כנסוווו!..

ofer124

New member
כנסוווו!..

הייתי היום בהופעה של "תגובת שרשרת" בסוזן דלל! הופעה מדהימההה!!!!...מאוד ממליץ ללכת... מאוד התרשמתייי בעיקר מבינה הרקדנית הראשית שם!...ממליץ ממליץ בחום!...

אוהו כבר הכנסת אותי ללחץ

חשבתי שבאמת קרה איזה משהו מזעזע... קצת רגישות בבקשה
של מי ההופעה הזו? של איזו להקה?

amitush26

New member
../images/Emo176.gifאני מקווה שאת יודעת ש...

יש לנו בפורום מישהו מהלהקה, ואם אני לא טועה זה זה שהגבת לו

SHIRAN001101

New member
אממ

אופס
אבל אני לא ראיתי אז אני לא יודעת איך זה באמת...רק לדעת ידיד שלי זה ככה אבל לא חייב לדעת כולם

dance fr3ak

New member
בגרות..

לכל אחד יש דיעה משל עצמו. וזה לגיטימי. רק שלפעמים הדיעה הזאת מגיעה מכיוון של חוסר פירגון והתגוננות, וחבל. בכל מקרה , התגובות של אנשי המקצוע היו טובות ובונות, ואחרי הכל, זה מה שחשוב ללהקה. מה גם שהקהל שלא התבונן בעין מבינת בלט נהנה מאוד לראות את הבלט הזה, שזו נגיעה מאוד חשובה בעם. ממולץ לראות את הביקורת על המופע באתר "הבמה". דרך אגב, ביום שישי הקרוב כנראה תתפרסם כתבה על הלהקה בעיתון שבעה ימים של ידיעות אחרונות.

מרנינית

New member
ממממ dance fr3ak

איזה בלט העלתם שם?ז"א בלט מקצועי שרוקדים בכל העולם...לא הכוונה לכוראוגרפיה של בלט שמישהו מהלהקה שלכם המציא... כי הבנתי שהיה גם מופע שלכם וגם רקדתם בלט...:) ועוד שאלה...איך קוראים למורה שלכם לקלאסי?

dance fr3ak

New member
המופע...

המופע נפתח ביצירה המקורית של לימור רוז "תגובת שרשרת" (שהיא גם המורה שלנו לקלאסי לרוב, ולאחר הפסקה היו קטעים מתוך הבלט "ריימונדה", והמופע ננעל בשני קטעים מתוך "דון קישוט"

מרנינית

New member
וואו...דון קישוט ../images/Emo99.gif

מממ למורה שלכם לקלאסי לא קוראים אולה כרמון?

dancer14

New member
אתה יודע שגל ירושלמי

מהלהקה שלכם היה איתי בניו יורק~

Mr GK

New member
לא ראיתי את המופע

רעש תקשורתי כמובן, יחסי ציבור (ההודעה הזאת היא רק לפרוטוקול בגלל שכבר דיברתי איתך בטלפון...) אגב, קראתי את הכתבה עליכם (מ"7 ימים"). הבחור שמופיע איתך בתמונה הקבוצתית של הלהקה ממש מוכר לי...

למעלה