כנסו בבקשה..

noooga

New member
כנסו בבקשה..

שלום, לפני כמה שבועות נכנסה אלינו מישהי לכיתה, בוגרת מגמת מחול ודיברה על המגמה והיא אמרה שלא דרוש ניסיון קודם בתחום ושמתחילים ממש ברמה נמוכה את המגמה ולאט לאט עולים. ואני רוצה לשאול אתכם- מה נראה לכם? אתם חושבים שבן אדם כמוני שאין לו שום רקע במחול יכול ללכת למגמת מחול ולהצליח בה?

MiniMe20

New member
../images/Emo140.gif

אני הצטרפתי למגמת מחול רק בשנה ה-4, כלומר בכיתה י'. הייתי הכי חדשה והייתי צריכה להגיע פחות או יותר לרמה שווה עם כל הכיתה שלי. נכון זה לא קל, אבל רציתי בזה מאוד. לפי מה שאני יודעת מומלץ, אבל לא חייב ניסיון קודם. יש מבחנים בבלט קלאסי ובמחול מודרני ובאימפרוביצזיה, אבל בוחנים גם את הקורדינציה ורוצים לראות את המבנה גוף, ואת השליטה בגוף וכו'... מה שכן ללכת למגמה זו מחויבות, זה חזרות אחה"צ ולפעמים בחגים, זה המון שעות בשבוע, אבל זה גם כיף לא נורמלי ומפיקים מזה המון. אם נראה לך שאת מעוניינת בזה ואת תעמדי בזה, אז לדעתי תלכי להיבחן. ככה תוכלי להתרשם מהמורים, תראי פחות או יותר במה מדובר ואז תחליטי. אם בא לך את יכולה לקחת כמה שיעורים עכשיו (למרות שהשנה עוד מעט נגמרת) וככה תוכלי להתקדם קצת ולראות אם את באמת אוהבת את זה. בכל אופן שיהיה לך המון המון בהצלחה, ואם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות

TheBlackFairy

New member
תראי../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

אני מכירה אישית כמה בנות שהחליטו לקחת מגמה, למורת שלא היה להן רקע לפני זה בכלל במחול, הבנות עבדו קשה מאוד, אבל קשה (רקדו בערך 20 שעות בשבוע) והשלימו את החומר שהן לא ידעו, נגשו לבגרות וקיבלו מעל 95, זה הכל תלוי בכוח הרצון שלך וביכולת ההתמדה שיש לך, מגמת מחול זה הרבה שעות לימוד גם אחרי הלימודים, אם לא בביצפר אז הולכים לסטודיו אחרי הצהריים ושמה עושים הרבה שיעורים וככה משלימים את הפער שיש לך בין הכיתה, ממליצה לך שתתיעצי עם בנות מגמה שלומדות אצלך בביצפר (או אם את עוברת ביצפר אז לביצפר שאת מתכוונת ללמוד בו) ותשמעי את דעתן, ואז תדעי מהן עוברות ויהיה לך הרבה קל להחליט
.
.

noooga

New member
תודה לכן../images/Emo140.gif

אז כמה דברים: לפי מה שהבנתי, המגמה אצלנו מחפשת בנרות תלמידים שיצטרפו אליה ובגלל זה לא נראה לי שיהיו מבחני קבלה- אני אברר את זה. אז הבנתי שזאת השקעה ענקית במיוחד לאחת כמוני, שאין לה שום רקע במחול.. אני מקווה שיש בי את הכוח רצון הזה
שוב, תודה על התגובות

MiniMe20

New member
../images/Emo20.gif

זו בהחלט השקעה ענקית, אבל גם מהנה. אם את אומרת שמחפשים תלמידים בנרות, אז נראה לי שהם יעשו את כל המאמצים בשביל שיהיה מעניין ומהנה מה שיכול להוסיף. חוץ מזה שגם אם את נרשמת את יכולה לנסות שנה ולראות אם זה מתאים לך ומקסימום לעזוב. הכי חשוב זה שתלכי בעקבות לבך ותעשי רק מה שטוב לך.

אני מתקנת אותך....

זאת לא רק השקעה ענקית לאחת כמוך, זאת השקעה ענקית לכל אחד. כל מי שרוצה להיות במקום טוב במגמה הזאת, צריכה להשקיע, לא משנה כמה היא טובה וכמה היא רקדה קודם.

TheBlackFairy

New member
אין בעד מה../images/Emo8.gif../images/Emo60.gif

מקווה שתעשי את הטוב שאת יכולה בשבילך
.

היי נגה!

תקשיבי, לפי דעתי זה מאוד תלוי בבנאדם ובמגמה! אם את באמת אוהבת מחול אז תמיד אפשר להתחיל לרקוד ולא משנה באיזה גיל ואם המגמה נותנת את כל הצרכים הבסיסיים בשביל לרקוד מקצועי ומגיעים לבגרות טובה, אז כן למה לא?

noooga

New member
תשובה אופטימית../images/Emo13.gif

צודקת... מקווה שבאמת יהיה טוב.

למעלה