כנסו בבקשה

כנסו בבקשה

כל מי שיכול שיצביע בבקשה פעם אחת בסקר הזה להדר עוזרי בבקשה. תודה רבה.

גיא246890

New member
אם העצבעה שלי היתה משנה משהו היתי

מצביע עומרי רודברד ומעיף את אוהד אלישע הזה כול השאר גרועים.. אין כמו העונה הרשאונה......!!היו שם תמדמודדים הכי מוכשרים להלן שירי מימון.......!!!

נכון מאוד..אבל בבקשה תצביעו להדר

עוזרי..כולם בבקשה להצביע להדר עוזרי זה חשוב בבקשההה!!!

dovratl120

New member
תחלס...

הדר חמודה אבל ממש לא כוכבת היא מזייפת...את הקול שלי היא לא תקבל...סורי...

g a l4

New member
העונה הראשונה הייתה הכי טובה!../images/Emo45.gif

השנייה בסדר אבל השלישית לדעתי זה כבר התלהבות...

g a l4

New member
בעונה הזאת אני רוצה שהיא תנצח

אז גם ככה הייתי מצביעה לה...

כן.. גמני אוהבת אותה

והצבעתי לה גם בסקר הזה... בינתיים היא מובילה שם.. נקווה שגם בתוכנית עצמה... וואי... ריקי הגזימה איתה אתמול חבל על הזמןןןןןןןןן

שהיא מזייפת כל פעם מחדש..

ועוד פעם על כל עניין היופי שלה ושלא מתאים לה בכלל להיות זמרת.. אבל הכי הייתי בהלם שהיא אמרה לה כזה " לא יכול להיות שבא בן אדם ומזייף כל פעם מחדש..." הייתי פשוט בהלם... גם אם היא חושבת ככה היא לא הייתה צריכה לגיד את זה..

גיא246890

New member
WOOW יאאא ומה השופטים

האחרים אמרו???? איזה זבל הריקי הזו שמעתי את הדר עכשיו באתר והיא היתה בסדר גמור מה היא רוצה ממנה??? ניראה לי היא רוצה כותרות על חשבבונה!!!

צדי התחיל לדבר על הדר

ואז ריקי קטעה אותו.. כילו זה היה פשוט קטע מהגיהנום... ריקי הזאת שונאת את כל מי שיפה...

התכוונתי לבנות יפות...

לא שמת לב שגם על חגית נדרי בעונה השנייה היא אמרה שתלך להיות דוגמנית ושהיא לא יודעת לשיר????? על בנים יפים זה בדיוק ההפך!!!!!

dovratl120

New member
אין קשר... לדעתי ריקי נותנת

ביקורות מעולות...היא אחת השופטות הטובות! לגבי חגית נדרי ..אני לא מכירה אותה ולא יודעת אם ריקי צדקה או לא.

גמני חשבתי ככה...

אבל על איך שהיא הגיבה על הדר פשוט לא היה לי מה להגיד... אני גם בדרך כלל מסכימה איתה על ההערות של אבל הדר לדעתי זמרת מעולה ויש לה קול מעלף והיא בטח לא זייפנית... והייתי ממש מופתעת מההערה של ריקי עליה.. ובדיוק היה שנה שעברה אותו דבר על חגית נדרי שהיא ממש יפה( את יכולה לראות אותה בפרסומת לקפה ארומה נראה לי... שאיזה אחד לוקח את כל הקפה כדי לראות אותה...) חח הקיצר היא שרה גם ממש יפה ובגלל שהיא יפה ריקי העירה לה הערות רק על היופי ואמרה לה שתלך להיות דוגמנית ולא זמרת...

dovratl120

New member
אולי איך שהיא העבירה את זה

להדר זה היה מגעיל [לדעתך] אבל הדר צריכה לדעת לקבל ביקורת.

למעלה