כנסו בבקשה.

כנסו בבקשה.

זה מה שהכנתי יחד עם ידיד טוב שלי . זה עדין אתר בבניה אבל מכאן תשמרו את הקישור ומכאן תוכלו להכנס לבלוג שלי . המשך ערב נעים.

שביק

New member
אלין יקירתי, בשעה טובה! יופי של

בלוג, נכנסתי, קראתי ואני מאחלת לך הצלחה עם הבלוג. את עושה שירות עצום וניפלא לכל בעלי תסמונת טוראט בארץ. וכן לאלו שאינם מכירים - את מביאה למודעות באמצעותך. הצליחי יקירתי אני אוהבת אותך מאד. את פשוט בחורה מקסימה.

o g

New member
../images/Emo45.gif יופי של אתר , אלין ../images/Emo39.gif

כל כך מבטא אותך את הפתיחות והחוזק יחד עם העדינות והיופי הפנימי. את שגרירה נפלאה של כולנו שיהיה בהצלחה וכל הכבוד לחבר שלך על העזרה מה עם איזה תמונה?

נפלא../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אלין אני גאה בך, על מה שאת עושה את פשוט נהדרת.

../images/Emo45.gif כל הכבוד אלין ../images/Emo45.gif

שיחקת אותה ובגדול .. אתר מקסים ..
צ'מעי .. אם את צריכה עזרה טכנית בבנית האתר בכל תחום שהוא והוספת בסיסי נתונים אל תהססי לפנות - אשמח לעזור לך
ושוב .. כל הכבוד

mazy

New member
../images/Emo45.gifמקסים, ישר כח../images/Emo24.gif

איזה יופי! כל כך יפה כתבת... כל הכבוד! אוהבת אותך, מזי.

את כל כך מיוחדת, מדהימה!!!!!!!!!

אין לי מה לאמר, את כל הדברים הטובים בעולם אני מאחלת לך, מקסימה כל כך, אכן עושה עבודת קודש עבור כולנו, בהצלה עם הבלוג החדש אוהבת אותך אלונה

תודה לכולם איזה חמודים../images/Emo140.gif

מחמאות בלי סוף מה נותר לי להגיב? רק להגיד לכם/ן תודה ענקית מכל הלב. יום נעים.

קצת באיחור אבל...../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

כל הכבוד לך, האתר יפה מאוד ואני מברכת אותך על העבודה הטובה שלך בתור השגרירה שלנו בנושא הטוראט.
אוהבת אותך אחות יקרה

magav25

New member
קצת הרבה באיחור מדהים

אתר נפלא ומדהים אני שמח מאוד לראות שפתחת אתר ובאמת עים יד על הלב את בחורה אמיצה מאוד שלא כול אדם יכול לעשות אתר או לשתף אנשים בתיסמונת הזאת אני ממש אבל ממש גאה בך ואני יקנה את הספר שיצא בעזרת השם אוהב אותך מכול הנשמה יוני@מחדרה

יוני כשתרצה לקנות את הספר../images/Emo22.gif

תצטרך לפנות לד"ר מיקי אברמוביץ היא כאן איתנו בפורום. ספר מומלץ ביותר

השגיא

New member
אלין כל הכבוד

תמשיכי לייצג אותנו נאמנה. ובקשר למה שכתבת בהודעה נפרדת- תמשיכי להרגיש טוב ,יפה שלנו. כולנו כאן מאחורייך גלית

למעלה