ההורים שלי דווקא הולכים הרבה כל שבוע-שבועיים, כשמתאפשר. הם מאוד אוהבים. ד"א הם הלכו להנרקוד
N NoWords New member 29/5/05 #15 ההורים שלי דווקא הולכים הרבה כל שבוע-שבועיים, כשמתאפשר. הם מאוד אוהבים. ד"א הם הלכו להנרקוד
N NoWords New member 29/5/05 #20 חחחח ליאת יא טיפשה!../images/Emo3.gif כן. הם באו הבייתה והתחילו לרקוד כמו בסרט כזה.. היה מצחיק.
מ מיסטר זנגביל New member 29/5/05 #23 ../images/Emo6.gif חמודים! גם ההורים שלי הולכים הרבה לסרטים, אבל עכשיו אמא שלי בשנת אבל אז הם הפסיקו...
../images/Emo6.gif חמודים! גם ההורים שלי הולכים הרבה לסרטים, אבל עכשיו אמא שלי בשנת אבל אז הם הפסיקו...
מ מיסטר זנגביל New member 29/5/05 #22 וזה היה עוד בערך חודשיים אחרי שהוא עלה למסכים! הסרט ירד מהמסכים ממש לפני כמה שבועות, אחרי 27 שבועות מאז שהוא עלה!
וזה היה עוד בערך חודשיים אחרי שהוא עלה למסכים! הסרט ירד מהמסכים ממש לפני כמה שבועות, אחרי 27 שבועות מאז שהוא עלה!
Q QueIronia New member 29/5/05 #14 אני ת'אמת רוצה לקחת את SWD ב- DVD כבר כמה זמן אבל אין לי כוח ללכת להביא
מ מיסטר זנגביל New member 29/5/05 #26 חחחח אם היה לי כוח הייתי מחפש את ההודעה שרשמת- "חיים בלתי גמורים יוצא ב-22 ביולי וזה סופי!!!!!!!"
L Lopezit New member 29/5/05 #29 גם התאריך הזה יכול להשתנות אני לא זוכרת שרשמתי וזה סופי כי עם הסרט הזה שכבר התאריך השתנה 1000 פעם אי אפשר לדעת כלום
גם התאריך הזה יכול להשתנות אני לא זוכרת שרשמתי וזה סופי כי עם הסרט הזה שכבר התאריך השתנה 1000 פעם אי אפשר לדעת כלום
מ מיסטר זנגביל New member 29/5/05 #31 אמרת בטוח משהו כמו "זה רשמי" או "זה סופי", אבל לא נורא נסלח לך את לא כמו אנשים אחרים *אההמ איתי אההמ* שבערך פעם בשבוע מגיעים עם עוד איזה שמועה שמיד הופכת להיות "הודעה רשמית"...
אמרת בטוח משהו כמו "זה רשמי" או "זה סופי", אבל לא נורא נסלח לך את לא כמו אנשים אחרים *אההמ איתי אההמ* שבערך פעם בשבוע מגיעים עם עוד איזה שמועה שמיד הופכת להיות "הודעה רשמית"...