כנסוו שניייה :)

כנסוו שניייה :)

מישהוו אולי ראה את הקליפ החדש של רוני? קלייפ ממש לא נורמלי פשוטט לא להאמין כמה צפיות יש לקליפפ הזה!

השיר הכי טוב היום ברדיו. והיחיד שנשמע כמו

שיר שמתכתב עם מה שקורה בחו"ל. חבל שהיא היחידה שמנסה ליישר קו עם הפופ הבינלאומי.

RJlake

New member
סיקרנת אותי

אז הלכתי לראות על מה מדובר. השיר הכי טוב היום ברדיו? קצת הרבה הגזמת
ואיזה קו היא מיישרת עם חו"ל?הקו של בריטני-לשיר עם סאונד אלקטרוני ברקע שגורם לקול שלך להשמע יותר רע ממה שהוא כבר? זה שהוא פופ בינלאומי לא אומר שהוא טוב ובטח לא אומר שצריך לחקות אותו.

דעבולה

New member
../images/Emo5.gif לא מסכים אתך

עשו שם הפקה בת זונה. כשאת שומעת את הטראק של רוני סופרסטאר ליד טראק פופ ישראלי אחר, נניח מיכל אמדורסקי או דנה אינטרנשיונל, את מבינה שהן תקועות ביורו דאנס מיושן בעוד שרוני מיישרת קו עם פופ - היפ הופ עדכני: ביט לפנים שמחזיק את כל השיר, ומעליו שכבות של קולות שנותנות הרמוניה, א-לה ריאנה, ביונסה, נלי פורטאדו. אני לא יודע מי מיקסס את השיר הזה, אבל הוא גאון. הרבה זמן לא שמעתי בארץ עבודה כזו (מאז אמילי קרפל שהרפרנסים שם שונים לגמרי).

abastor

New member
רגע רגע!

דבר יפה על מיכל ה100ממת!!!!1 אתה לא תדבר עליה ככה הבחורה הזאת פ33ה כל שיר שלה ס22ה לגמרי!!!!111 ואחרי פרץ הפרחיות המוזכר לעיל, לא הייתי רוצה גירסא ישראלת של נלי פורטדו, ממש לא הייתי רוצה גירסא ישראלית לביונסה ואני מעדיף לשתות נפט על פני להקשיב לגירסא ישראלית של ריהאנה

דעבולה

New member
../images/Emo5.gif זה לא מה שהתכוונתי

1. אני אוהבת את מיכל. מאד. 2. לא התכוונתי שרוני הופכת, או צריכה להפוך,לריאנה או ביונסה. מה שהתכוונתי לומר, זה שההפקה של השיר של רוני שואבת השראה מהיפ הופ - פופ האמריקאי. ביט אגרסיבי שעטוף בשכבות של קולות שמרככים אותו ובעצם נותנים את ההרמוניה. הטראקים של ביונסה, ריאנה ונלי פורטדו מופקים בדרך הזו. דרך אגב, לא פלא שגם הטראק של רוני כזה. ינון יהל, שהפיק את הטראק, עובד עם אשאנטי ופאף. לעומת זאת, הטראקים של דנה אינטרנשיונל ומיכל אמדורסקי מתכתבים עם יורו דאנס של שנת 2004. גם לרוני היה טראק כזה - אדוני - אבל זה היה לפני 5 שנים. זה פשוט מיושן ולא רלוונטי יותר. מה שהתאים ל- 2005 (בקושי) לא מתאים ל- 2010. שים טראק של מיכל אמדורסקי ואחריו טראק של ביונסה, ותתבאס רצח. שים את הטראק של רוני ואחריו טראק של ביונסה, וראו זה פלא: הרצף עובד. אני אוהבת את השירים של מיכל ושל דנה,הם מצוינים. אבל חושבת שההפקה שלהם עתיקה, וחבל. השיר של רוני הוא גם שיר מצוין, וגם מופק סוף. מקווה שעכשיו אני ברורה.

abastor

New member
אני עדיין לא רואה את זה

קודם כל נתחיל בזה שאני די שונא את הפופ האמריקאי הנוכחי וספציפית שלושת הזמרות שציינת ולכן קשה לי להתייחס להשוואה אליהן בתור משהו חיובי דבר שני, אני לא מרגיש שהטראק הזה שונה מהותית מדברים שרוני עשתה עד עכשיו. הקול הילדותי, המקצב הקליט אך חסר ייחוד, המילים חסרות התוכן. נשמע מאוד דומה לרוני של 2004. לא זמרת גרועה מצד אחד, לא וירטואזית בשום מידה מצד שני לגבי מיכל אמדורסקי אגב, אני באמת חושב שהיא פחות או יותר הזמרת הישראלית הכי טובה שיש עכשיו באיזור. למה? כי השירים שלה לא רק קליטים, אלא כיף לשמוע אותם. הם לא מנסרים כמו הטרנד הנוכחי (ריאהנה למשל
) ודבר אחד אחרון - איך החלפת מין לאורך השרשור הזה?

כנסווו בבבקשה

חברים יש לי שאלה ,מה אתם חושבים על הקליפ של רוני?הייתי אומר שהקליפ ממש פרובוקטיבי אבל מצד שני לקליפ יש מלא צפיות אך אפשר להסביר את זה? מה אתם חושבים?

גם "אדוני" היה פרובוקטיבי. זה לא חשוב.

מה שחשוב זה איך השיר, והשיר החדש אדיר. הבחירה ב DJ ינון יהל היא הברקה. הוא הביא אותה בשדרוג מטורף לרוני.

RJlake

New member
פרובוקטיבי?

בסך הכל קצת חזה-היו דברים יותר פרובוקטיבים מזה בארץ. במיוחד כי היא לא ממש עושה משהו בקליפ חוץ מכמה תנועות רובוטיות לא ברורות-את זה איך אפשר להסביר?

abastor

New member
אשכרה לא פרובוקטיבי

לא היה להם רעיון לקליפ יצירתי אז אמרו נראה את רוני בחזייה כי זה עובד. אם כי למען ההגינות החזה שלה זה כנראה הדבר הכי טוב בכל הקליפ/שיר וכבודו במקומו מונח
מה זה התנועות המוזרות האלה

RJlake

New member
../images/Emo6.gif זה הדבר היחיד שמתרחש שם חוץ מהתנועות

המוזרות שלה.

אתה פשוט מדבר שטויות. זה הוידאו קליפ הכי טוב

שעשו פה בשנה האחרונה. מילא תתוכח על השיר (למרות שלדעתי זו יציאה, בטח על רקע השממה שיש ברדיו), אבל הקליפ לא טוב ? נו באמת ...

RJlake

New member
מה טוב בו?

עזבי מה טוב בו,מה יש בו? אין שום שינוי מהותי או תנועה משמעותית מתחילת הקליפ ועד סופו. אין שום סיפור או עלילה לקליפ,אין גם קשר בין הנושא של השיר לבין הקליפ. פשוט סתם אוסף של תמונות של רוני בפוזות כאלו ואחרות מחוברות ביחד. אפילו התלבושות משעממות ורק חושפות חזה שופע במיוחד,השיער סתם חלק והאיפור בקושי מורגש.

הקליפ נראה סוף. ברמה של קליפים מחו"ל.

את הסיפור השאירו הפעם בחוץ. אני מניחה שזה חלק מתהליך ההתבגרות של רוני.

למעלה