כנסווו

כנסווו../images/Emo124.gif

ניכנסתיי לכאן כדי להבהיר משו.. אזז תקישבווו דניאלל היה אמור להמשיךך אבלל ההצבעות לא נקלטוו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אזז תירגעוו ומהרר!!!! ואםם מפה באים כדי להציק לקומונת דניאל בן חיים אזז אל תכנסו ואל תיפתחו הודעות חדשות! בישבילוו דניאלל עדין מושלםם ושר מהמםםםם והוא אל היה צריך לעוף!! צביקה הדר אמר שבבית החליטו להעיף אותו אבל ממש לאא אנחנו שלחנוו מלא אסמאים!! וזהה לא התקבלל!!!!!! אז אנחנו לא נישתוק עד שיחזירו אותו !!!!!! ולמי שיש בעיה שיקפוץ לי!!!!!! ורקמי שאוהב את דניאל שיכנס! http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1809649 מי שלאא אין לו מה לחפש באתר! בעי!

o pie

New member
אם ההצבעות לא נקלטו

אז זה אמור לפגוע באותה מידה גם במתמודדים האחרים, לא?

גם לי זה שולח הודעות חוזרות לפלאפון

ששליחת ההודעה נכשלה. ולא. אני לא מצביעה לדניאל. את רואה אותי מתלוננת?

shoooko

New member
זהו.סיימתי לקפוץ.

את יודעת מה? אם זה מה שעושה אותך מאושרת בחיים להתלונן כל הזמן על רמאויות ורק אחרי שהמועמד שלך עף-בכיף שלך. אבל אם את או מישהו אחר חושב שיחזירו מישהו לתחרות רק בגלל איזה עצומה או הפגנה או מה שזה לא יהיה אז ההגיון שלכם צריך טיפול ודחוף. מעניין אם אתם באמת מאמינים במה שאתם עושים
אתם כל כך הרסתם את התדמית שלו בעיני אחרים-חבל לי עליו.

morosh1234

New member
לגמרי! כל כך נכון!

הרסתם את כל התדמית הטובה שהייתה לו. הוא זמר טוב, עם קול חובבני (ויסלחו לי אחרים), אבל בכ"ז מיוחד. אני בטוחה שדניאל עצמו היה רוצה שההצבעות שמגיעות הן בגלל שהוא יודע לשיר ולא כי "וואו!!11 איזה חתיך!!1". בכ"מ, לעניין, דניאל עף, גמרנו. אין גלגלי הצלה, אז תפסיקו. לא יעזור כאן כלום.

elad atias 1989

New member
הם לא הורסים את התדמית שלו

מה קרה עם הראל סקעת?? זה בדיוק אותו דבר רק שבמקרה הזה זה קרה יותר מוקדם אין ספק שהתוכנית הזאת נגוע גמני שולח SMS'ים פתאום שולחים לי הודעה באנגלית שההצבעה לא התקבלה תוכנית בסדר גודל כזה צריכה מערכת חזקה שלא יהיו בה תקלות כי כך משתנה התוצאה

פ א ז ל

New member
התקלקלה לך המקלדת?

אולי כדאי להחליף מקלדת? או פשוט להתבגר?

shoooko

New member
../images/Emo45.gif

אני כל כך רואה אותן עוד כמה שנים חושבות על זה ופשוט צוחקות לעצמן בפרצוף.

morosh1234

New member
אני הייתי שומרת כמה הודעות כאלו../images/Emo3.gif

כדי לשבת עוד כמה שנים, ככה אחרי צבא, ולהתסכל על זה. מה, נוסטלגייה

למעלה