כנסו בבקשה

יוספפ11

New member
כנסו בבקשה

שלום אני גייבארון בן35 גר במונטריאול שבקנדה מחפש לסבית בארון לנשואין זה נשמע קצת לא הגיוני אבל בתודה המיואש

odedee

New member
באמת לא הגיוני

דווקא כשקנדה מאשרת נישואין חד מיניים אתה עדיין בארון? צא, צא, חבר. החיים בחוץ טובים יותר, וחיים אותם רק פעם אחת.

ro99

New member
אפשר לשאול משהו?

מה הנסיבות שמובילות לכך שאתה בארון? האם לא יותר כדאי לראות אם יש אפשרויות אחרות שיובילו לחיים מאושרים ללא שקר וללא פחד שסודך יתגלה? אני לא שופטת אלא פשוט מנסה להבין. אתה יכול גם לענות לי במסר אישי אם אתה רוצה.

eig

New member
Darling העולם יפה בחוץ

אם אתה נמצא במונטריאול וחושש לצאת המארון משיקולי משפחה, כי משיקולי חברה לא נראה לי שזה אמור להפריע לך במונטריאול המתירנית. בכל אופן, אם זה משיקולי משפחה, קח פסק זמן, עלה על האוטו/אוטובוס/רכבת

eig

New member
Darling החיים יפים בחוץ

אם אתה נמצא במונטריאול וחושש לצאת המארון משיקולי משפחה, כי משיקולי חברה לא נראה לי שזה אמור להפריע לך במונטריאול המתירנית. בכל אופן, אם זה משיקולי משפחה, קח פסק זמן, עלה על האוטו/אוטובוס/רכבת/מטוס בוא לטורונטו, אף אחד לא נמצא אותך פה. קח לך חודש לנשום אוויר להיות חופשי יותר לפני שאתה נכנס למחוייבות שיהיה מאוד קשה לצאת ממנה אח"כ. מה גם שלדעתי הסיכוי למצוא לסבית, בקנדה, שרוצה להישאר כל חייה בארון נשואה להומו ארוניסט, במונטריאול ושמדברת עברית יותר נמוך לדעתי מלזכות בלוטו.

למעלה