כנסוו

כנסוו ../images/Emo13.gif

אני ורותם חשבנו על פעילות נחמדה מקווה שתשתפו פעולה :]] חשבנו אולי כל אחד יספר על חוויה אישית שהייתה לו עם לירז שהוא פגש אותה : ] ועם תרצו תוסיפו תמונה
מקווה שתשתפו פעוולה ושבת שלום

אליסה13

New member
החווויה הראשונה והמוושלמת שחוייתי עם לירזוש

אני נפגשתי עם לירזוש המלאכית המושלמת שליי האהבת חיייייייייייייי המווושלמת שליייייייייייייי בפעם הראשונה בתאריך ה14.6.09 עם כל הכיתה שליי בבראבו בזכות אמא שליי וארתור אחרי ההופעה המוושלמתתתתתתתתתת באנו לרדת במעיליות החוצה ופתאום אני שומעת מישהי שואלת מי זאת אליסה? ואני כמעט התעלפתי ואמרתי זאת אני זאת אני והתחלתי לבכות מרוב התרגשות וחיבקתי אותה והתחלתי לגמגם מרוב שבכיתי לא יכלתי להוציאי מילה מהפה הבתי לה ברכה ליומלדת והיא אמרה איזה מקסים תודה רבה איזו יפה את ואמרתי לה את יותר ואז היא ראתה ילדה קטנה עומדת לידי ושאלה אותי זאת אחותך? איזו יפה היא וליטפה אותה ושאלה אותה איך קוראים לה והיא התביישה אז אני עניתי לה פולינה והיא שאלה אותי מאיפה אתם ואמא שליי ענתה לה מראשו-לציון ולירזוש כלכם אמרתי לא אנחנו מרחבי הארץ אנחנו לומדים בבצפר ''און'' לילדים מוגבלים כמונו והיא שאלה את כולנו כייף לכם ללמוד? וצרחנו לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחח זה היה כזה מצחיק והיא שאלה למה וארתי לה עזבי עדיף שלא נכנס לפרטים ואז אחד הילדים מהכתה שליי שאל אותה איך היה לשחק נכה? והיא ענתה לא זאת לא הייתי אני ואני אמרתי נכון זאת הייתה שנהב צדוק תשאל אותי אתה יודע אני מכורה ללירזוש והיא צחקה חחחחחחחחחחחחח ואז התצלמנו איתה כל אחד בתורו ואבא של מתן אמר ללירזוש זה ידוע שמתן נמשך לנשים וצחקנו ואז הוא אמר עכשיו הצטרפת לחברות של אליסה היא פגשה את כל המפורסמים היא יום אחד תהיה סלב בעמה ונשפכתי מצוחק ואמרתי כן ממש בטח אני? ממש לא ובסוף אמא אומרת לי בואי נילך אחותך עיפה ואני צרחתי אני נשראת פה עם לירזזזזזזז ואמא אמרה טוב נו תשארי עוד קצת עם אהובתך ונילך וחיבקתי את לירזושששש המושלמת שליי חיבוקי ענקי אחרון וירדנו במעלית ולירז צועקת לי ביי אליסה ואמרתי כולי בעננים ביי לירזוש בקיצור היה חלוםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםם זה חרוט לי במוחחחחחחח אני לא אשכח את זה בחייים

מללה1

New member
עונה...

אף פעם לא פגשתי אותה ואני ממש ממש רוצה לפגוש אותה :)

רוית46

New member
היי - אשמח לתגובה וסורי על החפירה :)

אז ככה לי יש חוויה עם לירז אומנם לא ראיתי אותה אבל בשבילי היא הכי ומאוד מרגשת. זה היה ב- 16.2.08 וזה היה יומיים אחריי היומולדת שלי בת המצווה שלי 14.2 אבל קודם כל- האהבה שלי ללירז התחילה כשראיתי אותה בטלנובלה האלופה ראיתי אותה ונכבשתי מאז לא הפסקתי לדבר עלייה ולהגיד שהחלום שלי הוא לפחות לשמוע אותה ולדבר איתה אם לא לראות אותה. ביקשתי מאמי שזו תהיה מתנת בת המצווה שלי וככה זו תהיה המתנה הכי גדולה שילדה יכולה לקבל ליום הולדתה ועוד לבת המצווה שלה להגשים לה חלום ולדבר עם האדם שהיא מעריצה. ואכן אמא שלי הגשימה לי זאת בזכות ארתור המלך שאמי דיברה איתו דרך מסרים פה בתפוז וכך הגיעה אל לירז והחלום שלי התגשם דיברתי עם לירז והחלום שלי התגשם באותו רגע גיליתי שחלומות לפעמים מתגשמים נעשיתי אופטימית מתמיד ושמחה כמו שלא שמחתי אף פעם. עם זאת לירז התקשרה אליי עוד פעם ב- 22.2.08 לאחל לי שוב מזל טוב הופתעתי מטוב הלב שלה והאהבה שהיא נותנת למעריצים שלה ולייחס שהיא נתנה לי וטרחה להתקשר אליי עוד פעם . באמת גיליתי את המשפט : "לפעמים חלומות מתגשמים" לירז אני אוהבת אותך מאוד! ( אשמח אם תגיבו לי וסורי על החפירה(= )

עדנוש31

New member
חח טוב אז ככה : ../images/Emo13.gif

הפעם הראשונה שניפגשתי עם לירז זה היה במיסעדה פגישה אישית וכ''כ יתרגשתי היה ממש כייף דיברנו חופשי הצטלמנו והיה מגניב
ואחרי איזה תקופה ניפגשנו שוב במיסעדה ושוב דיברנו והיה מזה סבבה
וחוץ מיזה ניפגשנו מאחורי הקלעים בכל מיני הצגות כמו בראבו '' והיה סבבה א-ש , קיצר ניפגשנו די הרבה פעמים , היא הייתה מקסימה , והיה חוויה לדבר איתה להצטלם וכל זה אבל הכי היה כייף בפגישה הראשונה איתה במיסעדה שדיברנו חופשי כזה בלי שיציקו וידחפו זה שונה וכזה , זה לא כמו שאת הולכת להצגה וניפגשת איתה לכמה דקות, זה בערך שעה ושאף אחד לא נידחף, מעריצים וכל מיני אנשים מוזרים
וזהו
מאוד נהנתי להיפגש איתה :)

אליסה13

New member
רוייתוש אהובתי???

סיפרת לי על זה באיסי וההתרגשתי מאוד אני שמחה מאוד בשבילך לירזוש בת אדם חמה ואוהבת פשוט לב זהב עשוייה מיהלומים אני אוהבת את הבנאדם שהיא לא לכל אומן ככה מיתחש למערצים שלו היא וריטה נותנות את כל הנשמה שהן בשבילנו ואין לי דרך להודות להן מקרב לב אני כל כך אוהבת אותן אם רק יודעים כמה רוויתוש סיפרת לך ובזכותך למדתי להתגאות באובסיסה הזאת אלף אלפי תודות רוייתוש שליי ריגשת אותי עד דמעות אני כל כך שמחה בשבילך אוהבת אותך.אליסה.

עונה :)

אין ספק שלפגוש את לירז בפפגישה אישית הייתה חוויה לא קטטנה
אבל דווקא באלי לספר על החוויה אחרי הצצגה מסכות או לא להיות
זה היה דיי מפדח שאני וניקה ראינו שמה את אמא של לירז
ושהיא קראה לה למטה ודירנו מלא זמן איתה וצחקנו היה אחד הכייפים ! האמת לא האמנתי שהיא תקדיש כל כך הרבה זמן למעריצים שלה ובטח אחרי הצגה שהיא כבר עייפה. הייתי דיי בשוק ! אין ספק שאני לא מכירה הרבה מפורסמים שמקדישים המון זמן למעריצים שלהם

פגשתי אותה פעם אחת...

לכן אני לא חושבתש היא זוכרת אותי :) זה היה במפגש פורום, 5 דקות מהבית שלי.. הייתי ילדה קטנה בת 12 שלא הבינה יותר מדי...כל כך התרגשתי מלהיות אתה.... ישבנו כל החבר'ה וזו פעם ראשונה שראיתי את כולם ואת לירזי :) רוב המפגש הייתי די מבוהלת, ולראשונה בחיי שתקתי D: ככה שאין לי זיכרון יותר מדי טוב.. רק תמונה שלנו מחובקות אבל יצאתי פשוט נורראאאאאאאאא.... וזהו :) המפגש רק גם לי לאהוב את לירז יותר ואני רק מחכה לפעם הבאה שאני אראה אותה D:

RTur

New member
טוב יש לי הרבה...

אבל אני חושב שהחוויה הכי חזקה שהייתה לי עם לירז זה כמובן כששרתי ביחד איתה בהופעה שלה בבאר שבע את "עד הסיבוב הבא". זה היה ממש מרגש וכיף ענק! ההופעה גם הייתה בדיוק ביום שבו שדרגו את הקומונה לפורום הזה. אני אעלה תמונה כשאהיה בבית כי אין לי אותן פה על המחשב הזה.

תמונה שלי עם לירז ../images/Emo13.gif

אבל התמונה היא מהפגישה האישית לא מההצגה

אליסה13

New member
תמונה מהמהת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif|מאוהב

למעלה