כנסו בבקשה:)

mcrlz

New member
כנסו בבקשה:)

טוף אני החלטתי שאני מספרת להורים שלי על זה שאני בי קצת עצות בבקשה

אה..

לפני שאת מספרת.. תהיה בטוחהההה שאת מוכנה לספר!! וגם תגידי להם עם משהו:: "ככה אני, ואתם כהורים צריכים לקבל אותי"

דימונאי

New member
הרבה עזרה אין לי אבל....

ככה אני חושב שקודם תנסי לשבת עם עצמך ותחשבי על התגובות של ההורים שלך כי את היחידה שמכירה אותם ותנסי לדעת איך לענות להם לפני שהם ישאלו את השאלה... אבל החשוב מכל תחשבי טוב טוב מה היו התוצאות לכך...שלא תסכני את עצמך לשווא... מקווה שעזרתי ביי ביי

שׁזִיף

New member
לפני....

בת כמה את בכלל
את בטוחה בכך שאת רוצה לספר? כי את צריכה לשקול כמה דברים לפני.. איך הם יגיבו, האם את בטוחה בזה שאת בי. לפני שאת הולכת לספר תשקלי עוד קצת, זה לא כל כך פשוט, ואם פתאום תחזרי בך? מה אז יקרה... איך את חושבת הם יקבלו את זה?

mcrlz

New member
../images/Emo26.gif

אז ככה: אני בת 14 וחצי ובטוחה לגמרי במה שאני. החלטתי לספר להם אחרי הרבה מאוד מחשבה על העניין. אמא שלי דיי פתוחה וגם אבא אז נראה לי שיהיה בסדר. רק אני לא יודעת איך ךהגי דלהם את זה.

resputin

New member
לא שאני מאשים או משהו,

רק בא לציין נקודת קלה. -את בטוחה שאת בי? את בגיל יחסית צעיר ואת עדיין מתעצבת, מוחית, נפשית ומינית. אני חושב שבעוד שנה או שנתיים, תסתכלי על זה אחרת. אולי תהיי לסבית? עדיף לך להיות... בשקט, בעקרון. למה.? כי אם הם לא יקבלו אותך, מה שכן הם יכולים לעשות זה למרר לך את החיים עד גיל 18 לפחות. עצה שלי, תחכי. והרבה.

dannnnnna

New member
אני חושבת שהדבר הכי חשוב זה שתיהיה

מוכנה גם לתגובה שאת לא מצפה לה... כי הם יכולים לקחת את זה גם לא בצורה שאת חושבת אלא הרבה יותר גרוע כי מההודעה שכתבת למטה נשמע כאילו את מצפה שהם יקבלו את זה די טוב.. אבל את צריכה להיות מוכנה לזה שאולי הם לא

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo13.gif

המממ.. עצות? אני לא בטוחה שיש לי כאלה אבל יש אתרים גדושים עם עצות בנושא כמו באתר של המלאכים בורוד.. אם אני לא טועה יש אותו בקישורים של הפורום... בכלאופן..
אני בעצמי היום אממ.. שנקרא לזה התייחסתי(?) לנושא ביחס לעצמי בשיחה עם אמא שלי.. אמרתי לה שלא תתפלא אם לפניי שאני ימצא מישהו אני ימצא לי מישהי.. והיא אמרה שלא איכפת לה כל עוד טוב לי עם זה..
.. אז נכון זה לא ממש נכנס בגדר לספר לאמא אבל אולי ככה זה לא יפול עליהה יום אחד בהפתעה..
(גאד כמה ש(ס)מיילים
)

PestCTRL

New member
תקראי את זה לפני כל תנועה!!!

לפני שחשבתי על לספר להורים שלי דיברתי איתם על זה... עכשיו, אבא שלי הוא מהאבאים המעופפים האלה שלו מודעים להרבה ממה שקורה סביבם... אז אם אני אהיה גיי מוצהר, אוחצ´ה מזעזעת או דראג קווין, הוא וודאי לא ישים לב... אבל אמא שלי זה סיפור אחר לגמרי... בכמה משיחותינו גיליתי עליה כמה קטעים נורא מעצבנים: 1) היא הומופובית 2) היא צבועה 3) היא כלבה 4) היא זאבה (???) 5) היא צבועה (ולא באיפור) משפטים נבחרים: "אין לי בעיה עם הומואים, רק שלא יהיו במשפחה שלי" "יש לי מספיק צרות, אני לא צריכה גם בן הומו" "ילדתי אותך כדי שתעשה לי נכדים" and the list goes on... אני חושב שלפני שאת יוצאת בהכרזות, קודם תערכי מעט ריגול תעשייתי ותנסי לנבא מה יהיו התוצאות... מבחינתי, אני נשאר סטרייט מוצהר והומו בחיי המין שלי. איפה שההורים שלי לא נכנסים. (תודה לאל, לפחות שם לא) כדי שלא תהפכי לעוד סטטיסטיקה של משפחות הרוסות, תעשי (תעשו) לעצמך טובה ותוודאי שההורים שלך יקבלו אותך בלי שתצטרכי לכפות את עצמך עליהם.

חשוב!!!

אוי, חמודה, מתוקה, תמימה!!! אני הייתי בטוחה שאמא שלי תקבל את העובדה שאני נמשכת לבנות. היא אפילו הייתה רואה יחד איתי "הכי גאים שיש", אוקי? היה בכי, היה צער, היה רע! ועדיין לא השתפר מי יודע מה כמו שאני שומעת אנשים מספרים. את רוצה תשובה יותר מפורטת: [email protected] שיהיה בהצלחה... אם לא תכתבי קודם.

TwelveEyes

New member
*מהנהנת*

זה שאמאבא שלך נראים ליברליים לגבי הומואים ולסביות לא אומר בהכרח שהם יהיו ליברליים גם לגבייך. יש הרבה אנשים שבתכל´ס לא אכפת להם מהומואים ולסביות - אבל אוי ואבוי אם הילד שלהם אחד. אז תיזהרי...

למעלה