כנסווווו חברה שלי קראה בעיתון מעריב לנוער והיה כתבה על הגיים בויז והיה רשום שם שערן הומו זה נכון?
M mor sndlr New member 29/3/06 #1 כנסווווו חברה שלי קראה בעיתון מעריב לנוער והיה כתבה על הגיים בויז והיה רשום שם שערן הומו זה נכון?
Z zlilosh13 New member 29/3/06 #3 נצל"ש דחוף לכול הבנות שקשורות למפגש שלחתי את המיכתב נישאר לנו רק להחזיק אצבעות ולחכותת =] .. אוהבת ונשיקות צליל
נצל"ש דחוף לכול הבנות שקשורות למפגש שלחתי את המיכתב נישאר לנו רק להחזיק אצבעות ולחכותת =] .. אוהבת ונשיקות צליל
ש שרון והגיים בויז New member 30/3/06 #30 בהצלחה ...!!! למרות שלא נרשמתי .... באסה ... לא ראיתי ת'הודעה של צליל ... אז שיהיה לכן בהצלחה ...
ח חולה על הבויז שלי New member 29/3/06 #5 בההצלחהה...../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifאלוהים איתנו..
ס סיווניייי New member 29/3/06 #7 בהצלחה יאפפוותת.. רקק אם אפשר לדעת על מה אתן מדברות?!? חיחיחיח מה שלחתן מכתב שהבנים יבואו למפגש??---ניחוש פרוע[?] חח מואההה!
בהצלחה יאפפוותת.. רקק אם אפשר לדעת על מה אתן מדברות?!? חיחיחיח מה שלחתן מכתב שהבנים יבואו למפגש??---ניחוש פרוע[?] חח מואההה!
מ מאוהבת בנוליי New member 30/3/06 #22 יאווו אני מקווה שנרשמתיי!! ../images/Emo10.gif אני זוכרת שרשמתי פרטים והכול אבלל אני לא בטוחה שזהה נשלח.. {ההודעה} ואיי אופפ!
יאווו אני מקווה שנרשמתיי!! ../images/Emo10.gif אני זוכרת שרשמתי פרטים והכול אבלל אני לא בטוחה שזהה נשלח.. {ההודעה} ואיי אופפ!
כ כרמלוש לאב את אושרי New member 30/3/06 #8 בהצלחה לנווווווווווווווווווו:-* אמן {חח לא קשור האמן} אני יגיד שמע ישראל בלילה וינשק תהילים.. כולם לעשות את זה גם ט'חחחחח
בהצלחה לנווווווווווווווווווו:-* אמן {חח לא קשור האמן} אני יגיד שמע ישראל בלילה וינשק תהילים.. כולם לעשות את זה גם ט'חחחחח
N nata23 New member 30/3/06 #14 ../images/Emo189.gifגיים בויז../images/Emo189.gifה' יעזורר לנו! יאהה אני מקווה שה' יעזורר לנו לפגושש אותם!! בעזרת ה' זה יקרההה אמן! פורום1417חולה עליכןן!!
../images/Emo189.gifגיים בויז../images/Emo189.gifה' יעזורר לנו! יאהה אני מקווה שה' יעזורר לנו לפגושש אותם!! בעזרת ה' זה יקרההה אמן! פורום1417חולה עליכןן!!
M morg01 New member 30/3/06 #20 הלוואי אלוהיםם!!! זה תלוי לזה שבשמיים רק הוא יכול לעשות הכלל!! מחזיקה אצבעותת..