כנסוו שניהה

Ch00kAr GirL

New member
כנסוו שניהה../images/Emo26.gif

תקראו את הכתבה הזאת..פיסקה ראשונה "וחבל שהמדור לא שתל מצלמה נסתרת כי תמונה אחת היתה שווה אלף מילים"
למה נראה לי שזאת סתם המצאה של הכתבים

אני בהלם../images/Emo12.gif

נשבעת לכם אני ממש בהלםםםם
אין לי מושג אם זה נכון... ואני מאודד מקווה שלא... עדיף את אפרת מאשר את נינט... מה הקשר בן יהודה לנינט
כאילו שמנה ודבה עם רזה וחתיך.. יאאני הם בכלל לא מתאימים דרך אגב...

אני בשוק אני בהלם אני המומה!../images/Emo26.gif

טוב אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה !!!!!!!!! למרות לשדעתי רעות הם מאוד מתאימים אבל זה לא נראה אבל מ-מ-ש מ-מ-ש לא נראה לי שזה נכון ואם הם לא מפרטים אז זה כנראה לא נכון אבל הם מזה מתאימים אולי הם יוציאו דיסק ביחד !!!!!!!!חחחחחחחחחחח

Ch00kAr GirL

New member
כנסו..

קודם כל גם אני הייתי המומה ששמעתי את זה..והם בכלל לא מתאימים
יהודה מושלם ונינט בואו נגיד לא נראית משו
אבל שכחתם דבר אחד
שזה רכילות ואתם יודעים איך זה רכילות עוברת מאחד לשני וגם האמת לפעמים משתנה בדרך..אז לא בטוח שזה נכון..וגם אם זה נכון נראה לי שהם קצת הגזימו

love amor

New member
*אמממ* רעות..

טוב שלא הגזמת
מה הקשר עדיף אפרת מאשר נינט? ברור שיהודה עם אפרת עכשיו.. לא קראתי ת'כתבה אבל זה בטח משהו מטומטם חחח אז אין לי כח
ונינט ממש חמודה!

../images/Emo41.gif איזה שטויות הכתבה הזאת../images/Emo70.gif

אל תגידו לי שאתם מאמינים לזזההה....חחחחחח זה סתתתתתם

orhila

New member
זו טבעה של רכילות זולה, סתם הבחור

ישב עם מישהי שהוא מכיר במסעדה, מה יש מותר לו להיות רק עם אפרת, תפסיקו להיות ילדותיים, זה לא אומר כלום על כלום, חוץ מזה שהרכילאית ברמה נמוכה, נמוכה הזקנה

orhila

New member
סיכוי לעונה שלישית,

תפתחו את הכתבה המצורפת ותראו בקטע על מורן אטיאס שהסוכן שלה מתייחס לעונה שלישית, זה עוד לא אומר כלום, אבל סימן שבהפקה רואים בהחלט אפשרות להמשך,אנחנו צריכים לדאוג לרייטינג והכל יהיה בסדר הכתבה

את יודעת מה צודקת עדי....

הגזמתי אולי קצת... אבל באמת נינט ויהודה
תחשבי קצת.. מה זה לא מתאימים..... אפילו אני לא יכולה לדמיין אותם ביחד... אני גם חושבת שזאתי שמועה... כי זה לא ניראה לי הגיוני שיהודה יבגוד באפרת......

love amor

New member
אולי קצת?../images/Emo3.gif

לא מספיק אני דורשת התנצלות בפומבי לפני כל מעריצי נינט
חחח סתם..

../images/Emo85.gifחבר'ה ניסחפתם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כבר הפכתם אותם לזוגג
מה אתן רוצות מנינט
מאוהב|
הפכתם אותה למפלצת
היא ממש מתוקה
היא ויהודה לא יחד
אם כבר רק ידידים... יהודה עם אפרת זיכרו את כל מה שהוא אומר.. "יש אהבה גדולה ביניהם
"

dinora12

New member
גם אני לא מאמינה לשמועה!../images/Emo95.gif

יהודה לא יבגוד באיילת!!!,סתם!סתם!,הוא לא יבגוד באיילת

למעלה