כנסו בבקשה

loren262

New member
כנסו בבקשה

אוקי את האמת שאני נרשמתי היום ואני דיי לא מבינה בפורומים וכאלה אז סליחה אם אני חריגה P= אממ חבר שלי התגייס לפני חודש לקרבי ומאז התחילו המון בעיות .. בהתחלה היינו מדברים המון בטלפון ( יחסית ) ושולחים אחד לשני אהבה.. אח"כ הפחתנו קצת בטלפונים.. אבל עדיין SMS והמון תמיכה.. כמובן שבמהלך כל זה ראיתי אותו בסופשי שבוע.. בשבועיים האחרונים הענינים התחילו להתבלבל , אני מרגישה שהוא מאוד השתנה לרעה.. ניפרדנו בעקבות זה אבל עדין הכל נמשך כרגיל.. הטלפונים וההודעות.. רציתי לשאול מה אני אמורה לעשות ..? אני משערת שזה טבעי שבנאדם משתנה בצבא.. אבל מה לעשות להרפות או ההפך ? או שאולי זה רק תקופה.. ? וגם.. כתבתי לו מכתב ואני רוצה מאוד לשלוח לו אותו.. איזה פרטים אני צריכה לדעת ? כי חוץ מזה שהוא בנח"ל מוצנח משרת בבסיס בערד אני לא יודעת כלום.. מי שתוכל לעזור לי אני מאוד הודה לה.. ((=

GrowingMadness

New member
באמת מצב בעייתי.

קודם כל, לדעתי זה כן יכול קצת לשנות בן אדם. קרבי זה חתיכת דבר קשה, תחשבי שהוא נכנס למסגרת כלכך קשה ומסובכת.. מה את אמורה לעשות זו החלטה שלך בסופו של דבר. אם נפרדתם אבל אתם עדיין ממשיכים לדבר ולשלוח SMSים.. למה בעצם נפרדתם? זה שקצת קשה לו זו לא סיבה להיפרד
אני חושבת שזה ממש תלוי בך. אם את מרגישה שוואלה את לא מסוגלת לעמוד בזה, אז אולי באמת עדיף שתרפי. אם את מוכנה להקריב הרבה [ותאמיני לי, הרבה
] ולעבור את כל זה איתו, כנראה שאת לא צריכה להרפות ולהמשיך איתו.
יש מצב שזו תקופה שתעבור, הוא הרגע התגייס ועוד טרי בצבא, אולי כשהוא יותר יכנס לזה ויתרגל זה יעבור לו. בכלאופנ, לדעתי את צריכה לעשות חושבים עם עצמך ולברר לעומק אם את בנויה לזה או לא, כי ממה שאת אומרת הדבר היחיד שהשתנה הוא התואר "זוג" אצלכם. עדכני

loren262

New member
זה בדיוק ההפך

קודם כל תודה רבה על התגובה.. אמממ אני מוכנה לעבור איתו הכל.. עוד לפני שהוא התגייס אמרתי לו " אני לא מתכוונת לוותר.. , " הוא כל כך פחד שהקשר ייהרס וכל כך היה עסוק בזה עד שזה באמת קרה.. הוא התחיל להשתנות והתחיל לפגוע בי בלי לשים לב.. אחרי שהוא שם לב הוא הצטער והחליט שצריך להיפרד כי הוא רק פוגע בי והקשר לא טוב לו מאז שהוא בצבא.. ומצד שני הוא אומר לי שהוא כל כך צריך אותי בצבא וממשיך להגיד כמה שהוא מתגעגע וקשה לו בלעדיי.. אז אמרתי לעצמי אולי אני צריכה לתמוך בו ולחזק את הקשר ולהילחם כי סתם קשה לו ובעקבות זה הכל קורה.. מצד שני באמת נפגעתי מימנו .. ואני לא מתכוונת להיות בובה שמצד אחד אני לא חברה שלו אבל הוא מדבר אלי כיאלו אני כן אני רוצה לתמוך בו ואני לא אתרחק מימנו ברגעים שכל כך קשה לו .. אבל אני רוצה להיות איתו וזה לא מוביל לשום מקום בנתיים.. הכל רק דיבורים.. אני מאוד מקווה שהוא יישתנה בחזהר או שזה סתם תקופה.. בכל מקרה אני מנסה לברר את הכתובת של הבסיס שלו כי אני רוצה לשלוח לו מכתב ותמונות ומתנה קטנה.. אם משהי יודעת איך מבריים כתובת דואר צבאי אז אני אשמח עם היא תעזור לי.. :)

GrowingMadness

New member
אה אוקיי

את ממש צודקת... את לא הבובה של אף אחד ואין שום סיבה שהבנאדם שאת אוהבת יתנהג אליך ככה. תסבירי לו שגם לך קשה ושיתחיל לדבר אלייך כמו לחברה שלו. כי כן זה קשה ומתסכל במיוחד בהתחלה אבל זה לא תירוץ לדבר אלייך ככה. אה, ולדעתי הוא צריך ממש להיסגר על עצמו. מצד אחד הוא רואה שהוא פוגע בך אז הוא רוצה להיפרד ומצד שני הוא אומר שקשה לו והוא צריך אותך? אני אומרת שתקחי את המושכות לידיים שלך ותבהירי לו שהוא צריך להיסגר על עצמו, כי את החלטת שאת מוכנה לעבור איתו את ה3 שנים האלה וזה נשמע כאילו הוא מודע לזה וקצת משחק בך. זו דעתי :) בקשר לאיך מבררים כתובת צבאית אין לי מושג, אני חושבת שאת צריכה לשאול אותו את זה.. בהצלחה

loren262

New member
צודקת..

תודה רבה.. זה בדיוק מה שאני ייעשה .. אני שולחת לו חבילה לבסיס שאני מקווה שהיא תגיע שבת כי זה שבת ראשונה שהוא סוגר.. ושם רשמתי מכתב שבו אני אומרת בדיוק מה שאמרת.. תודה רבה ( :

GrowingMadness

New member
../images/Emo24.gif

אני ממש מקווה שהכל יסתדר בניכם ושהוא יקח את זה לתשומת ליבו, כי זה נשמע שאת באמת מוכנה לעבור איתו ושאת חברה מקסימה

loren262

New member
הלווווווווווואי (=

תודה רבה , באמת.. שלחתי היום את החבילה :)

GrowingMadness

New member
בכייף ../images/Emo13.gif

מקווה שהוא יאהב את החבילה ושזה ישפר לו את המצברוח. :)

למעלה