כנסוווו

כנסוווו../images/Emo41.gif

אתמול הייתי בפסטיגל!!אעאעאע אתם לא מבינה מה קרה לייייייי! טוב אז אני וחברה שלי היינו אמורים להיות בשורה 16 אבל מסתבר בסוף שזה בכלל ביציע (למעלה)
:// אז אני התחלתי לבכות חח...כי אי אפשר לראות שם כלום!וכ"כ רציתי לראות את לירז....אפילו ת'שלט היא לא יכלה לראות משם (וממש השתקעתי בו הפעם
באמת!)! בקיצור עלינו וראינו משם....והיא הייתה כזאת מדהימהההה יאו!!!!
ואז בסוף הלכנו למאחורי הקלעים ושיגענו את השומר שם שיקרא ללירז (כי היא הייתה ממש קרובה)...הוא לא הסכים הבן אלף..אז אני וחברה שלי התחלנו לצעוק "לירז..לירז!!!..."חח....ואז היא יצאה (!!!!!!!!!!!!!) הסתכלה עליייייי!!!!!חייכה!!!!!!(כפרעליה כמה שהיא יפה במצאיות) עשתה לי שלום !!!!! ואני כזה בשוק לא יכולתי לדבר אפילו לצעוק לה...חברה שלי קראה לה...היא ממש התקרבה אליי ואז נתתי לה את הפוסטר שהכנתי לה..היא הסתכה היא באה לתת לי חיבוקקק אבל הפרידו בנינווו
איזה מניאקים!!!חראות!!!! ייאאא אבל היא כזאת חמודה....יאווו אני לא מאמינה זה היה היום הכי מושלם בחיים שלי! היא כזאת מדהימהה!!!!!
כמה שלמות...

inbals93

New member
../images/Emo2.gif

איזה נשמה היאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!! איזה חמודההההההההההההההה
שמחה שנהנת מאמי!!!!!!!! מי יתן וכך ירבו ימינו!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifיאא גלוש שמחה שנהנת!

איזה מדהימה היא
שמחה בשבילך!
ותתחברי לאייסי=[

איזה מדהימה../images/Emo99.gif

שמחה שנהנת וכן אני יודעת כמה היא חמודה אבל אני לא הצלחתי לתת לה את השלט שעשיתי
לא נורא טוב שמחה שנהנת
וזהווו

i love liraz

New member
../images/Emo207.gif האם זה נכון?

חברה שלי אמרה לי שהיא קראה בראש 1 והיה כתוב שלירז הולכת לדגמן לקסטרו ****(אם כותבים את ככה)****** לא פתחתי הודעה חדשה מכיון שאני לא בטוחה בזה והיא אמרה שהיא תביא לי את הכתבה למחר במידה וזה יהיה נכון אני יכתוב אבל לבנתיים משהו שמע משהו ??

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifואיי אז תברר!

הלוואי שכן, זה דווקא יכול להיות מגניב=] וזה ראש1 של השבוע?

למעלה