כנסווו

Charmed Galia

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo11.gif

תהני
ואיך אפשר בלי עקיצה קטנה
אני אשתו של ערן,אבל להבדיל מכולם פה-אני זה על אמת;-D

טוולי

New member
חחחחחחח בורכה הבאה -]

אוייש גרמת לי להקרע פה מצחוקקק
נעים להכיר
אני אישתו על נולי

ואי איזה כיפלך...../images/Emo6.gifחעחעחע

ברוכה הבאה מאמי.. אני בטוחה שהיית משתלבת יותר יאפה אם לא היית משקרת עכשיו... אהה ודרך אגב..שרון אבא שלי..האבא המושלמם שלי טחחחחח נ.ב. (אם שרון יכנס לפה בעזרת השם..חחח) מאמי זה בצחוק..!!!

קבלו את המשפחה שלי

חחחחח אז ככה אני אישתו של אושרי אחות של ערן ואדם הוא אבא שלנו שרו זה הבן דוד ואביחי הדוד חחחח בצחוק!!!! (אבל חבל שאושרי באמת לא בעלי) אה וברוכית לחדשהה!!!(השקרנית המתוקה)

נצל"ש

בנות רציתי להגיד לכם שאני מה זה אוהבת אותכם תודה שתמכתן בי ועזרתן לי להתמודד עם הנטייה שלי של לא לאכול בזכותכם ובזכוןת ההערצה לבויז והתמיכה שלכם ושל הקרובים אליי הצלחתי להתגבר על זה!! אז תודה רבה!! אז ככה, ב24.2 יש את ההופעה ברמת השרון ומאחר שהבראתי והכל בסדר אצלי אמא שלי הסכימה לי ללכת ושיכנעתי את אחי הגדול שיסיע אותי, לאחר שיכנועים רבים הוא הסכים אבל יש לי עדיין בעייה.. שאלתי את החברה הכי טובה שלי אם היא רוצה לבוא איתי והיא אמרה לי בתחילה שהיא יכולה ואמא שלה גם אמרה לי שהיא יכולה אבל אז היא סתם התחילה להמציא לי תירוצים שהיא לא יכולה וכל זה... אני לא יודעת מה אני עושה, אני לא יודעת עם מי לבוא, כל החברות שלי לא ממש אוהבות את הבויז ולא יבואו להופעה שלהם ב70 ש"ח וזה לא שהן קמצניות או משו הן פשוט יודעות שהן לא ממש יהנו.. למרות שאני בטוחה שאני יהנה... אני תל אביבית ואם יש לכם הצעות או משו שלחו לי את זה פה או במסר אישי אני מאוד אשמח אם תעזרו לי למצוא מישו שיבוא איתי או דרכים לשכנע את החברה שלי שתבוא איתי!! בהמון תודה על האהבה והתמיכה ובקיצור על הכלל הילה נ.ב ירדן לוגסי מושלמת שלי מתה עלייך!!

שם המשפחה שלך זה בכלל אמור!!!

ושל אביחי זה לוי... אז מה אתם אחים עם שם משפחה שונה? תודי באמת וזהו...

למעלה