כנסו בבקשה!!!

skater 4 ever

New member
כנסו בבקשה!!!

אם אני לא רוצה קשר אם רוחות או לפחות שיהיה איתי רק מדריך רוחני שלי מה אני עושה זה מפחיד אותי מאוד ואני צריך פיתרון דחוף אני לא יכול ליחיות אם זה כבר אני מרגיש שאני מישתגע בצורה מחרידה קוראים לי המון דברים מפחידים כמו הטלוויזיה מיתקבת בלי סיבה דברים זזים בלי סיבה.......................... תעזרו לי בבקשה זה כבר ביליתי ניסבל

lara88

New member
אוי...

אין לי ניסון עם רוחות
אני לא ממש יודעת מה להגיד לך מצטערת שלך, לריסה

זה ממש מעצבן!!!

רעשים נגיעות דברים מוזרים כמו שהטלוויזיה מיתכבת והינה סיפור קצר אני ואחותי לבד בבית אחותי ישנה ואני במחשב הלכתי להביא שתיה ופיתאום אני מגיע למחש והינה אני רואה מול העניים שכול הכבלים מפורקים וזה היה כה מוזר ואני צרחתייייייייייי תצעקה של החיים שלי זה היה סיוט רק שקרה שאמת אני לא יכול לתאר את זה כי זה כולכך מוזר לא הגיוני שכול הכבלים של המחשב יהיה מפורקים תוך שניה ...............

mr nice guy

New member
מוזר...

לי אישית אין מה לומר לגבי זה... רק אנצל את זה להודיע שחזרתי ליטול חלק פעיל בפורום!

skater 4 ever

New member
אז מה אני אמור לעשות לגבי זה???

ודרך אגב דבש האחד זה אני גם יש לי שתי מנויים אחד של אח שלי אז זה היה הטעות שההיתי במישתמש אחר!!!

גם לי

היי, אני מאוד מבינה אותך כי גם לי יש רוחות בבית או משהו כזה. כל הזמן יש צעדים במדרגות, גם כשאני לבד בבית, הקומקום החשמלי נכבה ונדלק, ודברים זזים מול העיניים שלי. גם אותי זה קצת הפחיד בהתחלה אבל הבנתי שאין מה לעשות והיום אני כבר לא שמה לב... רק חברות שלי שמות לב ויש לי חברה שלא מוכנה לבוא אלי כי היא ישנה אצלי פעם ועכשיו היא פוחדת... יש לך אי מייל? מיטל

למעלה