תראו הפגישה שלי עם אייל לא תצא אל הפועל! אני יספר מחר היום אין לי כוח מצטער שאני מגיב רק עכשיו אבל רק במוצ,ש אני יכול אני שומר שבת ביי בינתים סימסית כל הכבוד שהחלטת להישאר עמנו בפורום! גאה בך!
את ממש מבינה ותודה שאת יודעת לעצבן אנשים כל הכבוד לך נעזוב את ענינך ואני פונה לכל חברי הפורום בשבת שעברה התארח אצלי מנהך גן אירועים חוות לכיש באשדוד בבית דיברמנו על זמרים וסיפרתי לו על שאני מעריץ של אייל ואז הוא אמר לי שאייל מופיע אצלו עוד שבועיים ושהוא יכניס אותי רק שאני יתקשר שבוע הבא להזכיר לו ואכן התקשרתי לאחר שבוע והוא אמר לי מה??? אתה עוד זוכר את זה?? עבדתי עליך! אמרתי לו שהוא מניאק! ושאני שונא אותו אבל אותו זה רק מצחיק בינתים תודה לסמסית שזורה לי מלח על הפצעים כל הכבוד לך!
עכשיו אתה רוצה שאני אלך? אין בעיות אני את הפורום לא עוזבת אם לזה התכוונתה...זה הפורום שלי!!!חחחחח.....טוב לא שלי...אבל אני עוזרת פה לנהל אותו,ויש לי סמכות!
חלאס!!!גם אני לא יכולה יותר מידי עכשיו...אמא שלי מאיימת לסגור לי ת'אינטרנט,ויש לי משפחה כל הזמן ואני נוסעת ויש לי עוד פורומים...אז גם נאי לא אגזים... ביי!
חלאס!!!גם אני לא יכולה יותר מידי עכשיו...אמא שלי מאיימת לסגור לי ת'אינטרנט,ויש לי משפחה כל הזמן ואני נוסעת ויש לי עוד פורומים...אז גם נאי לא אגזים... ביי!