כנסווווו !

כנסווווו !

אני פוורשת מהפורום ויכוול להיוות שאני גם מוורידה את המנווי ! לממה ? כי ביקששתי מזמממממממממן פווסטרים ועדד עכשיו לא פרסמתם אוותם ולילדים אחחרים אתםם עוושים טובוות ומפרסממים ! אאז למה אני צריככה את זה ? כדי שלא יתחשבו בי ?! זההו , אנני שווקלת להווריד את המנווי שליי !

למאי

מאי ? יש להם פה ילדים גם כאלה מכיוון שאנחנו מבקשים הרבה ! אז תכתבי הרבה פוסטרים ותחברי 2 -3 ככה אני עשיתי אחי חודש הם עשו :) זה קשה הרבה ...

לשני :)

רק שתדעי שאני גולשת בפורום ממש ממש מזממן ! מלפני חצי שנה או משהו כזה ! בהתחלה בהתחלה ביקשתי והם עד עכשיו לא פירסמו ! זה נראה לך כמו חודש ?!

היי מאי

אין צורך להתרגז. אנחנו מפרסמים פוסטרים שאנחנו חושבים שהרבה ילדים יאהבו. לפעמים אנחנו עושים סקר פוסטרים ואז מחליטים. אנחנו לא מפרסמים פוסטרים כי מישהו מסויים ביקש אנחנו כן מפרסמים תמונה עם הקדשה במכתב השבוע ונשמח להקדיש גם לך אם תכתבי לנו מכתב אנחנו שמחים שאת מנויה שלנו ושמחים שאת בפורום באמת ששום דבר לא אישי בחירת הפוסטרים נעשית בשיקול למה שילדים אוהבים ולמה שמשודר בימים אלה על המסך מקווה שאת מבינה שירי

לשירי !

אני שלחתי לכם מלאאאאאאאאא פעמים מכתב השבוע ! ואני ביקשתי פוסטרים של המון מפורסמים שאפילו אתם כותבים עליהם תמיד בעיתון !

למעלה