כנסווו

litalg06

New member
וואייייי איזזההה כיףףף לךך!!

אני ליטל אייסי 240294394 השתלבות מהירה&התמכרות מהנה

DaNdI2006

New member
כן..ואת גם בת 12 וגרה באזור חיפה

לבד בלי ה"הורים שלכם"..טחחחחחחחחחחח לידיעתך הורים של אביחי גרים בבאר שבע...שטוב שזה לא בקצה השני של המדינה...

חבר'ה חבר'ה כנסווווו

אגב.. מייקל ג'קסון זה אבא שלי.. פשוט יום אחד ראו אותו מנסה לזרוק אותי מהחלון אז לקחו אותי ממנו והעבירו אותי בישראל.. אני רוצה להודות לאבי מייקל על שהביא אותי עד הלום ונתן לי לזכות לראות את הבויז המושלמים שלי.. יאללה יאללה כל אחת נכנסת עם הפוזה שלה וחושבת שהיא אחות של שרון אחיינית של ערן או סבתא של אדם.. מה אתן חשות לעצמכן? חחח וגם אם כן.. אז????????????????????

המשך

הם מעניינים אותנו.. לא אחים שלהםםםם אז... אני לא באה להעליב או לפגוע.. פשוטטטטט אל תרדו מהפסים.. תרדו מהפוזההההה

פ'חחחחחחחחחחח../images/Emo3.gif

ווואייי אניי מתההה מצחוקקק עכשיווווווו קודם כללל אחות שלל אביחי זאת מאיה לוי והיא גרה בבאר שבע היא בבת 16 והיא כיתה י' קיצור יש לי עוד מלא פרטים עלייהה אזז מאמי עלייי לאא עובדייםם.! היית מתה להיות אחות של אחחדד מההםם עכששיו.1 ואני גרה בבאר שבעע אני מכירה את אביחי(ואני לא הולכת להשוויץ בזה) ואחותי מכירה את אחותווו אזז יאלה יאלהה לכיי תעבדיי עלל חברות שלךך.! באוצ''.. _____________________________________ שרון בעלייי אני אוהבתת אותךך המוןןן תודה עלל הילדיםם השוויםם שהבאתת ליי.! אוהבתת אותךךךךךךך
שלייייייי

לכיי

כןן בטחחח אחות שלאא אביחייי ואניייי אחות של אושרי נווו יאלללה מה ההמצאות האלההה...???! טחח בעייייי

חח קבלווו

הינהה הפרטים שלה שם : נופר משפחה : אמור גיל : 12 מין : נקבה עיסוק : סתם... מזל : מצב משפחתי: רווקה גר ב: אזור חיפה נרשמתי לתפוז ב: פברואר 2006 עלק אחות של אביחי .. לא ידעתי שהשם משפחה של אביחי זה אמורר.. חח יאא מכוערתתת גם את לא יודעת לשקר וגם ממלא פרטים עלל עצמךך יאלההה קישטט

למעלה