כנסו אנשנושים---

gina 1

New member
כנסו אנשנושים---

היי,אני חייבת ממכם עזרה... אתם יכולים לתת לי שליפים כאלה,אתם יודעים כל מיני דברים מצחיקים(לא בדיחות) שאפשר להשתמש בהם ביומיום... נגיד תשובות לשאלות פשוטות(תשובות מצחיקות)... טנק'ס P:

Kps

New member
שימוש בדברים מצחיקים ביום יום

בעיקרון את יכולה להשתמש בהכל, רק צריך לדעת איך להכניס נכון את זה לשיחה, משפט... תנסי לדעת לקשר בין דברים, דימויים, זה עוזר לרמת השיחות. אבל עם קשר לשיחה, אל תנסי לשנות שיחה רק בשביל לדחוף את המשפט שלך... על זה דרך אגב מבוסס גם ראפ טוב ואני לא מדבר משהו כמו מוקי או הדג נחש.

gina 1

New member
תודה ,ו

בעיקרון זה מה שאני מנסה לעשות... בקשר לשאלות,הכוונה לשאלות רגילות כאלה כמו- מה המצב ועוד מלא דברים! שאלות של שיחות רגילות.. או מה להגיד בכל מיני מצבים ,

Kps

New member
יש לך בעייה של חוסר ריכוז, יש מצב..

עכשיו תחשוב טוב טוב ותגיד לי אם קורה לך אחד מ-2 הדברים הבאים: עודף הימפרקטיביות... או שאתה מרחף(מעופף) - מתנתק בתוך המחשבות שלך... אם כן אתה יכול לעשות הבחנה לבעיות ריכוז שעולה כ-700 שקל, בשביל הכוונה ומספר טלפון תיגש ליועצת בביצפר, אם אתה רוצה מלגה לדבר הזה מהעירייה תבקש גם כן מהיועצת. היא תנסח לך את זה והכל, בכל מקרה אל תתבייש לדבר עם היועצת אם יבוא לך. בסופו של דבר היועצת בביצפר זה לא איזה משהו רע, היא פשוט מייעצת לך, מראה לך אפשרויות מנסה לעזור לך ולרוב עושה אפילו את העבודה בשבילך - מניסיון אישי.

gina 1

New member
הא?:) כנס כנס...

לא קורה,ואני בטח לא זקוקה לייעוץ.... כניאה שלא הבנת למה התכוונתי- אז אני התכוונתי לתשובות מצחיקות,לא סתם תשובות.... ברור לך שאני יודעת לדבר, ולענות,פשוט אני רוצה להכניס קצת הומור.. עוד תגובות בבקשה

Kps

New member
את מתכוונת למשפטים מצחיקים?

כמו שהאתר הזה מציאה?

gina 1

New member
לא:)

אני מתכוונת,לאיך לענות ולדבר עם יותר הומור... נגיד איך לענות ל-מה המצב...ושבתשובה יהיה הומור.. ולא- הכל טוב בעע קשה להסביר:\

למעלה