כנסוו

כנסוו

קודם כול סליחה על זה שפתחתי שרשור חדש... אבל חשבתי שזה יהיה נחמד אם כול אחת תכתוב על עצמה 7 עובדות על עצמה.... סליחה אם הכעסתי אותכן...אבל זה רק מכוונה טובה.... פטל חמי=]] תודה ל ב י ח ו ש י ת על התמונה .....3>

7 עובדות עליי

עובדות על עצמיי=]] 1] חחח זה דבר מצחיק שההיתי קטנה אז חלמתי שהעבודה שלי שאהיה גדולה זה שאני יהיה פיה=]] 2] פעם אמרתי לורה פעם מול הפצוף שלה לכי תזדייני...חח 3] אני מעדיפה חורף מאשר קיץ 4] לקחו לי את הכלב שלי במלחמה 5] אני יכולה לשמוע אותו שיר מליון פעמים 6] מישהו אמר שהגיים בויז הומוהים ננתי לו מכות והיה לי ברור אצל מנהל בית הספר... 7] אני נפגעת בקלות... פטל חמי=]] 349135571

טהטהטה 7 עובדות עלי :)

שאני אוהבתת להצחיקק אבלל רקק כשאני מרגישהה בטוחהה שאני ביישניתת תאמינו או לאא כשרעע לי אני רוצהה ללכת לבכותת ישרר או שאני מתחילהה לצעוקק על אמא שלי ואני נרגעתת :D:D מסכנהה שאני חרמניהה
שאני אוהבתת להסתכלל על אופירר :) שאני נבהלתת בקלותת שאני שמחהה רואים את זה עלי :)) כמה יש לי כבר?? שאני בת 15 ושבועיים מחרר
אבלל העיברי שלי מחר
:D:D:D עשיתיי אחדד יותרר לא חשובב עליכםם

עלי [ ? ]../images/Emo210.gif

טוב נו
1. אני אלרגית לאפרסק . 2. יש לי שם שני . 3. יש לי שתי אחיות ואח אחד . 4. בעוד חודשיים ו-10 ימים אני אהיה בת 15 . 5. אף פעם לא אכלתי חציל . 6. אאמ , אני גרה בחדרה . 7. מכורה לנינט
. אאמ , זהו

עלייי:)

1.אני מכורה אבל מכורה קשות לאושששששלייי!!!!! תה על נולל ואני גם מתה על נוללל ואוהבתתא ת כל הבויזז אבל על נולל מתה ועל אושש בכלל אובססיהה חחחח... 2.יש לי אחות בת 21:/ 3. נוללל צלצל אלי פעמיםםם וביחושש פעם אחת זה לא ממש עובדהה אבל אני מאושרת מזהה חחחח! 4. אני שונאתתת אבל שונאתת שוקולדד!! 5.פעם המורה הביאה לי סטירה אז החזרתי לה חחח!! 6.כל בן אדם שמדבר על הבויז לא יפה מקבל כמה כאפותת חח:) (למשל יש לנו שיעורר שנקרא תיגבור בבצפר וכל הזמן אני מדברת על היפיםם שליי!! כל הזמן אומרים ליי עוד פעםם אלה אתן רואות המורות כבר יודעות בני כמה הם מאיפה הם ואת השירים שלהם... המורה שלי לחשבוןן כל היום נו מה עם אושריי מה עם שרוןן חחחח..... וכמובןן אני סותמת לה את הפהה:) 7.אני שומעת כל היום בריפיטים את הדיסק של הכוסוניםם שלייייייי!!! אוהפתתתת את כולכןן!!! אושייתת חמייי שלכםםם!!!:)

../images/Emo15.gif7 עובדות עליייי:)

1) אני אוהבת את אביחי
2) אני אוהבת את יוצור שלייי והדרהההה
3) אני אוהבת שוקולד 4) אני חרמניההההההההה
5) אני ה-מצחיקה שיש! 6) קוראים לי דילב
7) אני בת 15 ו... :)

../images/Emo55.gif ה-7 שלי..

1. אני לא עצלנית 2.אני מתאמנת בקפוארה קרוב ל-4 שנים.. 3.המאכל הכי אהוב עליי זה סלט 4.אני אוהבת לקרוא ספרים 5. המקצוע הכי אהוב עליי הוא מתמטיקה 6.אני חולה על אושריייי!! ומחכה ליום שיקראו לי אושית קבוע! 7.אני לא מאוהבת!! ממש מעניינת אני אה? חח תהנו

ShuSha9

New member
../images/Emo107.gif 7 עובדות עלי =]

1. אני אוהבת את הבויז שלי
2. אני מזל אריה 3. אני מאוד אוהבת לישמוע מוזיקה וללכת לקולנוע 4.אני בת 13.5 5. יש לי דודה ובת דוה שאני מאוד קשורה אליהן במיחד לבת דודה שלי אנחנו כמו אחית למרות שהיא בת 21
אבל הן גרות בגרמניה
6. אני אוהבת ספורט במיוחד כדורסל וכרגע אני גם נימצאת במגמת כדורסל
7. אני אוהבת את כל הבנות פה בפורום!!!!
בעיו'ש

../images/Emo118.gifגם אם אין לך מזל פיס 7 7 7

חח אם לא הבנתן 7 עובדות עליי..והן : 1.שמי סתוונית ולא זה לא כינוי . 2.אני מזל קשת 3.אני אוהבת אותך 4.אני אוהבת את שרוני ומעריכה אותו בכל. 5.רמלאית 6.שדרנית של שירה 7.יש לי 86 ממוצע בתעודה 555

../images/Emo20.gif עונה ../images/Emo70.gif

1
מכורה לשוקולד
2
מאוהבתת
3
אוהבת את דילביי ולינויה הכי בעולם
4
שונאת שחצנים
5
שומעת והרבה דיכאון
6
הכי אוהבת מסיבות
7
נאמממ ואוהבתת אותך
שבת שלום
וחג שמחח

../images/Emo182.gif עונה נהנה :)

1. אני לא ממש אוהבת אגואיסטיים ובטח שלא שחצנים.. 2. על חברות שלי? שרופפפההה 3.אני מזל מאזניים.. 4.נממ... חולה מתהה על אוש ונוללל! (שזה לא ממש חדש חח) 5.מכורה לממתקים :):) 6.מכורה למחשב עצמו... הוא יותר יקר לי מלימודים חחח :)) 7.אוהבת אותתככןןן בננות שילי!! (צריך מזל טוב למומולדת של המואמץ החדשששש
! חח)

hen love noli

New member
../images/Emo141.gifה-7 שליי!!

1. מאוהבת בנסיך שליי -שרון-
2.אהבתי לפני שרון את הראל סקעתת[למרות שעדין אני אוהפ'ת אותו חח]
3.בינואר אני בת 15 נעאנעא
4.ש-ו-נ-א-ת קישואים בעעעעעעעעע
5.מכורה לשינים ואיסיקיווווווו
6.יש לי עוד אחות ו2 אחיםם
7.אני א-ו-ה-ב-ת שוקולדד רק את זה אני אוכלתתת שדעווו בה ביי

7 עובדות עלי.........

1.שונת דגים ופלאפל.............בגלל נולי חחח גם הוא שונא................ 2.לפני הבויז אהבתי את אושרי כהן ועכשיו?!?לא כל כך.......... 3.יש לי כלבה..........ואני שונאת אותה .........חח סתם היא קרציהה..!! 4.אחותי זאת מירי בוהדנה חחחחחחחחחח סתם מה נבהלתן אחותי ומירי מאוד דומות ושתיהם בלונדיניות חחחחחח 5.היה לי מבחן בתנ"ך ולא ידעתי כלום והמורה שלי לחצה עליי שאני יעשה אותו בסוף זרקתי לה אותו בפרצוף..!! 6.שונת ש=ק=ר=נ=י=ם מי שמשקר לי זה הסוף של החיים שלו זה פשוט הדבר הכי מגעיל שיש..!! 7.העובדה האחרונה אני אוהבת מתה חולה שרופה מאושפזת על דושוני שלי :-*!!!!!!!!!

למעלה