כנסו בבקשה דחוף1!!!!

עמיר20

New member
כנסו בבקשה דחוף1!!!!

שלום לכולם וערב טוב, יש לי שאלה אליכם: אם מישהו יכול להסביר לי בדיוק איפו זה גבעת ברנר? אני לא כל כך טובה בגיאוגרפיה אז אני לא ממש מבינה מפות. אני חשבתי שזה בתל אביב אבל עכשיו אני לא בטוחה.... כי יש הופעה של עמיר בגבעת ברנר ואני רוצה מהר להזמין כרטיסים ואני לא רוצה שיגמר, אני לא יודעת איך מגיעים לגבעת ברנר, האם זה אחרי תל אביב או לפני, או איך מגיעים לשם.... אני כל לך מקווה לדעת איפו זה נמצא גבעת ברנר כי אני רוצה לראות את עמיר פעם שניה, אני חייבת, התמכרתי לעמיר, אני חייבת לראות אותו אמיתי עוד פעם..... האם הרכבת עוברת ליד גבעת ברנר? זה קיצוץ? או שזה בתל אביב? העיקר אני יודעת שזה במרכז אבל אני חייבת לדעת איפו זה המקום הזה ואיך אני מגיעה לשם? תודה על העזרה.

רפי35

New member
היי לך, ברוכה הבאה להתמכרות ../images/Emo8.gif

גבעת ברנר זה ליד רחובות, (אני לא יודע אם זה אומר לך משהו אבל זה צומת אחרי צומת ביל"ו), אין רכבת יותר קרובה מתחנת רחובות שהיא לא ממש קרובה ואני מאמין שאנשים שהיו שם בסבב הקודם יוכלו לענות טוב ממני לגבי הגעה למקום. אגב מאיפה את? שבוע טוב, רפי.

עמיר20

New member
אני לא יכולה יותר אני חייבת לראות את עמיר שוב

אני ממש התמכרתי לעמיר אני חייבת לראות אותו מהר מאוד, אני רוצה ללכת לגבעת ברנר, אבל לא נראה לי שאני אלך לצערי, כי חברה של חברה שלי אמרה שזה יותר מ5 שעות נסיעה ברכבות מהקריות- קרית ים. אני ממש עכשיו רוצה ללכת לצוותא ואני מקווה שזה קרוב לתל אביב מרכז כי רק משם יש רכבות במשך כל הלילה. וגם להרצליה רציתי ללכת וגם לכל מקום שיש את עמיר, אני לא יכולה , פשוט התמכרתי אליו ממש ממש..... אני תגעגעת אליו, אני כל פעם מדמיינת את ההופעה של עמיר ואיך שהיה לי מאוד כיף, באמת מזמן לא נהניתי כמו בהופעה, אני מחכה לראות אותו שוב ואני כל היום חולמנית ואני חושבת על עמיר ואני מתארת את ההופעה שלי ואני מנסה לחשוב איך להגיע להופעות הבאות וגם אני מנסה לדמיין איך יהיה ובאיזה שורה אני אהיה אני מקווה שבשורה הראשונה ממש באמצע מול עמיר, ואני רוצה כל כך לדבר איתו ושהוא ידבר איתי..... אני כל כך מכורה אליו!!!

odery

New member
גבעת ברנר זה דרום

וגם אם את ממונעת בסבב הקודם היו חוויות אז אם את לא נראה לי שתתאפקי לצוותא

עמיר20

New member
אני רוצה לבוא לצוותא, זה קרוב לתל אביב מרכז?

צריך לרדת בתחנת תל אביב מרכז כדי להגיע לצוותא?

פזית 1

New member
את יורדת בתחנת השלום (עזריאלי), בצאתך מהתחנה

את פונה ימינה לרחוב קפלן (הקריה), את ממשיכה ישר ברחוב קפלן עד הצטלבות של קפלן עם אבן גבירול, ברחוב אבן גבירול את פונה ימינה עד מרכז לונדון מיניסטור (איפה שהמקדונלדס). צוותא נמצאת בתוך המרכז, מיד בכניסתך ללונדון מיניסטור מרחוב אבן גבירול (במקביל ל M) את יורדת קומה אחת למטה, המדרגות מצד שמאל (אם אני לא טועה).

למעלה