כנסו אנשים.........

benpual

New member
כנסו אנשים.........

בהמשך להודעתי הקודמת........ המפקד החדש , ביקש ממני לבוא ביום שלישי לפעילות מבצעית , לאיתור פורצי מכוניות , ואני באתי , והיה לי באותו יום ישיבת עבודה , והודיעו לנו לפני זה איזה רבע שעה לפני המבצע , על הישיבה. שכחתי להודיע , אבל הייתי בדרך לבסיס , ואמרתי שאני יודיע שם כבר, אמרתי למפקד החדש , והוא אמר שעשיתי לו חור , וכל מיני שטויות , ושיש משהו מסריח שאני והמפקד השני עושים נגדו. הם אמרו לי לבוא היום , לבסיס , לעזור להם בעבודות מנהליות , ולצערי לא יכולתי להגיע כי הייתי צריך לעשות סידורים ברמת גן , שקשורים לכפר המכבייה ודברים שקשורים לאמא שלי. הייתי באיזור בפלאפון של אין קליטה , ואחרי שיצאתי , הוא מתקשר אליי , ואומר לי למה לא באתי , אז אמרתי לו שהייתי בסידורים דחופים , אז הוא אומר לי שמחר לבוא לבסיס להגיד להתראות למשמר האזרחי , כי אני לא אוכל לחזור למשמר האזרחי בכלל! אחרי כמה שניות של שיחה , הוא אומר לי שהוא חיפש אותי דרך אמא שלי , ודרך אח שלי , אבל לצערו הרב , שאלתי את אמא שלי אם הוא דיבר איתה , אז היא ביכלל אמרה לי שהיא לא מכירה אותו ואף אחד בשם הזה או מהמשטרה לא דיבר. הוא שולח לי הודעה על זה שהייתה ישיבה אתמול של כפר המכבייה , ושהוא היה שם , איזה שקר , היה לי ישיבת עובדים , ובכלל לא היה ישיבה של כפר המכביה , ואני יכול להוכיח את זה. בכל מקרה , פוסלים אותי מאק"מ 1 שוב פעם , רק בגלל זה. אחרי כמה חודשים , שניסיתי להיות ילד ממשומע , כמו שצריך , ואחרי שהוא נכנס לתפקיד , אני קיבלתי השעיות בגללו , והמון אנשים כבר התחילו שלא לסבול אותו. אנשים , ממחר , אני אזרח של מדינת ישראל , ולא יותר מתנדב של המשמר האזרחי. דיברתי עם יהודית על זה , ואני מקווה שזה יעזור , כי אני רוצה לעשות או , לעבור בסיס , או להישאר בבסיס , אבל בתקן של נוער רגיל. חברה , אם זה לא יצליח אני יגיד לכולם לילה טוב , משמרת נעימה , ותודה על הכל...... אוהב אותכם בן

benpual

New member
ואגב.........

כל המפקדי צוותים כרגע מכינים שלטים למחאה עליי ( איזה חמודים )

La Gamba

New member
תמשיך לעדכן!

אני מקווה שגם מזה תצליח לצאת משלום, ולהתגבר על המצב בו תקעו אותך.

יוני43211

New member
בן אני צריך דחוף שיחה אישית בנינו

בן תלמד לעבוד בשקט ולא להיות בולט עיצה קטנה ממני בקשר לאק"מ 1 אני אבדוק את העניין שלך נדבר בהמשך צר לי מאוד על התרחיש הזה מקווה שיודית תוכל תעזור לך יוני הודעות בהמשך במידה הצורך

למעלה