כנסוו דחוףף!!

טל 182

New member
אממ...

אני גרה ברמת גן אז משהו באזור המרכז יהיה סבבה... עזריאלי זה נראה לי האפשרות הכי טובה שיש כי זה מקום מרכזי וכולם יכולים להגיע ויודעים איך להגיע. בקשר לתקופה אז החופש הגדול זה הכי טוב...למרות שכמעט כל החופש תפוס לי...יש לי מבחן במתמטיקה וטיול ארוך לאורלנדו וגם יכול להיות עבודה בסוסים בפארק הלאומי...בקיצור יש לי הרבה תוכניות לחופש אז אם אתם רוצים לקבוע משהו אז בואו נקבע תאריך כבר עכשיו כדי שכל אחד יוכל לארגן את החופש שלו לפי זה...וככה יהיה הכי פחות פשלות.

יאפ../images/Emo45.gifמסכימה../images/Emo163.gif

עכשיו נזכרתי שאני צריכה ללכת מלא בחופש לבצפר[נכשלים בתעודה..] וגם יש לי עבודה ועוד דברים....אז עכשיו צריך לקבוע תאריך!!!!!!!!!1 [האא סלוגן:עכשיו צריך לקבוע תאריך...בלע
]

3has3

New member
יאללה..

אבל הבעיה שזה המון אנשים.. וזה בעיה לקבוע תאריך אחד שכולם יכולים בו..

טל 182

New member
אז אולי...

פשוט נכתוב איזה שהוא תאריך ואם מישהו ממש לא יכול באותו יום שיכתוב "אני מתנגד" ונשנה תאריך...עד שבסוף נגיע להסכמה. אפשר גם שכל אחד יכתוב ימים שטובים לו...ואז נעשה רשימה ונראה על איזה יום יש את מירב הקולות ונקבע לפי זה. אבל בואו נתחיל כבר עכשיו כי החופש קרב ובא...אויי החופש הגדול
.

liavii

New member
חחח

בואו ב31.8 D: D: חח סתם סתם:p אממ מתישו ביולי זה טוב לא?

טל 182

New member
אממ...

יש לי מבחן ב-2 ליולי אז מה דעתכם על---> 3 ביולי או 4 או 5 או מספר קרוב לזה...כי יכול להיות שב-8 ליולי אני טסה. תכתבו:
או
ולפי זה נראה ונקבע...טוב?

למעלה