כנסו אתר מצחיק www.loco2.coo.co.il 1
N N0 far New member 22/8/06 #2 תודה../images/Emo13.gif + נצל"ש יש לי מכשיר חדש של אורנ'ג זה שאתם רואים בפרסומות שלהם.. החדש..( ) אז יש לי אותו|מוציאלשון| קיצ המס' שלו זה מה שהיה לי קודם.. מי שלא זוכר/יודע/מבין.. שישלח לי מסר ואני אשלח לו ת'מספר
תודה../images/Emo13.gif + נצל"ש יש לי מכשיר חדש של אורנ'ג זה שאתם רואים בפרסומות שלהם.. החדש..( ) אז יש לי אותו|מוציאלשון| קיצ המס' שלו זה מה שהיה לי קודם.. מי שלא זוכר/יודע/מבין.. שישלח לי מסר ואני אשלח לו ת'מספר
N N0 far New member 22/8/06 #3 תיכנסו../images/Emo6.gif מכירה את זה תיזהר- אנשים עלולים ממש להתעצבן מזה כמעט כיביתי ת'מחשב וזה היה לפני הרבה זמן.. מאז אנשים הפכו לעצבניים
תיכנסו../images/Emo6.gif מכירה את זה תיזהר- אנשים עלולים ממש להתעצבן מזה כמעט כיביתי ת'מחשב וזה היה לפני הרבה זמן.. מאז אנשים הפכו לעצבניים
N N0 far New member 22/8/06 #7 אראראראראאר מקווה שעכשיו זה יעבוד לי.. זה חייב לעבודדד אם לא אני ארצח אותם!!!! ופה.. www.loco2.coo.co.il
אראראראראאר מקווה שעכשיו זה יעבוד לי.. זה חייב לעבודדד אם לא אני ארצח אותם!!!! ופה.. www.loco2.coo.co.il
E Effoliation New member 22/8/06 #9 סמכי עלי../images/Emo210.gif ועל הידע הגאוני שלי במחשבים.. שיש לי דרך לצאת מזה.. חח אני גם הכנתי כזה פעם.. מעניין איפה שמרתי את זה.. אני אחפש את זה ואעלה את זה לאינטרנט ואשלח לך..
סמכי עלי../images/Emo210.gif ועל הידע הגאוני שלי במחשבים.. שיש לי דרך לצאת מזה.. חח אני גם הכנתי כזה פעם.. מעניין איפה שמרתי את זה.. אני אחפש את זה ואעלה את זה לאינטרנט ואשלח לך..
E Effoliation New member 22/8/06 #11 הנה הנה!../images/Emo210.gif תקראו הכל חח זה לא כזההה ארוך.. עשיתי את זה עם הדר לפני אולי שלוש שנים =D=D http://www.freewebs.com/effoliation_d/hahahaha.html
הנה הנה!../images/Emo210.gif תקראו הכל חח זה לא כזההה ארוך.. עשיתי את זה עם הדר לפני אולי שלוש שנים =D=D http://www.freewebs.com/effoliation_d/hahahaha.html
H HaDaRoSh New member 22/8/06 #13 ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחח ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif חחחחחחחחחחחחח נוסטלגיה
E Effoliation New member 23/8/06 #15 =]]../images/Emo210.gif זה היה מזמן אז גם לא ניקדתי וכאלה אבל אין לי כוח לשכתב את זה.. מי שלא טוב לו שיקפוץ =P
=]]../images/Emo210.gif זה היה מזמן אז גם לא ניקדתי וכאלה אבל אין לי כוח לשכתב את זה.. מי שלא טוב לו שיקפוץ =P
O ortali91 New member 23/8/06 #16 חח וירוס../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif זה מזכיר לי את האייקון הזה שיש לי במסן שהוא כמו וירוס.. חחח חברות שלי באמת נבהלו ממנוו זה היה ענק
חח וירוס../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif זה מזכיר לי את האייקון הזה שיש לי במסן שהוא כמו וירוס.. חחח חברות שלי באמת נבהלו ממנוו זה היה ענק
P psycho360 New member 23/8/06 #17 יאווווו דיי! שנייים אני מחפשת אותו היה לי במסנג'ר הקודם .. ואני לא מוצאתת את האייקון הזה עכשיו.. תתרמי לאנושות ושלחי לי אותו D= [email protected] [איזה מהר הקלדתי, אה?! אה?! השתפרתי! :]]
יאווווו דיי! שנייים אני מחפשת אותו היה לי במסנג'ר הקודם .. ואני לא מוצאתת את האייקון הזה עכשיו.. תתרמי לאנושות ושלחי לי אותו D= [email protected] [איזה מהר הקלדתי, אה?! אה?! השתפרתי! :]]
E Effoliation New member 23/8/06 #18 יויו../images/Emo210.gif גם אני רוצה!!! [email protected] ואיי אורטל מלכהה חחח