היום הוא כתב../images/Emo27.gif
הנה כל ההודעות
1"שלום לכם אהובים.. מזמן לא דברנו.. תקופה של חזרות והופעות.. מה שלומכם? איזה כיף שהחורף מגיע.. שנתחיל....?"
2"אני חושב שאחת החויות היפות,הנוגעות,המשמחות והמעצבות בחיי היתה ההופעה בתיאטרון נגה. אני יודע שזה נשמע קלישאתי,אבל, אין לכם קצה של מושג כמה מאושר הייתי. הכי בעולם. הכי בחיי. הרגשתי כמו דג ששוחרר לים הגדול.לבית שלו ולטמפרטורה הנכונה בה הוא רוצה וצריך לחיות.. אותו רגע שהרמתם כולכם את הסטיקלייטים..כמה מרגש זה היה.. החזקתי את עצמי מלהפסיק לשיר.. הייתה לי הרגשה(בגלל שמדובר פה בפורום דיי משוגפן.. ) שתהייה לי איזושהיא הפתעה אבל לא ציפיתי לכזו נכונה, מרגשת וקולעת.."
3"לפני שעה בערך שודר בערוץ 1 "תחקיר"על מלחמת לבנון הראשונה.. תמונות עוצרות נשימה וקטעי וידאו כואבים מנשוא.היה ממש עצוב לראות מה היה פה לפני שנים רבות ולהווכח שאותה המציאות ממשיכה עד היום.דורות לדורות. הלוואי ובאמת לא היינו צריכים להתמודד עם הדברים האלה והלוואי שאלוהים לא היה לוקח מאיתנו את כל אותם האנשים היקרין וחפי הפשע.. נסתרות הן דרכי האל..ןלפעמים עצובות מלהכיל. יהי זכרה ברוך."
4"אמממ לגבי הארוויזיון.. אני לא אשקר ואתוודה שזה מאוד מחמיא לי.באמת.אני מקווה שמה שצריך לקרות יקרה ושהלב בסופו של דבר יוביל למקום הנכון.. לגבי המיקום של המופעים. יש איזשהם פרמטרים למיקום שנובעים מהתאורה שמגיעה איתנו מערכת הסאונד וכ"ו.. לא בכל אולם אפשר לקיים את המופע בנגזרת של תיאטרון(נגה לדוגמא) אבל אני מבטיח שנשתדל להגיע לכל מקום בארץ.אין רוצה זאת יותר ממני תאמינו לי אני מאמין שסינגל נוסף יצא בשבועות הבאים וכמו כן גם איזה קליפון.. דיסק שני? כבר התחלתי לעבוד.המסע התחיל.אנחנו כבר למדי נסיון שמדובר במסע שעלול וצריך לקחת זמן. כל עוד יצאתי לדרך ואני ממשיך לעבוד,אני רגוע.. ו.. מזל טוב לסתווש!!"
5"אני לא יכול לרמוז על הסינגל כי אפילו אני עוד לא החלטתי.. וכל היועצים כאן רק מקשים עליי את הבחירה. אני לוקח את הזמן ו לא ממהר.. ודרך אגב!!!! אני ביקשתי סליחה מדפי!! ואם אלינור מכחישה זאת אני אשמח להתעמת איתה אפילו מול שופט ומכונת אמת!! שימי לב אלינור(שנמצאת לידי.. ) אלללל תתעסקיי איתי!"
6"חברה יש לי סטארט אפ!! באמת.שימו לב: בגלל הנכות האצבעתית שלי בהקלדה(וזה שאני גם מתעקש להקליד..) ובגלל שאני בטוח שיש לכם ולי הרבה שאלות שהיינו רוצים לשאול וכמו כן גם לקבל תשובות.. אני מציע שנרכז באשכול מסוים את כל השאלות ואני אענה על כולן בצילום וידאו מיוחד לפורום! מה דעתכם..?"
7"בכל מקרה אני עדיין פה.."
8"רגע רגע.. זה לא במקום הצ'אטים שלנו זה בנוסף.. וחוצמזה איך אפשר לשכוח את טור לפעמים.. שהפך עם הימים לטור אף פעם.. לפחות היה ניסיון.."
9"פרשת ואת" היא מקרה נוסף של מה שנקרא מהומה רבה על לא דבר. אני מעולם לא שמעתי את השיר מסאנסט בולוורד ובטח שלא ביצעתי אותו בבית צבי בלימודיי. מובן לי שהיו צריכים לתבל את הסיפור על מנת שיצור יותר עניין.חבל. ברור לי שעוד יומיים אף אחד לא יזכור זאת.אחת הסיבות שבחרתי לא להגיב לכתבה הזו היא שלא מדובר פה בי.אלא בלחן.כך שלא רציתי לשתף עם זה פעולה. לגבי ימים אחרים.הוא יחזור בעזרת השם למופעים הבאים.. דרך אגב, בד"כ במופע של תקליט בכורה,אף פעם כמעט(עד כמה שאני יודע)לא מבצעים את שירי האלבום כולו.. "
10"רגע אחד אני מתוודה על נכות בהקלדה ורגע אח"כ אני אמור להעלות תמונות.. הלווו!! מה לא מובן פה? בקושי את האנטר אני מכיר אני יושב בלילות(וגם בימים..) כותב ,מלחין ומנסה לעשות דרך מסויימת שתולידבסופו של דבר שירים טובים. בע"ה הם יהיו באלבום הבא.. כמובןןן שעודני ילד ולעוף הם חלק מהמופע..לא רק בבכורה. דש לפלורה ושבוע טוב.."
11אהמ אהמ אהמ.. אלינור כבר לא פה. היא ברחה. ובצדק.גם אני לא הייתי רוצה להיות לידי כשאני כועס.. ממש! היא הלכה לעבודה כך שגם אם ארצה אין לי פה עזרה.. חפיף.. אני רוצה לאחל לכם שבוע טוב,הצלחה בלימודים לכל מי שלומד ולתת לכם חיבוק חזק וחם שילווה אתכם לפחות עוד שבוע שלם.. אוהב אתכם עד כלות ונהנה מכל רגע עמכם! שבוע טוב אהובים יקרים.." וזהו,כפרעליו