כנסו אנשים

איתי 16

New member
כנסו אנשים

תראו הפגישה שלי עם אייל לא תצא אל הפועל! אני יספר מחר היום אין לי כוח מצטער שאני מגיב רק עכשיו אבל רק במוצ,ש אני יכול אני שומר שבת ביי בינתים סימסית כל הכבוד שהחלטת להישאר עמנו בפורום! גאה בך!

סימסית

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo11.gif

אם הבנתה למה אני מתכוונת....פחחחחחח.........

איתי 16

New member
סימסית תודה רבה!

את ממש מבינה ותודה שאת יודעת לעצבן אנשים כל הכבוד לך נעזוב את ענינך ואני פונה לכל חברי הפורום בשבת שעברה התארח אצלי מנהך גן אירועים חוות לכיש באשדוד בבית דיברמנו על זמרים וסיפרתי לו על שאני מעריץ של אייל ואז הוא אמר לי שאייל מופיע אצלו עוד שבועיים ושהוא יכניס אותי רק שאני יתקשר שבוע הבא להזכיר לו ואכן התקשרתי לאחר שבוע והוא אמר לי מה??? אתה עוד זוכר את זה?? עבדתי עליך! אמרתי לו שהוא מניאק! ושאני שונא אותו אבל אותו זה רק מצחיק בינתים תודה לסמסית שזורה לי מלח על הפצעים כל הכבוד לך!

סימסית

New member
מה אתה רוצה ממני?

עכשיו אתה רוצה שאני אלך? אין בעיות אני את הפורום לא עוזבת אם לזה התכוונתה...זה הפורום שלי!!!חחחחח.....טוב לא שלי...אבל אני עוזרת פה לנהל אותו,ויש לי סמכות!

Prince Yoni

New member
דיי לריב...

אנשים מספיק, זה סתם מיותר, תנצלו את החופששששש במקום לריב סתם...

סימסית

New member
שירלי...

לא הבנת...לא התכוונתי סמכות!התכוונתי כזה בסיגנון של צחוק...אני יודעת שאני סתם גולשת רגילה אבל סתם כזה...צחוק צחוק!!!! זהו בקיצ קץ...!

איתי 16

New member
אגב סימסית

אני נמצא בפורום רק בין שעות שתיים לשלוש ומעשר בלילה עד 12! וזה כל יכולתי איני יכול יותר מזה!

סימסית

New member
פ'סדר....

חלאס!!!גם אני לא יכולה יותר מידי עכשיו...אמא שלי מאיימת לסגור לי ת'אינטרנט,ויש לי משפחה כל הזמן ואני נוסעת ויש לי עוד פורומים...אז גם נאי לא אגזים... ביי!

סימסית

New member
פ'סדר....

חלאס!!!גם אני לא יכולה יותר מידי עכשיו...אמא שלי מאיימת לסגור לי ת'אינטרנט,ויש לי משפחה כל הזמן ואני נוסעת ויש לי עוד פורומים...אז גם נאי לא אגזים... ביי!

איתי 16

New member
סימסית

חחחח עוזרת לנהל אותו תרשי לי את הפחחחחחחחחחח ששמת להודעה שלי לשים על שלך! אינני רוצה לריב כלל וכלל אהל תתרצני מה אני נראה לך שקרן?<

סימסית

New member
לא ראיתי אותך בכלל...

וגם לי אין כוח לריב איתך....מי שמבלה פה רוב הזמן שהוא יכול זו אני....!

למעלה