כנסוו אני חדשהה

rachelosh

New member
../images/Emo189.gifכנסי ליגלוש

ליגל טוב אז עוד פעם תהני פה למרות שמשעמם פה רצחחחחחחחחחחחחחחחחחח בעייייי

rachelosh

New member
מי דיבר אליך בכלל?!?!?

מי דיבר אליך?!?!? אני יגיד מה שאני רוצה ואני אל ישאל אותך!!!!!!!!

rachelosh

New member
כנסי דושית או אך שלא קוראים לך..

מאמי שלא שלי אני לא אמרתי שהוא שמשעמם בו רצח יש הבדל אל תנסי לשנות את המילים שלי ולקטול אותי כי לא תצליחי!!!!!

rachelosh

New member
יופי לך

יש לך עם זה בעיה עם זה שאני לא יודעת לכתוב?!?!? ואמרתי מאמי שלא שלי יעילגת ואל תקראי לי עמה מובן לך!!

rachelosh

New member
ווו...

אל קראי לי מכוערת אני לא חברה שלך אל דברי איתי!!!!! וליגל אחותי משעמם פה רצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את תמותייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!! --------------------וכל מי שקורא את זהה ב'קשה לא להתערב כי יש פה מלא בנות שמתערבות----------------- תודה!~!~!~!~!~!

../images/Emo41.gifרחל כנסי חמודה!

אני כן יתערב, ואני כן יגיב! למה?! כי אני רוצה לדעת למה את ככה? למה את עצבנית עלינו? מה עשינו לך?? אולי שתי בנות רבו איתך וזהו.. זה לא אומר שאת צריכה להגיד כל מיני דברים על הפורום!!

rachelosh

New member
כנסי מיכלוש

אני בכלל לא עצבנית על הפורום!!!!!! בס"כ אני אומרת את דעתי והיא שמשעמם פה רצחחחחחחח אז אין לאף אחת מהחשות שיש פה להגיד לי משהו.. (((((זה לא שאני אומרת שכולם חשות יש פה בנות מאוד חמודות!!)))))) ואם אני אומרת משהו למישהי כל אחת מתערבת וזה מזה מעצבןןןן!!!! מבינה??!?

../images/Emo41.gifכנסי מאמי :]

דוגרי?! זה מעצבן שאת אומרת שהפורום משעמם... אבל פ'סדר.. אם את חושבת ככה אז אני לא יגיד לך על זה כלום אבל לפי דעתי הוא לא משעמם
דבר ראשון שאני עושה כשאני באה למחשב אני נכנסת לפורום

../images/Emo15.gifבואנה י'בהמה מכוערתת

כל מי שבא לה תתערב בטח בל ללשאול אותךך ליגל אחותך כבר עפה מפה זה היה ברור שהיא רק באה להראות ת'תמונה שלה ואת לא חברה שלי היית מתה להיות חברה שלי י'מעפננה ט'חח

למעלה