כנסוווו

גזניוס

New member
כנסוווו

אוקי אז ככה..בפורום של קלי של בריטניה עשו דבר שהוא כמו קבוצה כזאת שנקרא street team שבו אתם מקדמים את קלי..מקדמים את הסינגלים,דיסקים וכאלה..הם בקשר עם sony שהם מקדמים את קלי בסביבה שם..לפי מה שהבנתי.. ופעם אחת כמה מהחברים בקבוצה הזו נפגשו עם קלי מאחורי הקלעים רק כי הם מהקבוצה.. אז חשבתי שאולי ניצור קשר עם חברת הד ארצי שמייצגת אותה פה בארץ ונעשה קבוצה אחת משלנו..זה יהיה ממש נחמד..נגיד אסי והדר יכולים להיות המנהלים או משו.. תגיבו...

Deanb

New member
אני מאוד אשמח... דיברתי על כך

עם אחד המנהלים בפורום הבריטי ושאלתי אותו קצת פרטים על זה. אני מאוד בעד להקים צוות ישראלי כזה שבאישור של הד ארצי יהיה הצוות הרשמי בארץ לעניינים האלה. אשמח לעמוד בראשו. אסי והדר, אשמח לתגובתכם

timtamtum1

New member
גם אני אשמח

להבין על מה אתם מדברים
תסבירו עוד קצת

גזניוס

New member
הנה ההסבר..אם לא הבנתם משו

תשאלו.. *אז מזה street team? זה קבוצה שנועדה כדי לקדם את קלי ממש עד הסוף..עם הדיסקים שלה וכל הדברים האלה. *מה עושים אם מתקבלים? לדוגמא , מכינים פליירים נגיד לסינגל walk away וכאלה.. *למה לי להצטרף-? כי לפעמיים יש כל מיני הפתעות...אבל אם אתה מצטרף רק בגלל ההפתעות, תחשוב שוב . האם יש דרישות מיוחדות-? לא , אבל בדרך כלל זה רק לאנשים שיש להם 100 הודעות או יותר בפורום. כי אם יש אנשים שהצטרפו רק בשביל ההפתעות אז בסוף הם לא יעשו כלום. נשמע טוב , איך מצטרפים? אחרי שיאשרו אז כבר נסביר.. אם יש עוד שאלות תכתבו כל השמורות זכויות לפורום הבריטי של קלי=]

Deanb

New member
../images/Emo41.gif הבהרה בהמשך לגזניוס

כיוון שבארץ לא משתחררים סינגלים למכירה, נוכל לקדם אותה בעזרת כך שנכתוב על הפליירים שנחלק איזה סינגל השתחרר לאחרונה לרדיו, נעורר את תשומת ליבם לשירים שלה ונעודד אותם לקנות את האלבום שלה.
לדעתי אם נהיה בין 10-20 זה יהיה גדול! כמו שתורגמו הדרישות, בהחלט צריכים להצטרף אנשים אשר יש להם ותק מסויים בפורום ואשר מצטרפים לא בשביל הטבות אלא בשביל לקדם את קלי באמת בארץ

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifעכשיו הבנתי../images/Emo15.gif

וואי נשמע לי סבבע לקדם את קלי.. יענו לעשות משו מועיל למען קלי איים אין

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני אשמח../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

אבל גמני רוצה לדעת עוד פרטים

Walk Away

New member
אחרי שהבנתי את ההסבר

אשמח מאוד מאוד מאוד להיות חלק מזה.. שמתם לב כמה פעמים אמרו םפה תמילה אשמח

TheMoonLight

New member
חחח כה!../images/Emo6.gif

חיפשתי מילה אחרת אבל לא מצאתי, קשה לי לחשוב.........

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifגמני אהיה מאושר?../images/Emo12.gif

לא משנה... גמלי יהיה סבבה! לא יודעעת

למעלה