כנסו... בבקשה...

SivAn 4u

New member
כנסו... בבקשה...../images/Emo11.gif

רק רציתי להגיד ש.... בריטני וכריסטינה חושבות שרק אם הם יחזרו בקאמבק רציני, שהן יוריד קצת הרבה את הבגדים הם יצליחו.... זה לא נכון!! מי שאוהב אותן תמיד יואהב אותם.. בכל מקרה ככה זה אצלי... אני לא צריכה שהם יתפשטו כדי שאני יואהב אותם ויעריץ אותן?? מה הקטע פה?? למי זה עוזר שהם עושות את זה?? הם פשוט רוצות צומיייייייייי... אבל אני עדיין חולה עליהן!!!!

SivAn 4u

New member
רק עוד משהו....

אם עיצבנתי מישהו עם ההודעה אז סליחה ובאמת שלא התכוונתי...

../images/Emo41.gifחבל שהן חושבות ככה..

להיות סקסית זה לא רע.. להפך, זה מצויין!! אבל לחשוף את הגוף בצורה כזאת
בריטני יכולה ללכת לפליבוי והיא גם תקבל על זה כסף..

SivAn 4u

New member
נו ברור..... אבל למה לחשוף ככה???

כל הקטע בלהיות סקסית זה לא לחשוף כל כך!!ואז הדימיון פועל... חח..

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifזה בדיוק הקטע של הפופ...

המסחריות... ככל שאת ממסחרת את עצמך יותק, ככה הפופולריות שלך והכסף של מתעצם.. אבל אני עדין מת על שניהן

SacredShadow

New member
את יודעת...

יש צילומים וזה, ויש גם פעם בכמה זמן צילומים סקסיים. זהו שכריסטינה הפכה את זה למשהו קבוע והיא יותר זנותית מסקסית, אבל על זה לכי תפתחי הודעה בפורום שלה

SivAn 4u

New member
ניראה כאילו בריטני הולכת...

להפוך את הצילומים האלה גם לקבוע....

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifכל סוף הוא התחלה חדשה..

חח...לבריטני,נגמרה תקופת ה"ילדה תמימה" והיא באה בהתחלה חדשה.. וכנראה שהתמונות האלו והתמונות של W מראות את ההתחלה החדשה שלה.. אני חושב שזה ילווה אותנו בעודש זמן מה....

SacredShadow

New member
בריטני לא השתנתה

כאילו מBABY ONE MORE TIME לא היו לה את הצילומים האלה לרולינג סטון! חוץ מזה, זה ש"ניראה לך" לא אומר שזה מה שיקרה. ואני מסכים עם slave4brit אבל עושים את זה גם בשביל שהיא תתפרסם הרבה לפני הקאמבק! בריטני גם אמרה שהאלבום הבא יהיה יותר סקסי ויבטא אותה יותר מינית..
מעניין מה זה אומר.. בכל מקרה זה לא קשור לתמונות! אלה בין התמונות הכי יפות שלבריטני אי פעם היה ולא רק בגלל שהיא ככה
זה הרבה יותר יפה מW. אבל לא לקחת את זה יותר מדי ברצינות, לפי מה שאני יודע עדיין היא לא עשתה איזה DIRRTY (סלייב לא נחשב
)

SivAn 4u

New member
תיראה....

אני מסכימה איתך והכל אבל אני לא אוהבת את הגישה שלך.. אני לא מנסה לריב.. אבל שמת לב כל הזמן אתה פונה אליי איכשהו בצורה של "עקיצה".... ושוב אני לא מנסה לריב... אתה לא חייב להגיב...

SacredShadow

New member
זזזזזזזזזזזזזזז

סליחה אם עקצתי אותך
את לא חייבת לאהוב את מה שיש לי להגיד, כשאת פותחת נושא את מצפה שידברו איתך על זה, לא שכולם יסכימו איתך - לא? בכל מקרה, אני רואה שכולם ולא רק הפורום הזה מתייחסים לתמונות יותר מדי ברצינות. זה לא כזה אומר הרבה.. מנסים למשוך תשומת לב לקראת החזרה שלה - ובעצם אז זה אומר שאת צודקת. לא חשבתי על זה... חחחח....
בכל מקרה, באמת התכוונתי לכל מה שאמרתי וסליחה אם זה לא היה יפה אלייך אבל זה מה שאני חושב

SivAn 4u

New member
חחחחחח.... זה בסדר....

זה מה שאתה חושב זכותך... אבל היה... טוב לא משנה... זה עבר!!

omerdo

New member
../images/Emo77.gifאבל למרות ששתיהן מצתלמות ככה...

אפשר לראות בבירור הבדל בין התמונות של כריסטינה לתמונות של בריטני... גם רואים את זה במבטים של כריסטינה, וסליחה אם אני פוגע במישהו, אבל היא נראית כאילו היא רוצה שמישהו עכשיו ידפוק אותה מול המצלמה... ואצל בריטני זה יותר מעודן...

SacredShadow

New member
כריסטינה נראית כמו קוקסינל ../images/Emo5.gif

כל האיפור הזה בסוף יתקלף לה העור!!!! חחחח היא נראית לפעמים יפה אבל בתכלס היא עזה..

למעלה