כנסוווו

כנסוווו

היום פגשתיאת לירוןויסמן המהממת הרי היא ליה זה היה מן רעיון כזה ישבה לידה אחת ששאלה שאלות ולירון ענתה והיא מה זה יפהה וחמודהה עוד שבועיים אפרתבוימולד תהיה שם כל שבועים זה מישהו אחר מהסדרה עוד חודש בערך גיא אריאלי המאמי יהיה שם!!!! למרות שבשבילי המושלם זה יהודה לוי אבל אני אוהבת גם את גיא אריאלי עופר שכטר ורן בכור (מיקי מאהבה מעבר לפינה) החתיכים כוסונים פשוט מלאכיםםםםם נשמות חולה עליהם. טוב אני זזהלישון אז לילה טוב!!!!!!!!!!! -מעיין-

אה ו........

אגב, אני חדשה פה קוראים לי מעיין חזן אני בת 13.5 וראיתי את כל הטלנובלות הישראליות שהיו עד עכשיו לגעת באושר לחיי האהבה משחק החיים ועכשיו אני רואה מיכאלה... אני כותבת בפורומים של:המורדים,קטנטנות ופינת אור,אהבה מעבר לפינה אקזיט,מיכאלה,רוני דואני,ערוץ 24,לחיי האהבה וכמובן משחק החיים אז אתם מוזמנים להכנס לאיי סיי קיו שלי 311099444 לילה טוב!!!!!!! -מעיין-

מיכל1082

New member
יו יו יו!!

מאיפה התמונה???? מי ראיין אותה???? איפה בדיוק היא הייתה? מה שאלו אותה?? פליייייזזזזזזזזזזזזז עוד קצת פרטים!!!! ותודה רבה רבה על התמונה!!!!

כנסוווווו

לא אין לי עוד תמונות אני לא זוכרת מה שאלו בדיוק מילה במילה ראיינה אותה איזה אחת מהמושב זה היה במושב בית חנן איילת מרגלית (נירה) גרה שם... וזהו היא דיברה על מאחורי הקלעים ועל השחקנים.

התמונה............

אני צילמת את התמונה ויש לי תמונה שלי איתה. ויש לי גם חתימה שלה עם הקדשה.

................../images/Emo127.gif................

פחות או יותר אני אוהבת אותה אבל אני מעריצה נאמנה של קמילה בורדונבה ופליפה קולומבו(מארגנטינה) ומהארץ יהודה לוי עופר שכטר גיא אריאלי רן בכור (מיקי מאהבה מעבר לפינה) ומהבנות: אגם רודברג יעל בר זוהר רוני דואני וזהו...

מיכל1082

New member
וואי!! כנסי רגע

איזה יופי... אני ממש שמחה בשבילך!!! את יכולה להעלות את התמונה שלך איתה? את זוכרת משהו מסויים שהיא אמרה? לבשה? עשתה? איך היא הייתה שם? יראו את זה בטלויזיה או יפרסמו על זה משהו בעיתונות? תודה רבה מראש...

כנסי........

לא לא לא ולא לא יפרסמו שום דבר לא לטלויזיה לא בעיתונות ולא בשום מקום אחר ואני לא מעלה תמונה שלי איתה כי אני לא רוצה להעלות את שלי.....

מיכל1082

New member
מממ....

אז אולי תחתכי אותך מהתמונה? אז למה ראיינו אותה אם לא מפרסמים את זה? למה זה? (סורי על הניג'וס...
)

כנסי

אין לי מושג למה ראיינו אותה זה לא בדיוק ראיון זה יותר היא ספרה על החייים שלה על מאחורי הקלעים על היחסים עם הצוות מאחורי הקלעים ואחרי סיום הסדרה ועוד כל מינייי והתמונה ששמתי ראשונה אז זאת התמונה שלה בלי שלי ב 2/4 יש את אפרת בוימולד ואחריה יעל שרוני אחרי זה לינוי רייך מלגעת באושר אחרי זה מישהו מזינזאנה רפי אמזלג אני חושבת ואחרי הזה מזינזאנה יש את גיא אריאלי ואחרי זה א יודעת מי נקבל חוברת חדשה........

למעלה