כנסו אחים(ואחיות)

S y n e r g i a

New member
כנסו אחים(ואחיות)

גם לכם קורה שבא הגאון ואומר לכם:"סינרגיההה זה איכס מה אתם שומעים את זה,זה מעפן לגמריייייי" אז איך אתם "נחלצים" לעזרתם של סינרגיה? אני בד"כ אומר:"לא טוב לך אל תשמע...כל אחד והטעם שלו" וחחחחחחח גם אני נגד התופעה של הערסים והפרחות ששומעות סינרגיה... זה גועל נפש...זה הדבר שהכי מגעיל אותי בפירסום של סינרגיה!!!!!!!!! ונגיד אתה בא אליהם:"אתה שומע שיר אחד" הם באים:"אפשר לחשוב שת'ה שומע" פיייי...לך תיכנס למריבה..חחחחחחחחחחח לא ככה?

סינטטית

New member
חחח המון.

אין לי כוח אליהם. למי שלא טוב, שלא ישמע.

S y n e r g i a

New member
חחח סוף סוף הגבה..חח

אני בכלל נגנב מאלה שלא שומעים מוזיקה בכלל!! מה ת'ה מבין???? תישמע..תשמע..לא יודע מה תשמע!אבל אם אתה לא שומע כלום ויושב בשקט תמשיך להיות בשקט ככה עדיף לכולם!!

S y n e r g i a

New member
חח נשמה..

עברית "צחה"....יצא..אופסס! סתם סתם...מה אני אעשה הלילה משתלט עליי...חחחחחחחחח

סינטטית

New member
חחחח נחמד לך

אבל יש אנשים שצריכים לקום מוקדם
ואם אני אלך לישון ב-4, אני אקום ב-4 [כמו שקרה אתמול... חח]

דורה17

New member
תמיד יש את "החכמים"... אז מה..

המון אומרים לי "איכ סינרגיה.." אני פשוט אומרת "אני אוהבת אותם וזהו." אני לא חושבת שצריך "להיחלץ" לעזרת סינרגיה... אין פה מה "לעזור" להם אם אני אקלל או ארד על זה שלא אוהב את סינרגיה זה לא יגרום לו לאהוב אותם.. הוא הרי סתם רוצה להכעיס את כולם.. אז פשוט לא מגיבים לו מה שנקרא- מייבשים אותו... לכל להקה או אמן תמיד יהיו את אלה שלא אוהבים אותם... כששאלתי את גפן על הביקורות הוא בעצמו אמר שהם פשוט לא מתייחסים להערות ולביקורות הרעות רק לטובות ואם הם כבר מתייחסים לרעות זה רק כדי ללמוד ולשפר לפעם הבאה.. אז אם הם לא מתייחסים לשטויות האלה אנחנו צריכים? חבל על האנרגיה... אבל זו רק דעתי..

ענברוו

New member
דעה נכונה חח..

זה מה שאני תמיד אומרת מי שלא אוהב לא אוהב.. כל אחד יש לו את הסיגנון שלו ואת הלהקה והזמר שהוא אוהב ובאמת חבל על האנרגיה ללכת להיתווכח על מה שלא צריך.. יש מלא להקות ואמני סולו ולכל אלה יש את המעריצים שלהם ואת מי שבאמת אוה אותם ואת המוסיקה שלהם.. קיצר כל אחד וטעמו האישי..

ענברוו

New member
אה וצריך לזכור עוד משהו..

תמיד אבל תמיד יהיו את אלה שלא אוהבים ואלה שנגד תמיד.. ויש מלא כאלה אז תילכו להיתווכ עכשיו עם כל אלה.? חח לא נכון.. אז עזבו חח

למעלה