 4.למה הצטרפת דווקא לתנועה בה אתה חבר? - בגלל שכנוע החברים שלי. 5.מדוע בחרת להמשיך בתנועה שלך? - התנועה מעצבת אותי ומשפיעה עלי. - אני מוצא בזה הנאה משותפת עם החברים שלי. - היא מייצגת משהו שאני מזדהה איתו ורוצה להעביר אותו. למען האמת כל התשובות חח 6.איך אתה רואה תנועות נוער אחרות? - לדעתי כל אחת מעבירה משהו אחר. בהחלט כן כן אולי לא 7. ישנה הפגנה למען איכות הסביבה, הפגנה זו בעלת השפעה רבה, האם תלך? אולי 8. מורן ומיכל הלכו לראיון עבודה , שתיהן מוכשרות, רוצות לעבוד וחכמות, אך את מורן דחו ואת מיכל קיבלו לעבודה בטענה כי מראה החיצוני של מיכל טוב ממורן- בשביל עבודה עם קהל. טענה זו מקובלת לדעתך!? לא!!! 9. רון ודניאל הקימו יחד חברת עסקים, הטיפול בעסק מחולק בין שניהם וכך גם השכר והניהול. חברה אחרת באה והציעה לרון לעבוד בשבילם,והוא יקבל משרה מלאה, הטבות ושכר יותר גבוה אך הדבר אומר לעזוב את החברה שאותה בנה יחד עם דניאל. האם רון צריך לקחת את העבודה החדשה? אולי 10. אירע פיגוע לא רחוק ממך, המון אנשים פצועים לידך, ומבקשים ממך עזרה אתה תבוא לעזרתם, ותנסה להציל חיי אדם? אולי(תלוי עד כמה המצב של האנשים קשה) 11. אתה תבחר לברוח מן המקום, ולהציל את החיים שלך ? אני לא יודעת איך אני אגיב לסיטואציה כזאתי 12. הגיעה בקשת עזרה מעמותת "פתחון לב" העזרה בהתנדבות. האם תלך לעזור? אולי 13.סדר את הערכים הבאים לפי סלם הערכים הפרטי שלך: 4 שוויון הזדמנויות. 2 שוויון בין המינים 5 הצלחה 6 כסף 3 עזרה לזולת. 1 חיי אדם.

נמנמ.

שאלון: מה גילך? - 13-15 2.מהי תנועת הנוער שלך? - השומר הצעיר 3.האם אתה מכיר את ערכי התנועה שלך? - אני מכיר את רובם 4.למה הצטרפת דווקא לתנועה בה אתה חבר? - בגלל הערכים שלה, ומה שהיא מייצגת - בגלל שכנוע החברים שלי. - בגלל השם שיש לתנועה. למען האמת, לא בגלל אף אחת מהסיבות האלו, הלכתי לפעולה כי רציתי וראיתי שטוב לי שם. 5.מדוע בחרת להמשיך בתנועה שלך? - התנועה מעצבת אותי ומשפיעה עלי. - אני מוצא בזה הנאה משותפת עם החברים שלי. - היא מייצגת משהו שאני מזדהה איתו ורוצה להעביר אותו. קצת מכל דבר, אבל הכי הרבה הראשון. 6.איך אתה רואה תנועות נוער אחרות? - לדעתי כל אחת מעבירה משהו אחר. בהחלט כן כן אולי לא 7. ישנה הפגנה למען איכות הסביבה, הפגנה זו בעלת השפעה רבה, האם תלך? כן. 8. מורן ומיכל הלכו לראיון עבודה , שתיהן מוכשרות, רוצות לעבוד וחכמות, אך את מורן דחו ואת מיכל קיבלו לעבודה בטענה כי מראה החיצוני של מיכל טוב ממורן- בשביל עבודה עם קהל. טענה זו מקובלת לדעתך!? לא 9. רון ודניאל הקימו יחד חברת עסקים, הטיפול בעסק מחולק בין שניהם וכך גם השכר והניהול. חברה אחרת באה והציעה לרון לעבוד בשבילם,והוא יקבל משרה מלאה, הטבות ושכר יותר גבוה אך הדבר אומר לעזוב את החברה שאותה בנה יחד עם דניאל. האם רון צריך לקחת את העבודה החדשה? לא 10. אירע פיגוע לא רחוק ממך, המון אנשים פצועים לידך, ומבקשים ממך עזרה אתה תבוא לעזרתם, ותנסה להציל חיי אדם? אולי. (הייתי רוצה, לא בטוח שהייתי יכולה להועיל) 11. אתה תבחר לברוח מן המקום, ולהציל את החיים שלך ? לא 12. הגיעה בקשת עזרה מעמותת "פתחון לב" העזרה בהתנדבות. האם תלך לעזור? בהחלט כן 13.סדר את הערכים הבאים לפי סלם הערכים הפרטי שלך: 1. חיי אדם. 2. שוויון הזדמנויות. 3. עזרה לזולת. 4. הצלחה 5. שוויון בין המינים 6. כסף למרות שעניתי על זה, אני חייבת להגיד, שכל ערך חשוב בדרכו שלו, ובלי כל הערכים האלו יהיה די קשה להתקיים ולהסתדר אחד עם השני וכאלה. אני בכלל לא סגורה על הסדר שסידרתי אותם בו. בהצלחה עם העבודה, וזה.

למעלה